Forum » Loža » Informacije glede proračuna za oglaševanje za volitve od vsake stranke
Informacije glede proračuna za oglaševanje za volitve od vsake stranke
anonuser ::
Zanima me za vse stranke, ki so na volitvah za parlament koliko denarja so namenili za oglaševanje. Ali so to javne informacije?
Enako me zanima za vse stranke v zadnjih 10 letih njihovo finančno stanje kar se lahko dobi in je javno objavljeno. Zanimajo me samo informacije iz zaupanja vrednih virov.
Enako me zanima za vse stranke v zadnjih 10 letih njihovo finančno stanje kar se lahko dobi in je javno objavljeno. Zanimajo me samo informacije iz zaupanja vrednih virov.
Tody ::
Za trenutno kampanijo bos moral počakati za prejsne pa lahko. Informacije so mogoče javno dostopne vrjetno pa ne lahko dosegljive, en vir je lahko ajpes, kak drug lepši vir pa je plačljiv. Verjetnost da bos nasel podatek za samo oglaševanje je dosti majhna bos nasel vrjetno za celotno volilno kampanijo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dve stranki želita prepovedati javnomnenjske ankete 6 mesecev pred volitvami. (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 6088 (4352) | Gregor P |
» | Dobre prakse Informacijskega pooblaščenca že prešle v splošno rabo (2)Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 16461 (13101) | MrStein |
⊘ | #PizzagateOddelek: Problemi človeštva | 6696 (5734) | jype |
» | DDoS on ceneje.siOddelek: Informacijska varnost | 2004 (1311) | poweroff |