Forum » Strojna oprema » servis synology
servis synology
cyberwarfare ::
Zdravo. Potrebujem diagnostiko strojne napake na synologiju (seveda ni v garanciji). Zadeva je prenehala delovati po navadnem odklopu, pri ponovnem vklopu zasveti samo lučka, ki skoraj takoj izgine, prav tako se ventilator vrti - drugo pa nič. Napajalnik bi moral delovati pravi voltimeter, prav tako sem zamenjal baterijo...
Ima kdo kakšno priporočilo za serviserja, ki bi za ugoden $ pogledal zadevo in ocenil, če se sploh plača popravljat? (včasih so le kake malenkosti crknile, ki pa jih je seveda potrebno znati najti in popraviti).
Sem LJ.
Ima kdo kakšno priporočilo za serviserja, ki bi za ugoden $ pogledal zadevo in ocenil, če se sploh plača popravljat? (včasih so le kake malenkosti crknile, ki pa jih je seveda potrebno znati najti in popraviti).
Sem LJ.
- spremenilo: cyberwarfare ()
Unilseptij ::
Sam sem imel dobre izkušnje s temle https://www.laservis.si/synology.shtml
Dečko obvlada Synologije in kar sam spajka zamenjave za skurjene tranzistorje ali kondenzatorje na matične plošče. Pri določenih modelih te rade crkujejo, meni se je zgodilo že 2x v 8 letih, ampak popravilo je vedno bilo hitro in ne predrago.
Dečko obvlada Synologije in kar sam spajka zamenjave za skurjene tranzistorje ali kondenzatorje na matične plošče. Pri določenih modelih te rade crkujejo, meni se je zgodilo že 2x v 8 letih, ampak popravilo je vedno bilo hitro in ne predrago.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Unilseptij ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup tiskalnika - barvni laser ali inkjetOddelek: Kaj kupiti | 2057 (1435) | DePalmo |
» | Izkušnje s spletno trgovino pcplus? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 10806 (9820) | Schrei |
» | Nova zmaga za Apple v pravni bitki s Samsungom (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Tožbe | 30138 (26901) | bluefish |
» | Okvara BIOSa/matične ploščeOddelek: Pomoč in nasveti | 1446 (1340) | Brias |
» | XBOX 360 kot [DivXvid] predvajalnik in še večOddelek: Konzole | 4895 (3520) | mackon123 |