Forum » Kaj kupiti » 3 LCD Philips monitorji - THE BEST?
3 LCD Philips monitorji - THE BEST?
pajek ::
Ok, lep pozdrav vsem skupaj!
Zanimam se za nakup LCD monitorja, pa me zanima, keri od omenjenih bi bil najboljši?, oziroma, če imate kaj izkušenj, če jih je že keri videl v akciji, naj povem da mi ni odločilnega pomena velikost - ampak da nebo kakih SENC pri igranju igric, svetlost, kontrast, odzivni čas - največ pa dam na SENCE PRI IGRICAH, FILMIH .. itd... tko od omenjenih se mi meni zdi še najbolj zanimiv 17 INČNI , ampak žal jih nisem videm nikjer do sedaj, robo pa dobim tako, da ga tam nebom sprobal, ker dobim po ugodni varianti, zanima me SAMO, če je kdo od vas videl keri monitor v AKCIJI in kaj mi priporočate - predlagate ...
tenx vsem .... omenjeni monitorji :
- Monitor 17'' Tft Philips 170b4bs, Passo Pixel 0.264mm, Ris. Max. 1280 X 1024, Contrasto: 400
- Monitor Lcd 18'' Philips V180p2m, Ris. Max: 1280x1024, Pixel Pitch 0.28mm, Vga+Dvi, Altoparlanti
- Monitor 19'' Tft Philips 190b4cg, Passo Pixel 0.294mm, Ris.Max. 1280 X 1024, Contrasto: 500
Tako!, hvala za pomoč ...
lp
Zanimam se za nakup LCD monitorja, pa me zanima, keri od omenjenih bi bil najboljši?, oziroma, če imate kaj izkušenj, če jih je že keri videl v akciji, naj povem da mi ni odločilnega pomena velikost - ampak da nebo kakih SENC pri igranju igric, svetlost, kontrast, odzivni čas - največ pa dam na SENCE PRI IGRICAH, FILMIH .. itd... tko od omenjenih se mi meni zdi še najbolj zanimiv 17 INČNI , ampak žal jih nisem videm nikjer do sedaj, robo pa dobim tako, da ga tam nebom sprobal, ker dobim po ugodni varianti, zanima me SAMO, če je kdo od vas videl keri monitor v AKCIJI in kaj mi priporočate - predlagate ...
tenx vsem .... omenjeni monitorji :
- Monitor 17'' Tft Philips 170b4bs, Passo Pixel 0.264mm, Ris. Max. 1280 X 1024, Contrasto: 400
- Monitor Lcd 18'' Philips V180p2m, Ris. Max: 1280x1024, Pixel Pitch 0.28mm, Vga+Dvi, Altoparlanti
- Monitor 19'' Tft Philips 190b4cg, Passo Pixel 0.294mm, Ris.Max. 1280 X 1024, Contrasto: 500
Tako!, hvala za pomoč ...
lp
Dr_M ::
nekak taka primerjava kot da bi hotu kupit kamion, ladijo ali avijon.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
pajek ::
Dr_M
Hm, ja no lep odgovor, samo si zabluzil!
Malo poglej karateristike teh monitorjev in boš videl, da je 17 SVINJSKO DRAGA - vprašanje, če je tudi toliko dobra in pa 19 svinjsko POCENI, zato verjetno se sliki na LCD-ju kr pošteno razlikujeta !!
pa ne komentiraj več!, če neveš kaj pišeš!
lp vsem ...
Hm, ja no lep odgovor, samo si zabluzil!
Malo poglej karateristike teh monitorjev in boš videl, da je 17 SVINJSKO DRAGA - vprašanje, če je tudi toliko dobra in pa 19 svinjsko POCENI, zato verjetno se sliki na LCD-ju kr pošteno razlikujeta !!
pa ne komentiraj več!, če neveš kaj pišeš!
lp vsem ...
Dr_M ::
pajek in ti ves kaj pises?
no napisu si 3 razlicne velikosti LCD-jev. najprej mors ti pri sebi razcistit kaj bi sploh rad, potem sprasuj...
no napisu si 3 razlicne velikosti LCD-jev. najprej mors ti pri sebi razcistit kaj bi sploh rad, potem sprasuj...
The reason why most of society hates conservatives and
Darko ::
Pa kaj? Tri različne velikosti monitorjev z enako resolucijo, kar pomeni enako količino podatkov na zaslonu. Pri večjem monitorju bo pač lahko gledal z večje razdalje, pri 17" pa bolj od blizu. Glede na to, da monitor ne seva, ni pomembno kako blizu ali daleč si od zaslona, pri prevelikih zaslonih pa ne moreš zajeti celotnega zaslona z enim pogledom. Včasih sem imel 21" EIZO-ta na 1600x1200 pa me je bolela glava od velikosti, bil je tako velik, da sem moral obračati glavo, če sem hotel pregledati cel ekran (ko sem šel v DOS mode pa sem se ustrašil velikosti črk). Je pa res, da sem lahko v Wordu imel dve strani naenkrat na zaslonu in sem normalno bral vse tekste,v Excelu pa sem tudi imel velike tabele in je bilo prikladno veliko stolpcev in vrtsic na zaslonu. Sicer pa je v zadnjem prospektu METRO en 19" Sony za okoli 650€, pa ima kontrast 700:1 in menda 15ms. (sljin, sljin bi rekli pri Jokerju)
LP Darko
LP Darko
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | USB ključ + MP3Oddelek: Kaj kupiti | 1945 (1833) | tomaz321 |
» | nujno rabm pomocOddelek: Kaj kupiti | 845 (807) | whitemonkey |
» | DVD/RW Kateri? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5858 (4645) | TribesMan |
» | Antec SX1030Oddelek: Strojna oprema | 1043 (917) | tha_man |
» | Coolermaster Cool Drive 4002Oddelek: Novice / Modifikacije | 1684 (1684) | DrSergioDJ |