Forum » Omrežja in internet » zakaj laptop ne zazna wifi omrezja?
zakaj laptop ne zazna wifi omrezja?
jaycuttler27 ::
Zdravo
Imam laptop d630 , do sedaj je wifi delal normalno pri T2, sedaj pa ze vec kot 2 tedna ne deluje. Zazna samo ostala wifi omrezja nasega pa ne, v cem je problem. Opazil sem edino da imajo vsa omrezja ki jih zazna 802.11n adapterje medtem ko na mojem laptopu ni te opcije, sem tudi instaliral 802.11n driver pa ni nic drugace.
Imam laptop d630 , do sedaj je wifi delal normalno pri T2, sedaj pa ze vec kot 2 tedna ne deluje. Zazna samo ostala wifi omrezja nasega pa ne, v cem je problem. Opazil sem edino da imajo vsa omrezja ki jih zazna 802.11n adapterje medtem ko na mojem laptopu ni te opcije, sem tudi instaliral 802.11n driver pa ni nic drugace.
gwtlwesncw ::
drug računalnik/telefon/tv/... ti delajo na tem t2 routerju?
ti dela ta računalnik na drugih wifijih?
tudi broadcastanje ssida je sicer odsvetovano, ampak ok.
ti dela ta računalnik na drugih wifijih?
tudi broadcastanje ssida je sicer odsvetovano, ampak ok.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: gwtlwesncw ()
jaycuttler27 ::
ja drugi tv, mobi vse dela na routerju, pa pred nekaj casa je ta laptop tudi delal potem je pa enkrat varovalko za strom ven vrglo in se je modem resetiral in od takrat ne dela vec.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Router za običajnega uporabnika na optiki (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 10514 (8750) | XS!D3 |
» | Wifi: max hitrost 2.4GHz povezaveOddelek: Pomoč in nasveti | 2225 (2004) | Mavrik |
» | Nakup novega WIFI RouterjaOddelek: Omrežja in internet | 5066 (4742) | Sami |
» | WiFi - prihodnost 2.4GHzOddelek: Omrežja in internet | 6646 (6035) | blackbfm |
» | Kateri router naj kupim? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 10095 (6836) | janezek67 |