Forum » Pomoč in nasveti » Izbris fotografij iz mobilnika
Izbris fotografij iz mobilnika
xena ::
Pozdravljeni!
Po pomoti sem izbrisala nekaj meni ljubih fotografij. Telefon Huawei P30 Pro sem priključila na računalnik (Windows), da bi shranila fotografije, in jih nato izbrisala z računalnikom (preko usb kabla) iz telefona (notranji pomnilnik).
Če bi to naredila s telefonom, bi bile fotografije v košu, in bi jih lahko takoj povrnila. Tako pa so izbrisane fotografije izginile, in ne vem kam. V košu na računalniku jih tudi ni.
Ali je še kakšna druga lokacija (na računalniku ali telefonu), kamor bi se te izbrisane fotografije prenesle? Poskusila sem s programčki za povrnitev izbrisanih podatkov, pa jih ne najde.
Na telefonu nisem delala kopij v google foto ali cloud, ker delam veliko posnetkov vsaki dan.
Bi znal kdo pomagat?
Po pomoti sem izbrisala nekaj meni ljubih fotografij. Telefon Huawei P30 Pro sem priključila na računalnik (Windows), da bi shranila fotografije, in jih nato izbrisala z računalnikom (preko usb kabla) iz telefona (notranji pomnilnik).
Če bi to naredila s telefonom, bi bile fotografije v košu, in bi jih lahko takoj povrnila. Tako pa so izbrisane fotografije izginile, in ne vem kam. V košu na računalniku jih tudi ni.
Ali je še kakšna druga lokacija (na računalniku ali telefonu), kamor bi se te izbrisane fotografije prenesle? Poskusila sem s programčki za povrnitev izbrisanih podatkov, pa jih ne najde.
Na telefonu nisem delala kopij v google foto ali cloud, ker delam veliko posnetkov vsaki dan.
Bi znal kdo pomagat?
- spremenilo: xena ()
DeeCoy ::
Zelo verjetno jih ni več. Edina opcija bi bil kak programček za recovery iz telefona, malo pogooglaj. Sigurno pa se niso nikamor shranile.
Lonsarg ::
Za mrezne diske in USB kljuc/kabel funkcionalnost kosa ne obstaja.
Recovery programi bi te slike morali dobiti nazaj, ampak pozor, zgolj ce se ni v vmesnem casu kaj cez prepisalo z novimi slikami.
Recovery programi bi te slike morali dobiti nazaj, ampak pozor, zgolj ce se ni v vmesnem casu kaj cez prepisalo z novimi slikami.
xena ::
Poskusila sem z DiskDigger in fonelab, jih ne najde.
Potem sem poskusila še z Recuvo, tako da je bil telefon povezan na računalnik preko usb kabla.
Našlo je ogromno datotek, označila sem samo dva dni. S temi datotekami si pa ne znam nič pomagat, ker jih ne znam odpret. Izgledajo pa nekako takole:
todelete_9797ae811aeddcf8_1_1
b60b09eda03237bc_0
c1a6e735a2e16439_0
f_009a3b
nsfsp00000398
cf050516f973c2fa_0
...
Potem sem poskusila še z Recuvo, tako da je bil telefon povezan na računalnik preko usb kabla.
Našlo je ogromno datotek, označila sem samo dva dni. S temi datotekami si pa ne znam nič pomagat, ker jih ne znam odpret. Izgledajo pa nekako takole:
todelete_9797ae811aeddcf8_1_1
b60b09eda03237bc_0
c1a6e735a2e16439_0
f_009a3b
nsfsp00000398
cf050516f973c2fa_0
...
Aramis ::
Šola za drugič... žal
Mare2 ::
Poglej, če nima Huawei P30 Pro tudi neki backup (na internetu) tako kot Samsung Galaxy? Meni že skoz neki teži, da je poln in da ga lahko nadgradim (doplačam).
Sem šel potem nekaj videov izbrisat pa je mir.
Sem šel potem nekaj videov izbrisat pa je mir.
http://bit.ly/Navodilo123 Podpora za N26 Mastercard za Slovenijo
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Mare2 ()
slitkx ::
Obrni se na https://www.mobile.si/o-nas.html. Sem ziher, da ti lahko dajo boljši nasvet kot 'mi, laiki'.
Osebno imam s Thomasom Bergantom pozitivne izkušnje.
Osebno imam s Thomasom Bergantom pozitivne izkušnje.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: slitkx ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Google fotoOddelek: Pomoč in nasveti | 5520 (1583) | Kodi |
» | Pomoč izbrisali so mi slike! (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 5991 (3915) | V-i-p |
» | telefon za fotografiranje - cca. 300 EUROddelek: Mobilne tehnologije | 2699 (1966) | M-XXXX |
» | kako do izbrisanih podatkov?Oddelek: Programska oprema | 1577 (1073) | flameir |
» | pri prenosu fotografij iz telefona v računalnik se je spremenila velikost datotekeOddelek: Pomoč in nasveti | 1922 (1409) | Machete |