Forum » Loža » Smith vs Rock
Smith vs Rock
c3p0 ::
Vse kar poznajo je nasilje, verjetno ker jih vzgajajo samske mamice.
Slab link. To ni nasilje, ampak reparacije, look at that brave young man!
https://twitter.com/mlb_fights/status/1...
Izi ::
Še par zanimivosti:
- Akademija je včeraj izjavila, da so takoj po incidentu zaprosili Will Smitha, naj zapusti dvorano. Smith jih je nekam poslal in ni hotel oditi. Organizatorji sedaj pravijo, da jim je žal da ga niso vrgli ven, ampak takrat so bili preveč šokirani.
- Akademija se je včeraj javno opravičila Chris Rocku in tudi vsem gostom. Opravičujejo se tudi vsem gledalcem, ki so podelitev spremljali preko televizije.
- Večina znanih Hollyvudskih igralcev močno obsoja Smithov napad in izjavljajo, da so v skrbeh za njegovo duševno zdravje.
- Chris Rock je imel včeraj svoj komedijantski šov nekje na Brodwaju in vse vstopnice so razgrabili v trenutku. Najcenejša vstopnica pa je stala 720 $.
Rock do sedaj še ni dal nobene javne izjave glede klofute, ki jo je prejel, je pa med tem šovom omenil, da še vedno predeluje kaj se je sploh zgodilo.
- Akademija je včeraj izjavila, da so takoj po incidentu zaprosili Will Smitha, naj zapusti dvorano. Smith jih je nekam poslal in ni hotel oditi. Organizatorji sedaj pravijo, da jim je žal da ga niso vrgli ven, ampak takrat so bili preveč šokirani.
- Akademija se je včeraj javno opravičila Chris Rocku in tudi vsem gostom. Opravičujejo se tudi vsem gledalcem, ki so podelitev spremljali preko televizije.
- Večina znanih Hollyvudskih igralcev močno obsoja Smithov napad in izjavljajo, da so v skrbeh za njegovo duševno zdravje.
- Chris Rock je imel včeraj svoj komedijantski šov nekje na Brodwaju in vse vstopnice so razgrabili v trenutku. Najcenejša vstopnica pa je stala 720 $.
Rock do sedaj še ni dal nobene javne izjave glede klofute, ki jo je prejel, je pa med tem šovom omenil, da še vedno predeluje kaj se je sploh zgodilo.
AtaŠtumf ::
Je že v policijskem pridržanju?
Zakaj ne?
Ker Rock ni dal ovadbe, pa saj imajo vse posneto, lahko tudi sami aktivno izvedejo preiskavo in pridržanje.
Akademija je vsa gobčna sedaj, komot bi tudi oni lahko dali ovadbo.
Niso ga vrgli ven, ker so bili preveč šokirani, haha, če bi nek b zvezdnik tole naredil, bi letel v marici še isto sekundo ven!
Hollywood je čedalje večja sramota!
Zakaj ne?
Ker Rock ni dal ovadbe, pa saj imajo vse posneto, lahko tudi sami aktivno izvedejo preiskavo in pridržanje.
Akademija je vsa gobčna sedaj, komot bi tudi oni lahko dali ovadbo.
Niso ga vrgli ven, ker so bili preveč šokirani, haha, če bi nek b zvezdnik tole naredil, bi letel v marici še isto sekundo ven!
Hollywood je čedalje večja sramota!
cias ::
Ven ga niso vrgli ker je človek branil čast svoje žene.
Feminizem in podpora barvni skupnosti in smo tu.
Feminizem in podpora barvni skupnosti in smo tu.
hamez66 ::
Btw, ko sem napisal, da je Jada snežinkica, to ne pomeni, da sem napisal, da je Jada Willu rekla, naj obračuna z Chrisom. Jaz sem v resnici mnenja, da je Will "zaljubljen" v Jado, da v razmerju hlače nosi ona in da on skače takrat ko ona zaploska. Ker pa Will v glavi nima pošlihtano in ker je šel skozi precej težke čase (da se mu ženska goni), je pač hotel izpasti možat in se pokazati, rezultat je pa ravno obraten. Se mi pa zdi, da je Willu precej vseeno za oskarja, za prireditev in za denar, njemu bi bilo važno samo to, da ga ima Jada rada. Will je SIMP, kralj SIMPOV.
Če pa jim je to uspelo zrežirati, potem pa vsa čast ane, dobri igralci, od prvega do zadnjega.
Če pa jim je to uspelo zrežirati, potem pa vsa čast ane, dobri igralci, od prvega do zadnjega.
Ta babna je gnoj, katera bi pa še tako pozitivno reagirala, če se mož po precej nedolžni šali spusti v nasilno dejanje, ki bi za koga drugega zlahka bilo career-ender.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: c3p0 ()
endelin ::
Upam da sedaj tudi Jade pokaže malo zvestobe do Willa. Morda kako leto brez brušenja z neznanci
Zgodovina sprememb…
- spremenil: endelin ()
BaTeMaN ::
Oskarja vzet.
Willu prepovedat sodelovanje v bilo katerih naslednjih podelitvah nagrad.
Rasist si.
:) hvala
less then zero
Če smo odkriti je to posledica belega supremacizma. Sedaj bojo izgovori da ne drži a globoko v sebi veste da je res.
Hypathia ::
Btw, ko sem napisal, da je Jada snežinkica, to ne pomeni, da sem napisal, da je Jada Willu rekla, naj obračuna z Chrisom. Jaz sem v resnici mnenja, da je Will "zaljubljen" v Jado, da v razmerju hlače nosi ona in da on skače takrat ko ona zaploska. Ker pa Will v glavi nima pošlihtano in ker je šel skozi precej težke čase (da se mu ženska goni), je pač hotel izpasti možat in se pokazati, rezultat je pa ravno obraten. Se mi pa zdi, da je Willu precej vseeno za oskarja, za prireditev in za denar, njemu bi bilo važno samo to, da ga ima Jada rada. Will je SIMP, kralj SIMPOV.
Pojma nimaš. Will je že dolgo nazaj Jado varal, ampak problem je nastal šele, ko je tudi ona njega, ker za moškega se po seksističnih merilih pač ne spodobi, da je rogonosec, ane, če sam vara, je pa totalni alfa in car. Ampak ker sta skupaj s tamalimi zgradila uspešen brand, od katerega vsi lepo in udobno živijo, ne glede na vse, ne bodo šli narazen, sploh pa ne zdaj, ko se je tako v koleno ustrelil.
If you're a man, don't say anything
to a woman on the street that you wouldn't
want a man saying to you in prison.
BaTeMaN ::
A Jade ve kdo je ustrelil 2paca?
Morda ga je dal Will, ker se je ob njem vedno počutil kot strahopetec.
less then zero
billy ::
LOL, opran si kvečjemu ti, ki kupuješ celebrity PR ali še slabše, mnenja "znalcev" iz neta.
Očitno nekaj ne štima, oz nista "pomirjena" z stanjem med njim, drugače smith ne bi reagiral, kot je.
PS, edino če je vse stunt, ampak načeloma je tu debata v smeri, da je vse real.
Obstaja mnogo preprostejša razlaga za njegovo dejanje, tip je pač kreten, pa še kakšne droge vmes.. in se mu je odpeljalo, da ga je žena k temu naščuvala so samo bedne špekulacije.
Da zadeva ni real, pa pametujejo tisti, ki nimajo pojma kako stvari potekajo v Hollywoodu. Dec ima srečo, da je prave barve, če bi si kakšen redneck kaj takšnega privoščil, bi imeli proteste na ulici, že na tiste, ki so menili, da bi ga morala odpeljati policija, so letele obtožbe o rasizmu.
Če bi bil "pač kreten" bi imel veliko takih izpadov, pa ravno ne slovi po tem, da bi bil fizično nasilna oseba.
Saj se vidi, da je baba vmes, drugače bi s chrisom šla na pir.
Pojma nimaš. Will je že dolgo nazaj Jado varal, ampak problem je nastal šele, ko je tudi ona njega, ker za moškega se po seksističnih merilih pač ne spodobi, da je rogonosec, ane, če sam vara, je pa totalni alfa in car. Ampak ker sta skupaj s tamalimi zgradila uspešen brand, od katerega vsi lepo in udobno živijo, ne glede na vse, ne bodo šli narazen, sploh pa ne zdaj, ko se je tako v koleno ustrelil.
A ti pa kao imaš "POJEM"? Ne vem zakaj se vtikaš vame, nisi vreden, da ti odgovarjam.
Ves tvoj odgovor nima zveze s tistim, kar sem jaz napisal. Nima veze, če je Will "prvi" varal.
A pa veš zakaj? Ker je lahko copata kljub temu, da prvi vara.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: hamez66 ()
Netrunner ::
kaj zdaj je še slo tech postal trač ...
Doing nothing is very hard to do... you never know when you're finished.
A ti pa kao imaš "POJEM"? Ne vem zakaj se vtikaš vame, nisi vreden, da ti odgovarjam.
Ves tvoj odgovor nima zveze s tistim, kar sem jaz napisal. Nima veze, če je Will "prvi" varal.
A pa veš zakaj? Ker je lahko copata kljub temu, da prvi vara.
Vate se vtikam, ker pišeš BS in širiš seksistične stereotipe in dvojne standarde, in dokler počneš to na javnem forumu, se boš moral sprijazniti z dejstvom, da bo kdo do tega kritičen.
Will je šel skozi težke čase ker ga je žena varala, Will je copata, ker jo je vzel nazaj.... ampak Jada pa ni šla čez težke čase ker jo je mož varal, Jada ni copata ker ga je vzela nazaj.
Will ni noben kralj simpov ampak tipičen hinavec, ki je mnenja, da ima pravico podreti vse kar leze in gre, ker je moški, s tem, da to isto počne njegova žena, se pa ne more sprijazniti, čeprav za javnost prodaja floskule o krasotah odprtih vez in podobnih bedastočah.
Will je šel skozi težke čase ker ga je žena varala, Will je copata, ker jo je vzel nazaj.... ampak Jada pa ni šla čez težke čase ker jo je mož varal, Jada ni copata ker ga je vzela nazaj.
Will ni noben kralj simpov ampak tipičen hinavec, ki je mnenja, da ima pravico podreti vse kar leze in gre, ker je moški, s tem, da to isto počne njegova žena, se pa ne more sprijazniti, čeprav za javnost prodaja floskule o krasotah odprtih vez in podobnih bedastočah.
W. Smith je kralj simpov, ker se je javno, pred celim svetom, v intervjuju, sprijaznil s tem, da se mu žena goni okoli, in potem oznanjal, da bi zanjo naredil vse.
Vse ostalo je bullshit, ki ga pišeš ti in s stvarmi, ki sem jih jaz pisal, nima veze. Nekateri ste res smešni.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: hamez66 ()
IL_DIAVOLO ::
Hamez Vam je napisal detektivsko poročilo, Vi se pa kar mlatite prazno slamo.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
Forza ragazzi!
John Doe 71 ::
The power of the dog pa je bil vsaj za mene en ultimativno dolgočasen film, ampak najbrž je to bil tudi cilj režiserke - nisem sedaj jaz nek filmski kritik. Igralci so svoje vloge odigrali odlično, scenografija je zelo lepa, vse te prikliče v tiste čase ipd., ampak spet ne razumem, zakaj naj bi to sedaj bilo za oskarja?
Za oskarja so najboljši filmi preteklega leta. Če so to filmi za 7/10, bo pač eden od teh prejel oskarja. Odkar je ta Covid, filmska industrija kar trpi. Pa že tako se mi zdi da so bili najboljši filmi okoli 2010, ne pa proti 2020.
Letos nisem pogledal vsega skupaj 10 filmov, res pa da jih imam na seznamu vsaj 60. Res dobrih je verjetno kvečjem 10.
Gregor P ::
Zame je fake. Ni pa tako pomembno, če je ali ni, ... Move on.... to pa je bil zdajle poskus, da se rešiš iz te situacije
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
W. Smith je kralj simpov, ker se je javno, pred celim svetom, v intervjuju, sprijaznil s tem, da se mu žena goni okoli, in potem oznanjal, da bi zanjo naredil vse.
Vse ostalo je bullshit, ki ga pišeš ti in s stvarmi, ki sem jih jaz pisal, nima veze. Nekateri ste res smešni.
Ti pa hudo resno jemlješ besede celebritijev, precej resneje kot oni sami, zanje so takšni intervjuji zgolj predstava za javnost in iskanje pozornosti, tu pa tam pa tudi v javnosti pade kakšna maska, kot se je to zgodilo na Oskarjih.
Will je varal Jado, Jada je varala Willa, oba sta se s tem sprijaznila in sta še vedno skupaj, zdaj ali sta oba simpa ali pa nobeden, vse ostalo so dvojni standardi, ki pa jih tisti, ki se počutite osebno užaljene ker Will svoje žene ne drži na dovolj kratki ketni, seveda podpirate.
Jure14 ::
janezjansa_ ::
pirat ::
Fantje, ne se zaplezat preveč, resnica je bistveno bolj preprosta:
- Chris je idiot, da gre tako neokusne šale pravit;
- Will je idiot, da ga gre javno treščit...
In če daš dva idiota na kup, pač dobiš takšen rezultat.
Seveda pa je med splošno populacijo še bistveno več še večjih idiotov, ki bodo zaradi tega zdaj šli na Chrisovo standup predstavo, v kino pogledat Willov film in drugo leto še bolj zavzeto spremljat podelitev... In ker imajo v resnici od tega vsi korist (Chris, Will, akademija) se ne zgodi nič, razen tweetov, ki pa so nujni prav zato, da čim več idiotov izve za to in leti na Chrisov standup in pa v kino.
Z enako verjetnostjo pa je vse skupaj tudi fake... Ampak saj nima veze če tam enega tipa malo zmlatiš, paziti je potrebno le to, da ne bi kake ženske pomotoma po riti pobožal.
- Chris je idiot, da gre tako neokusne šale pravit;
- Will je idiot, da ga gre javno treščit...
In če daš dva idiota na kup, pač dobiš takšen rezultat.
Seveda pa je med splošno populacijo še bistveno več še večjih idiotov, ki bodo zaradi tega zdaj šli na Chrisovo standup predstavo, v kino pogledat Willov film in drugo leto še bolj zavzeto spremljat podelitev... In ker imajo v resnici od tega vsi korist (Chris, Will, akademija) se ne zgodi nič, razen tweetov, ki pa so nujni prav zato, da čim več idiotov izve za to in leti na Chrisov standup in pa v kino.
Z enako verjetnostjo pa je vse skupaj tudi fake... Ampak saj nima veze če tam enega tipa malo zmlatiš, paziti je potrebno le to, da ne bi kake ženske pomotoma po riti pobožal.
Cel post si zasral z zadnjim stavkom. Ne mlatenje tipov, niti otipavanje žensk ni sprejemljivo. In Willovo dejanje so dejansko vsi relevantni deležniki obsodili, celo življenje se bo moral opravičevati zanj.
Utk ::
Buhu. Če ne bi bilo tega bitchslapanja, ne bi več nihče govoril o oskarjih.
To je še najbolj verjetno.
https://www.fiercepharma.com/marketing/...
Kaj pa če je vse skupaj le odlično izpeljana promocija?
To je še najbolj verjetno.
Veliko jih govori tudi o NEKOMPETETNOSTI organizatorjev prireditve, ki da niso ustrezno odreagirali, tako da jim to nujno ne koristi.
kow ::
pirat ::
Cel post si zasral z zadnjim stavkom. Ne mlatenje tipov, niti otipavanje žensk ni sprejemljivo. In Willovo dejanje so dejansko vsi relevantni deležniki obsodili, celo življenje se bo moral opravičevati zanj.
Ne, zadnji stavek je v resnici kar kljucen, saj bi bil medijski odziv v drugem primeru drugačen. In mislim, da se Willu nikakor ne bo potrebno celo življenje opravičevati zanj. There is no such thing as negative publicity.
To ni res, Oskarje se že leta kritizira, #oscarssowhite itd., pa jim to nič ne pomaga pri ratingih gledanosti, ki vseskozi padajo.
Horas ::
še vedno, da diskutirate a je blo prav da ga je šel poknat, da je bilo prav da je poslušal jado in ga šel poknat...očitno ne vste kaj je SKEČ. eh brevezez ovce. ni čudn da je pLandemija tako uspela. ni čudn.
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd
8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd
še vedno, da diskutirate a je blo prav da ga je šel poknat, da je bilo prav da je poslušal jado in ga šel poknat...očitno ne vste kaj je SKEČ. eh brevezez ovce. ni čudn da je pLandemija tako uspela. ni čudn.
Če misliš da je skeč ti očitno ni jasno kako deluje rasna politika v Ameriki.
D3m ::
Will smith bi moral na koncu še zalizat in zašlatat Jade. To je manjkalo
Če je copata.
To so samo tvoje pobožne želje.
|HP EliteBook|R5 6650U|
Will smith bi moral na koncu še zalizat in zašlatat Jade. To je manjkalo
Manjkalo je, da bi se na koncu Jada in Chris zalizala, Will pa zraven navdušeno fist-pumpal, tako da bi gledalce pomirili, da je vse OK.
globoko grlo ::
Točćno to!
A da bi igralc igral na podelitvi oskarjev? Ah ne, to pa ne. LOOOOL
Pa na vsaki vaški "podelitvi" bi varnostniki uletel, vsaj pokazal bi se!!! Kle so bli pa kje? Lepo so sedel, ker je blo vse zaigran!!!
Gigabyte B460M DS3H | I5 - 10400F | 16GB | 6700XT | P2 m.2 500GB
meho7 ::
Ce bi blo fejk bi ze zdavnaj kdo od igralcev kaj rekel. Kaksen tongue in cheek komentar na socialnem omrezju. Ampak nic, nista.
nagobčnik ::
Če je bil plot hollywooda, zakaj bi ti potem kdo kaj rekel? No, saj mogoče bodo takšni komentarji, ko se poleže prah, da se spet nazaj pozornost pridobi. Pa še potem ne bomo vedeli 100 %, kaj je res.
jb_j ::
normalno da je FAKE,
zakaj bi Rock, prvo zamižal, preden je dobil slap,
in se ni prvo umaknil?
to so zabeležile vse kamere,
prej je zamižal, preden je dobil slap,
če bi deloval instiktivno, bi prej umaknil obraz...........
(NE RAZUMEM, ZAKAJ SPLOH CELOTNA TEMA O TEM)
E TO!!!!!!!
zakaj bi Rock, prvo zamižal, preden je dobil slap,
in se ni prvo umaknil?
to so zabeležile vse kamere,
prej je zamižal, preden je dobil slap,
če bi deloval instiktivno, bi prej umaknil obraz...........
(NE RAZUMEM, ZAKAJ SPLOH CELOTNA TEMA O TEM)
globoko grlo je izjavil:
Točćno to!
A da bi igralc igral na podelitvi oskarjev? Ah ne, to pa ne. LOOOOL
Pa na vsaki vaški "podelitvi" bi varnostniki uletel, vsaj pokazal bi se!!! Kle so bli pa kje? Lepo so sedel, ker je blo vse zaigran!!!
E TO!!!!!!!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: jb_j ()
Gregor P ::
A vi še kar trajbate to ... normalen človek najprej zamiži na presenečen udarec; le treniran borec se tega morda vzdrži in obrani oz. prestreza udarec.
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
jb_j ::
A vi še kar trajbate to ... normalen človek najprej zamiži na presenečen udarec; le treniran borec se tega morda vzdrži in obrani oz. prestreza udarec.
z nasmeškom na obrazu?
mikro poteze obraza, ne bi to storile z nasmeškom.........
če že ni bil zmožen prestrežti tega,
bi vsaj prej imel nezadovoljen obraz.....
vsaj približno......
IL_DIAVOLO ::
Edino kar smo rabli videti, je Willovo neizzvano in nenadzorovano(skoraj psihopatsko) kricanje na oder, ko ga je ze klofutnil.
Noro, kaksne reakcije zenske povzročijo.
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!
Forza ragazzi!
Horas ::
IL_DIAVOLO je izjavil:
Edino kar smo rabli videti, je Willovo neizzvano in nenadzorovano(skoraj psihopatsko) kricanje na oder, ko ga je ze klofutnil.
saj je vadil kaj pa misliš
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Bad Boys for Life (2018) in Bad Boys 4 (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 14849 (1310) | gddr85 |
» | The Revenant (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 20779 (6980) | oo7 |
» | Independence Day 2 in 3 (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 23726 (9475) | vostok_1 |
» | Aladdin (2019) (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 9318 (5515) | oo7 |
» | Kakšne gene dobi otrok če... (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 8115 (6467) | Jst |