Forum » Loža » Smith vs Rock
Smith vs Rock
m0LN4r ::
Jaz tudi nisem vedel, da so oskarji.
Zdaj pa vem, ker je cel internet poln tega. Se babice vejo, prislo je se v najbolj zakotni vas.
Naslednji oskarji bodo imeli vecjo gledanost.
Kaj smo se naucili otroci? Money talks, money slaps!
Zdaj pa vem, ker je cel internet poln tega. Se babice vejo, prislo je se v najbolj zakotni vas.
Naslednji oskarji bodo imeli vecjo gledanost.
Kaj smo se naucili otroci? Money talks, money slaps!
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
AtaŠtumf ::
Danes se govori, da ga je LAPD hotel aretirati, ampak je Chris Rock pokazal sliko gologlave Jade Pinkett, pa so rekli, da dveh tipov, pa nočejo preganjati!
MIHAc27 ::
Meh, da mene moja prevara, se že ne bi pretepal tko kot se je Will.
Joke mi ni bil nič posebnega, itak sem rabil mal, da sem poštekal v čem je fora.
Meni tudi deluje malce zrežirano. Kaj ni nobenih varnostnikov ki bi:
1. preprečili nekomu priti na oder
2. po udarcu osebo lepo odstranili
Ampak ne, Will dobi še oskarja za nagrado. Zasluženo ali ne ne vem, bolj malo spremljam dogajanje na sceni zadnje leta.
Joke mi ni bil nič posebnega, itak sem rabil mal, da sem poštekal v čem je fora.
Meni tudi deluje malce zrežirano. Kaj ni nobenih varnostnikov ki bi:
1. preprečili nekomu priti na oder
2. po udarcu osebo lepo odstranili
Ampak ne, Will dobi še oskarja za nagrado. Zasluženo ali ne ne vem, bolj malo spremljam dogajanje na sceni zadnje leta.
Utk ::
bolj malo spremljam dogajanje na sceni zadnje leta.
Nisi edini. Zato je pa bilo to potrebno...
IL_DIAVOLO ::
A se kar trmoglavis? Se ze nisi dovolj osramotil? Bil bi zelo slab detektiv.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
Forza ragazzi!
Utk ::
IL_DIAVOLO je izjavil:
A se kar trmoglavis? Se ze nisi dovolj osramotil? Bil bi zelo slab detektiv.
Kdo se oglaša. Ti bi razglasil samomor s tremi streli v glavo. Ker je zraven listek, kjer piše, da se je sam ubil.
Gregor P ::
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
meho7 ::
Will Smith Resigns From Academy Over Chris Rock Oscars Slap Backlash
Smith's Statement:
"I have directly responded to the Academy's disciplinary hearing notice, and I will fully accept any and all consequences for my conduct. My actions at the 94th Academy Awards presentation were shocking, painful, and inexcusable. The list of those I have hurt is long and includes Chris, his family, many of my dear friends and loved ones, all those in attendance, and global audiences at home"
"I betrayed the trust of the Academy. I deprived other nominees and winners of their opportunity to celebrate and be celebrated for their extraordinary work. I am heartbroken. I want to put the focus back on those who deserve attention for their achievements and allow the Academy to get back to the incredible work it does to support creativity and artistry in film. So, I am resigning from membership in the Academy of Motion Picture Arts and Sciences, and will accept any further consequences the Board deems appropriate."
"Change takes time and I am committed to doing the work to ensure that I never again allow violence to overtake reason."
Horas ::
https://www.rtvslo.si/zabava-in-slog/zn...
recimo da je blo res, kje je zdaj metoo?? pa jihove pravice žensk p take pa to
recimo da je blo res, kje je zdaj metoo?? pa jihove pravice žensk p take pa to
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd
8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd
8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd
Gregor P ::
Itak da ni, ampak teoretiki zarot ne bi bili to, če ne bi zagrabili za vsako priložnost
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
c3p0 ::
Baje mora it na Oprah čez kak mesec, se pokesati, opravičiti, solzica steče. Nato bo kmalu spet v Akademiji.
shadeX ::
Nimam se kaj rešit. Nikoli ne bom priznal, da ni fake :)
Moraš biti pa res trčen, da verjameš da bi šel nekdo skozi vse to samo zato da bi dvignil gledanost oskarjev. Če je bil prvi moment (udarec dvomljiv), je drugi moment (kričanje razjarjenega Willa) povsem razblinilo vse dvome. Potem pa imaš še jecljanje Rocka, ki je zaradi dogodka povsem ves iz sebe. Da ne omenjam, kako je pred udarcem Rock želel nadaljevati ampak ga je prihod Willa presenetil: "I'm here today ,...." vidi Willa - :" Oh oh .. ha ha ha ha ha ha ha ha " Posiljen 5 sekundni smeh ker ve da se iz tega ne bo izcimilo nič dobrega.
Drži, to so igralci ampak noben ne bi šel skozi vse to samo da bi dvignil gledanost televizije, ker že sama situacija postavi vse vpletene vključno z akademijo v negativno luč. Ni win win situacije.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: shadeX ()
c3p0 ::
Očitno je delovalo?? Američani najraje rečejo, da slaba reklama ne obstaja. Rock ni rabil sploh vedet, kaj se bo zgodilo, bolj pristna reakcija. /tinfoilhat
MetalLord ::
Heh, zanimivo da v prvi minuti filma King Richard slišiš besedo smack ter na naramnici piše prince.
IL_DIAVOLO ::
Ta scenarij so pa res dodelali.
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!
Forza ragazzi!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Bad Boys for Life (2018) in Bad Boys 4 (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 14848 (1309) | gddr85 |
» | The Revenant (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 20779 (6980) | oo7 |
» | Independence Day 2 in 3 (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 23726 (9475) | vostok_1 |
» | Aladdin (2019) (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 9318 (5515) | oo7 |
» | Kakšne gene dobi otrok če... (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 8115 (6467) | Jst |