Forum » Programska oprema » Problemi pri inštalaciji Nerota 6
Problemi pri inštalaciji Nerota 6
GTA ::
Nero 6 se mi inštalira brez problemov, vendar pa ko ga hočem zagnati mi napiše naslednje: ˝This version of the application cannot be run in this language. Please visit our website at www.nero.com to purchase an unlimited serial number.˝ Štos je v temu, da mi je stvar delala brez problem, zdaj pa ko sem nanovo naložil windowse mi javlja to sporočilo. KAJ NAJ NAREDIM?
All ::
originala serijska bi pomagala
drugač pa probaj drugo serijsko vpisat "zgenerirano" direktno v registriju.......men tko dela
drugač pa probaj drugo serijsko vpisat "zgenerirano" direktno v registriju.......men tko dela
All ::
run regedit
HKEY_LOCAL_ MACHINE
SOFTWARE
AHEAD
itd......tam nek je SN vpisana pa jo zameni z novogenerirano....če ne rata s prve pol pa z druge...
HKEY_LOCAL_ MACHINE
SOFTWARE
AHEAD
itd......tam nek je SN vpisana pa jo zameni z novogenerirano....če ne rata s prve pol pa z druge...
SkIDiver ::
Jz mam pa sledeč problem. Mam zadno verzijo 6-ke. Inštalira se in vse ok samo, ko pečem CD mi prepozna pekač pod največjo hitrostjo samo 48 imam pa 52/24/52 LG-ja. Poleg tega ne morm zaključevat CD-jev. Funkcijo "Finalize CD" obarva sivo tako da kljukce sploh ni mogoče dat za zaklučevanje cd-jev. Kaj bi blo narobe? Serijska je zgenerirana. Pri nekaterih verzijah (5-ki) zadeva dela pri 6-ki pa nobeni.
SkIDiver ::
Priznam. Najlažje je prvo jamrat Sem se potrudu in uštimal. Sedaj mi 52/24/52 prepozna v vsem njegovem sijaju.
Še vedno pa ostaja problem z zaklučevanjem CD-jev. Preprosto mi ne omogoč možnosti, da bi dal kljukco, da mi zakluč CD. Problem imam pri LG 52/24/52 model GCE-8520B katerega poganja Nero 6.0.0.19 in pa pri LG 32/10/40 model GCE-8320B katerega poganja Nero 5.5.10.15
Kakšna ideja kaj bi bilo narobe? Mislm, da težava ni okol firmware.
Še vedno pa ostaja problem z zaklučevanjem CD-jev. Preprosto mi ne omogoč možnosti, da bi dal kljukco, da mi zakluč CD. Problem imam pri LG 52/24/52 model GCE-8520B katerega poganja Nero 6.0.0.19 in pa pri LG 32/10/40 model GCE-8320B katerega poganja Nero 5.5.10.15
Kakšna ideja kaj bi bilo narobe? Mislm, da težava ni okol firmware.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako zapisati 800MB CD v Neru?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1956 (1593) | Predator |
» | TEAC pekač problemiOddelek: Strojna oprema | 1253 (1141) | SandiK |
» | tezave z TEAC CD-RW pogoni !Oddelek: Strojna oprema | 1090 (926) | HyperKiller |
» | Konkurenca Nero-tuOddelek: Programska oprema | 1126 (876) | meacho |
» | TEAC vs LGOddelek: Strojna oprema | 1651 (1268) | jimboo |