» »

Problemi pri inštalaciji Nerota 6

Problemi pri inštalaciji Nerota 6

GTA ::

Nero 6 se mi inštalira brez problemov, vendar pa ko ga hočem zagnati mi napiše naslednje: ˝This version of the application cannot be run in this language. Please visit our website at www.nero.com to purchase an unlimited serial number.˝ Štos je v temu, da mi je stvar delala brez problem, zdaj pa ko sem nanovo naložil windowse mi javlja to sporočilo. KAJ NAJ NAREDIM?

All ::

originala serijska bi pomagala:D

drugač pa probaj drugo serijsko vpisat "zgenerirano" direktno v registriju.......men tko dela:P

Kaj misliš s tem "direktno v registriju". Prosim mal bolj razlož.

All ::

run regedit
HKEY_LOCAL_ MACHINE
SOFTWARE
AHEAD

itd......tam nek je SN vpisana pa jo zameni z novogenerirano....če ne rata s prve pol pa z druge...:D

No pa mi je uspel. Hvala za pomoč.

SkIDiver ::

Jz mam pa sledeč problem. Mam zadno verzijo 6-ke. Inštalira se in vse ok samo, ko pečem CD mi prepozna pekač pod največjo hitrostjo samo 48 imam pa 52/24/52 LG-ja. Poleg tega ne morm zaključevat CD-jev. Funkcijo "Finalize CD" obarva sivo tako da kljukce sploh ni mogoče dat za zaklučevanje cd-jev. Kaj bi blo narobe? Serijska je zgenerirana. Pri nekaterih verzijah (5-ki) zadeva dela pri 6-ki pa nobeni.

BaRtMaN ::

Poglej za firmware update za pogon.

Tega pa do sedaj res nism še nikol počel. Odsurfam na stran in potegnem dol al kako?

Kot prvo povej točno kater model imaš.

Priznam. Najlažje je prvo jamrat:D Sem se potrudu in uštimal. Sedaj mi 52/24/52 prepozna v vsem njegovem sijaju.

Še vedno pa ostaja problem z zaklučevanjem CD-jev. Preprosto mi ne omogoč možnosti, da bi dal kljukco, da mi zakluč CD. Problem imam pri LG 52/24/52 model GCE-8520B katerega poganja Nero 6.0.0.19 in pa pri LG 32/10/40 model GCE-8320B katerega poganja Nero 5.5.10.15

Kakšna ideja kaj bi bilo narobe? Mislm, da težava ni okol firmware.

Saj to niti ni tako važno. Ti samo nastavi na Disc@once pa je kul.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kako zapisati 800MB CD v Neru?

Oddelek: Pomoč in nasveti
141956 (1593) Predator
»

TEAC pekač problemi

Oddelek: Strojna oprema
61253 (1141) SandiK
»