Forum » Loža » ''Prešaltat'' na stare telefone?
''Prešaltat'' na stare telefone?
Lonsarg ::
Jaz s Samsung Dex niti osnov nisem mogel zrihtat. Nema podpore za moj 21:9 monitor, nema podpore za na sihtu kjer imam multimonitor (cilj je bil da bi uporsbil Samsung Dex v kombinaciji z virtualko za delo). No ker take osnove niso delale nisem šel dalje kaj dosti raziskovat, par aplikacij sem odprl in sem videl da se zal večina ne da povečat kot bi se spodobilo. Jim dam še par let predno ponovno sprobam, čeprav dokler Google ne združi Chrome OS in Androida ne bo nič bolje.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Lonsarg ()
m0LN4r ::
Vse je za doloceno uporabo primerno za doloceno pa neprimerno. Ni to avto in traktor v enem. Za moje tastare je to v kombinaciji z smart monitorjem/tvjem, vec kot rabijo. Racunalnik pa v smeti.
Razlika je samo to, da ko bo to Apple naredil. Bos rabil Apple Monitor in Iphone in Apple tipkovnico in misko, pa vseskup bo stalo 2-3 tisocake. Tako da ja. Smo ze na dobri poti. Samo, da pa podpres xy razlicnih monitorjev in locljivosti, pa je problem na strani razvijalcev appov. Meni se Corona aplikacija ni odprla na Fold 3, update je rabil nekaj mescev. Pa bi marsikdo rekel, da je resitev trivialna.
Razlika je samo to, da ko bo to Apple naredil. Bos rabil Apple Monitor in Iphone in Apple tipkovnico in misko, pa vseskup bo stalo 2-3 tisocake. Tako da ja. Smo ze na dobri poti. Samo, da pa podpres xy razlicnih monitorjev in locljivosti, pa je problem na strani razvijalcev appov. Meni se Corona aplikacija ni odprla na Fold 3, update je rabil nekaj mescev. Pa bi marsikdo rekel, da je resitev trivialna.
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Zgodovina sprememb…
- spremenil: m0LN4r ()
hojnikb ::
A takšna "mini jajca" so za kaj?
https://www.mimovrste.com/telefoni-na-d...
ta jajca so bla outdated crap ze 10 let nazaj.
#brezpodpisa
filip007 ::
Ja imate prav, imeti 5 let star telefon ali pa zložljivo tablico, to bo še problem.
Prenosnik, konzola, TV, PC upokojen.
Bela_Krajina ::
Outdated. To je beseda. Ce se bo clovek sel teh igric, da ne bo zelel biti outdated, je potem povezanost cloveka pa AI izogibna ali ne? Kaj pravite? Pa ne govorim za vaso generacijo ampak za zanamce. Danes, ko se kak otrok rodi, kaj najprej doloceni dojencki "zagledajo"? Smart phone, ko ga starsi slikajo s telefoni. Ko pride iz porodnisnice domov, pa bo videl, kako mama cel dan visi na druzbenih omrezjih, oce pa igra igrice ali pa virtualno trejda kriptovalute. Enkrat pred 20 leti je nekdo trdil, da tisti, ki so takrat bili strogo proti temu, da bodo med prvimi stali v vrsti za naslednje upgrade s tehnologijo. Ker drgac niso v "koraku s casom".
Scaramouche ::
Poslušam Jack White interview zdaj in pribije da nima telefona..
Christopher Nolan
Yeah, it is true. It's true that I don't have a smartphone. I have a little flip phone that I take with me from time to time. I'm easily distractible so I don't really want to have access to the internet every time when I'm bored.
Christopher Nolan
Yeah, it is true. It's true that I don't have a smartphone. I have a little flip phone that I take with me from time to time. I'm easily distractible so I don't really want to have access to the internet every time when I'm bored.
nejc_nejc ::
Bela_Krajina je izjavil:
Outdated. ,..........Enkrat pred 20 leti je nekdo trdil, da tisti, ki so takrat bili strogo proti temu, da bodo med prvimi stali v vrsti za naslednje upgrade s tehnologijo. Ker drgac niso v "koraku s casom".
Si me spomnil:
95s sem pri kofetu na mizi imel david benefona. V zep ni sel v jakno, v katri, ga pa nisem hotel pustiti, k je bil drazji kot gare. Tip k zmano pije kavo, me pogleda, pa me vprasa kva se preseravam, da on pa to ne rabi. Ko so tamali NTji ven prislu je ze mel dva.
Mene res moti velikost, da pa dam 800e za apla, ki tudi ni majhen je pa mim.
V-i-p ::
Likalnik: zanimivo, kot bi bral sebe. Namizne mašine in prenosnika že lep, lep čas nisem prižgal. Isto delam vse na telefonu zato je moj naslednji nakup fix Note xy varijanta, ker se bom počasi losal obeh mašin doma :).
Tebi in Likalniku bi predlagal Fold. Sta prakticno idealna kndidata.
Odkar ga nimam vec, mi jekr mucno "delati" na manjsi povrsini. Stvar me je razvadila totalno.
Hmm, idejo si mi dal res hudo, edino tisti pregib me skrbi kako je s tem... jah, za razmislit je. Zakaj si ga pa dal stran, če ni skrivnost?
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
m0LN4r ::
Bela_Krajina je izjavil:
Outdated. To je beseda. Ce se bo clovek sel teh igric, da ne bo zelel biti outdated, je potem povezanost cloveka pa AI izogibna ali ne? Kaj pravite? Pa ne govorim za vaso generacijo ampak za zanamce. Danes, ko se kak otrok rodi, kaj najprej doloceni dojencki "zagledajo"? Smart phone, ko ga starsi slikajo s telefoni. Ko pride iz porodnisnice domov, pa bo videl, kako mama cel dan visi na druzbenih omrezjih, oce pa igra igrice ali pa virtualno trejda kriptovalute. Enkrat pred 20 leti je nekdo trdil, da tisti, ki so takrat bili strogo proti temu, da bodo med prvimi stali v vrsti za naslednje upgrade s tehnologijo. Ker drgac niso v "koraku s casom".
Naceloma obstaja ze mladina, ki je odrasca z telefoni in sploh ne vedo kaj je klasicni racunalnik.
Nic novega ni, ko imamo praktikante 15-18 let in pac pove, da on se z racunalnikom ni delal, da ima za vse telefon/tablico.
Ta generacija je ze tu, mogoce se ne tako zelo opazno, ampak je tu.
Pogodba, moral sem zamenjati za Flip. Flip je res brezveze, to je za zenske, da ga lahko v zep porinejo, ampak ko odpem Emaile, dokumente pa nostalgija po Foldu pride nazaj. Pregib navpicno na foldu ni tako motec, kot pregib vertikalno na flipu. Sicer pa ko delas, se na to ne osredotocas. Res priporocam, vsakemu, ki dela on the go veliko z dokumenti, zdaj ko pa se Pen podpira pa tak al tak. Me zanima kaj bodo izboljsali na Fold 4.Likalnik: zanimivo, kot bi bral sebe. Namizne mašine in prenosnika že lep, lep čas nisem prižgal. Isto delam vse na telefonu zato je moj naslednji nakup fix Note xy varijanta, ker se bom počasi losal obeh mašin doma :).
Tebi in Likalniku bi predlagal Fold. Sta prakticno idealna kndidata.
Odkar ga nimam vec, mi jekr mucno "delati" na manjsi povrsini. Stvar me je razvadila totalno.
Hmm, idejo si mi dal res hudo, edino tisti pregib me skrbi kako je s tem... jah, za razmislit je. Zakaj si ga pa dal stran, če ni skrivnost?
Bela_Krajina je izjavil:
Outdated. ,..........Enkrat pred 20 leti je nekdo trdil, da tisti, ki so takrat bili strogo proti temu, da bodo med prvimi stali v vrsti za naslednje upgrade s tehnologijo. Ker drgac niso v "koraku s casom".
Si me spomnil:
95s sem pri kofetu na mizi imel david benefona. V zep ni sel v jakno, v katri, ga pa nisem hotel pustiti, k je bil drazji kot gare. Tip k zmano pije kavo, me pogleda, pa me vprasa kva se preseravam, da on pa to ne rabi. Ko so tamali NTji ven prislu je ze mel dva.
Mene res moti velikost, da pa dam 800e za apla, ki tudi ni majhen je pa mim.
Flip
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Zgodovina sprememb…
- spremenil: m0LN4r ()
V-i-p ::
m0LN4r: hvala za razlago, (praktično) prodano ;).
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
Scaramouche ::
Pod našim nosom se odpira nova industrija starih telefonov in niso poceni!
Filozofija minimalizma!
300$
Švicarska firma
Punkt MP02 245€
Filozofija minimalizma!
300$
Švicarska firma
Punkt MP02 245€
WizzardOfOZ ::
Jaz sem danes prešaltal na star telefon. Tole sedaj pišem iz Microsoftove Lumie 950XL, na katero sem naložil windows 11 pro za arm procesorje. Zadeva presenetljivo deluje, čeprav je telefon star že 7 let. Celo z microsoftovim dockom deluje in prenaša sliko na monitor BP.
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Baterije v pametnih telefonih (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 14363 (8900) | louser |
» | Windows Mobile, kdo bo tebe ljubil? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Windows Mobile | 49768 (28473) | RC37 |
» | Zakaj imate pametne mobilne telefone? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 24160 (20420) | MxxW5 |
» | Pametni vs klasični telefoni (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 15273 (12992) | Jerry000 |
» | Nokia X, X+ in XL: finski telefoni z Androidom (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 24099 (17799) | andromedar |