Forum » Omrežja in internet » Kateri poštni odjemalec z dvojno avtentikacijo?
Kateri poštni odjemalec z dvojno avtentikacijo?
k4vz0024 ::
Google bo uvedel dvojno avtentikacijo. Sedaj uporabljam Thunderbird, ki omogoča zgolj en password. S čim nadomestiti Thunderbird v Windowsih, da je portable in omogoča dvojno avtentikacijo?
jukoz ::
Thunderbird omogoča OAuth2 avtentikacijo. Gmail ti bo delal še naprej, samo nastavi.
Prvi rezultat iz google za "thunderbird oauth2 gmail"
https://kb.uwm.edu/uwmhd/page.php?id=10...
Povej kako je šlo, jaz še nisem preklopil, ker gmail uporabljam samo še za spam in spletne štacune, vse ostalo sem selil na svoj mailsrv.
Prvi rezultat iz google za "thunderbird oauth2 gmail"
https://kb.uwm.edu/uwmhd/page.php?id=10...
Povej kako je šlo, jaz še nisem preklopil, ker gmail uporabljam samo še za spam in spletne štacune, vse ostalo sem selil na svoj mailsrv.
-vx- ::
Google bo uvedel dvojno avtentikacijo. Sedaj uporabljam Thunderbird, ki omogoča zgolj en password. S čim nadomestiti Thunderbird v Windowsih, da je portable in omogoča dvojno avtentikacijo?
Izklopi dvojno avtentikacijo.
Ukrajina: freedom's just another word for nothing left to lose.
Furbo ::
Izklopi dvojno avtentikacijo.
Težka bo, če bo pa postala obvezna zdaj zdaj.
Sploh je pa to izklopiti precej trapasta odločitev.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
_Denny_ ::
Zgeneriraj si App Password.
https://support.google.com/accounts/ans...
https://support.google.com/accounts/ans...
Asrock X670E Taichi, Ryzen 9 7950X3D + NH-D14, 96GB Corsair DDR5-6400 CL32
RTX 2070S 8GB, 2TB Kingston KC3000, 2TB ADATA SX8200 Pro, 4TB Micron 5200
Seasonic Focus Plus 850W, Corsair Air 540, Logitech Z-2300, Samsung UE65H6400
RTX 2070S 8GB, 2TB Kingston KC3000, 2TB ADATA SX8200 Pro, 4TB Micron 5200
Seasonic Focus Plus 850W, Corsair Air 540, Logitech Z-2300, Samsung UE65H6400
tomlin ::
Google, mi je ponudil to možnost + bonus. Sprejel sem ponudbo. Vse je resnično zaenkrat OK. Pravijo da mi stalno večkratno čekirajo vse dogajanje na gmail-u. Mislim, da je resnično better service, thx google!
BTW Thunderbird živi od stare slave, je pa že kar se varnosti tiče zastarel in dokaj passé
Google, mi je ponudil to možnost + bonus. Sprejel sem ponudbo. Vse je resnično zaenkrat OK. Pravijo da mi stalno večkratno čekirajo vse dogajanje na gmail-u. Mislim, da je resnično better service, thx google!
BTW Thunderbird živi od stare slave, je pa že kar se varnosti tiče zastarel in dokaj passé
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: tomlin ()
k4vz0024 ::
Ales ::
Kaj predlagaš?
Jaz mu predlagam, da konkretno napiše, kaj misli da je "zastarelo" in "passe".
Edit: ravnokar videl, da je to isti model iz teme o routerjih. Se opravičujem za hranjenje trola.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Ales ()
tomlin ::
Kot sem rekel jaz že od lani uporabljam google dvojno avtentikacijo. Thunderbird te opcije nima, je pa vsaj zame bolj pregleden. Preizkusil tudi »google varnost«, namenoma skušal brskati pri prijatelju na njegovem compu po mojem emailu. V trenutku dobil od googla opozorilo sms na telefon. Odločitev je tvoja
Ah, pa še stručko za wifi frekvence Ales se oglaša
Kaj predlagaš?
Ah, pa še stručko za wifi frekvence Ales se oglaša
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: tomlin ()
Furbo ::
Kot sem rekel jaz že od lani uporabljam google dvojno avtentikacijo. Thunderbird te opcije nima, je pa vsaj zame bolj pregleden.
Thunderbird supports Oauth2 authentication method for GMail. To enable it, change the authentication method to Oauth2 in server settings for the account. Next time you check for mail a small browser window pops up asking you to log in and authenticate Thunderbird to access your account.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Razkrita geslaOddelek: Informacijska varnost | 1423 (862) | SuperKripto |
» | Starševski nadzor - android internetOddelek: Pomoč in nasveti | 4172 (3592) | Argonavt |
» | Kako bi Microsoft ubil geslaOddelek: Novice / Varnost | 9845 (7212) | zmaugy |
» | Paypal - vdor v račun - pomoč!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 10080 (6450) | Ales |
» | Nearly 5 Million Gmail passwords have been leaked, here's how to check yoursOddelek: Informacijska varnost | 3179 (2433) | s6c-gEL |