Forum » Operacijski sistemi » Andrej, NA POMOČ.
Andrej, NA POMOČ.
bzagozen ::
Mam beta verzijo winsowXP. Včeraj sem se igral neki okoli načina kako se prijavimo v comp. In sicer, hotel sem sprobat, kako izgleda klasična prijava (prej je bila hitra). No, sedaj pa ne morem nazaj vklopit hitre prijave (switch user tako tudi ne dela). Sem probal na user acounts - change the way users log on (pa se da spremenit, samo si potem ko stisneš OK nič ne zapomni). Plis, če ima kdo (Andrej) kakšno informacijo o tem hrošču?.!...
www.alkoma.si
andrej ::
ok, pocasi. Torej, ti si prej mel hitro prijavo - to pomeni, da nisi rabo vpisat svojega gesla, ampak te je kar avtomatsko prijavilo, right? Zdaj pa hoces to nazaj? mam prav? Ali si hoto naredit Welcome screen?
ja, tistega, kjer kar klikneš na ime in sliko in te samo logira. Zdaj moram posebaj vspisat username in geslo (ki ga ni). Tako kot pri win2000
www.alkoma.si
Ja to pa gres v users pa potem enablas Welcome Screen. To je to. Potem pa se Fast user switching...
Sem probal (tak zabit pa tud jaz nisem ). pol ko pa pritisnem OK se okno zapre, ampak ko grem nazaj pogledat, če je "zagrablo", je pa spet vse brez kljukic. Ma sem probal kot administrator pa kot user, še celo v administrative tools sem se igral v locar users and acounts in local security policy...... saj veš kaj mislim.
Probi, če si upaš. Najprej spremen na classic log on screen, pol pa probi nazaj sprement. Če ti bo delal si bom peso ofnu. Ker mi je switch user (zdaj ni na voljo) opcija RES, RES ustrezala.
Probi, če si upaš. Najprej spremen na classic log on screen, pol pa probi nazaj sprement. Če ti bo delal si bom peso ofnu. Ker mi je switch user (zdaj ni na voljo) opcija RES, RES ustrezala.
www.alkoma.si
fast user switching je res zelo cool
hm, meni dela. Sem odstrano welcome screen, se odlogiral pa ga dal nazaj ... dela
A si kaksne program instaliral - recimo kaksen PC Anyware ali kaj takega?
hm, meni dela. Sem odstrano welcome screen, se odlogiral pa ga dal nazaj ... dela
A si kaksne program instaliral - recimo kaksen PC Anyware ali kaj takega?
Andrej ti si CAR. CAR, ti pravim. Točno to je blo, PC Anywhere 10 sem imel inštaliran. Vrgu dol, pa dela.
Še enkrat havla.
Še enkrat havla.
www.alkoma.si
kockish ::
Mene pa zelo zanima, zakaj ni mogoce, da je vec userjev prijavljenih naenkrat ko imas star (a la win2k) nacin prijave. Osebno me namrec nov dizajn zelo moti.
to je zato, ker je celotna funkcionalnost vezana na ta nov Welcome screen. ce odstranis Welcome Screen potem odstranis tudi switching.. zal. ko sem vprasal zakaj so tak naredli nisem dobil ravno pametnega odgovora. bom se enkrat malo zagnjavo...
Evo me nazaj. Probaj tole:
- mas Welcome screen izklopljen
- prijavi se kot user
- ce se hocis odjavit in prijavit nekega drugega userja (kao switch) odpres Task Manager
- gres na Users tab, izberes sebe in kliknes na Disconnect.
- nekdo drug se lahko prijavi
Bo?
- mas Welcome screen izklopljen
- prijavi se kot user
- ce se hocis odjavit in prijavit nekega drugega userja (kao switch) odpres Task Manager
- gres na Users tab, izberes sebe in kliknes na Disconnect.
- nekdo drug se lahko prijavi
Bo?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | logonOddelek: Pomoč in nasveti | 979 (898) | biokill |
» | Izginil standardni zagon? !!Oddelek: Operacijski sistemi | 1256 (1148) | CaqKa |
» | Nekaj glede prijavljanja v WinXP...Oddelek: Programska oprema | 1057 (942) | ABX |
» | Win XP kako do FAT particijeOddelek: Pomoč in nasveti | 1323 (1202) | ToniT |
» | Windows XP vprašanjeOddelek: Operacijski sistemi | 1433 (1000) | Loki |