» »

testiranje

testiranje

polozweii ::

Hotel sem vprašat v temo o testiranju pa je bila medtem že zaprta.

"občutljivost testa je odvisna tudi od tega kako se test odvzame. Za omikron različico je znano tudi to da se velika količina virusa pojavi v ustnem žrelu, morda ne toliko v nosu"
Glede na zgornjo izjavo Beovićeve prejšnji četrtek na SLO1 pri Odmevih sem pri treh kontejnerjih s testiranjem na covid vprašal če jemljejo bris iz ust in od vseh treh dobil odgovor da iz ust jemljejo samo če imam potrdilo od zdravnika.

Ali pozna kdo uradni odgovor zakaj glede na to da je več virusa v ustih, še vedno jemljejo bris iz nosu?

RedDrake ::

Ker so testi certificirani samo za nosni odvzem. To pomeni, da je žrelo de-facto napačen odvzem in je rezultat nemerodajen.
BTW, pri meni, je po dobrih dveh dneh simptomov nosni test kazal pozitivno če sem se samo dotaknil nosnice od znotraj, kjerkoli pravzaprav.
Je pa res, da na začetku je pokazal samo iz žrela. Verjetno je kak dan-dva razlike, kar je sicer jeba ker ljudje, ki mislijo da so negativno lepo širijo naprej, ampak glede na to da imamo 1,2M ljudi, ki lahko brez testov ves čas širijo stvar naokoli, je to verjetno še najmanjši problem.

Magic1 ::

Meni iz nosa ni nikoli nič pokazalo, iz žrela je bilo pa takoj očitno. Prav tako pri sodelavcu. Lahko se zdaj gremo po "navodilih" in hodimo s simptomi "negativni" naokoli...
Magic

dope1337 ::

Moja izkušnja izpred 3 dni: Partnerka zvečer na samotestiranju pozitivna, jz negativen. Se zjutraj testiram, pozitiven. Grema skupaj na covid točko na HAG hitri test, ona pozitivna, jaz negativen. Grem čez 3 ure do druge covid točke, kjer jih naprosim naj porinejo palčko malo globje ter če je mogoče, odvzamejo še iz grla - naredijo en test iz nosne votline, en test iz grla - oba negativna. Pridem domov, še enkrat opravim samotestiranje - pozitiven. Grem čez 2 uri še na eno covid točko, kjer jih še enkrat naprosim, naj zarinejo palčko do možganov iz obeh nosnic, kar tudi storijo in HALELUJA, končno pozitiven xD

So pa bili vse te štiri instance testiranja opravljene z različnimi HAG hitrimi testi (na zVEM je podan proizvajalec posameznega testa).

Go figure xD
"Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree
it will live its whole life believing that it is stupid."
-Albert Einstein

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: dope1337 ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

testiranje

Oddelek: Loža
172233 (763) c3p0

Hitri test covid cena (strani: 1 2 3 4 5 )

20837411 (30401) shm

Covid test

152962 (1596) Wazzaa

Več podobnih tem