» »

Cenitev rabljenega vozila

Cenitev rabljenega vozila

1
2
»

chucki ::

Zato pa jaz v oglasu napisem, da svercerji obvoz. Itaq jih prepoznas ze po glasu.
AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti

zobnik ::

sej jih maš za cel bus, teh švercarjev, pokliče najprej eden pa drug, tretji, deseti....enmu že prodaš na koncu.
Upaš da pride pošten Slovenc resen pol pa vidiš da je tud on švercar. ahaha

45cal ::

Zakaj pa so cene na mojauto.rs, polovniautomobili ipd. za te pičipokije precej višje kot pri nas?

Valvoline ::

45cal je izjavil:

Zakaj pa so cene na mojauto.rs, polovniautomobili ipd. za te pičipokije precej višje kot pri nas?

Ker niso v EU pa majo se dodatnih 50-100% stroskov/dajatev skupaj za uvoz vozil.

So te cene previsoke glede na vaše cenitve v tej temi?:|

Zgodovina sprememb…

• spremenil: 45cal ()

matobeli ::

So, nekje 500eur je bolj realna cena pa še to komaj.

Ampak baje je pomankanje avtov, tko da... :))

Aha zanimivo. Sem mislil, da zaradi pomanjkanja novih avtov kupci gledajo za nakup rabljenega starega do okoli 5 let, ne pa 20 let:| Razumem, da je nekaj oglaševalna cena in drugo za koliko boš realno prodal ampak vseeno... Oglaševati za 50% več kot naj bi bila po vašem realna cena je čudno. Vsaj meni.

kriptobog ::

45cal je izjavil:

So te cene previsoke glede na vaše cenitve v tej temi?:|

Tole je 500e max, če tehnični velja še vsaj pol leta.

Torej to so verjetno bolj "realne" cene za južne države, ki niso v EU?

wcpapir ::

Tako je.

Glede na to da so objavljene pri nas je očitno da so to pobožne želje prodajalcev, so slišal da so cene rabljenih avtov zrastle pa ne znajo zračunat kolk je 10% od 500eur.

Sem prav pogledal oglase in večina jih ima neko realno ceno, ta dva oglasa sta pač nerealna.

Hja kaj naj takim pobožnim prodajalcem rečem drugega kot good luck. Sej drugače, če bi lahko dobil 50€ več pri prodaji mi po tolkem času prav dol visi. Drugo je, če bi lahko 500€ več:)).

m0LN4r ::

Ta je zihr boljse ohranjen
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM

m0LN4r je izjavil:

Ta je zihr boljse ohranjen

500€ bolje ohranjen?:P

Tele kr fejst luna meče, da tako ceno nastavjo.

msms ::

Malo gledam in cene res nore. Taki model avta se je prodajal ne dolgo nazaj za skoraj 4000€ manj. Pa kaj je s tem folkom???

https://www.avto.net/Ads/details.asp?id...

floyd1 ::

Še malo, pa bomo kot na Kubi 60 let star pleh vozili in popravljali :|

18 let nazaj sem kupil škodo favorit staro 10 let za 1200 evrov, avto prevoženih cca 100.000km. Plače so bile res še 1x manjše
Danes tak avto pride 3-4000 evrov:
Vem da je sorodnik kot avtoličar zaslužil 500 evrov danes bi pa 1000 evrov

Avto so tamala stanovanja, sam da je, za razliko od stanovanj, izbire puna kapa. Bodo pač plačeval za svoj avto na parkplacu

Še zato ker gredo cene gor še ne pomeni, da je nepremičnina in avto enaka stvar. Samo mi je smeh kako s takimi začetnimi visokimi cenami odbijejo kakršnegakoli kupca, bodisi normalnega ali švercerja.

Ibiza, Mapos Vrhnika, l.2005 za 2200 evrov, avto skoraj 300.000km sicer dizel, ampak tole ne more bit vredno več kot 1000 evrov. Če ni to oderuštvo. 6let nazaj je brat prodal takratni l.2004 za 1300 evrov, dizel s podobnimi kilometri isto 1.9 tdi.

Res da je to dober 1.9 tdi motor, ampak žal pri 300.000km si v štartu za draga popraila, turbina, šobe, dvomasni vztrajnik, pumpa, vse to če crkne so popravila ravno ene 2000 evrov. Dvomasni vztrajnik s sklopko je po tamalem 500 evrov, ker pa ma avto že tolk kiloemtrov bi se pa še velik servis delal, tko ene 800-900 evrov an koncu račun....sorry sam tale gajba tud 800 ne more bit vredna....pa še rade rjavijo po blatnikih.

Blinder ::

Vzdrzevanje te ibize je verjetno cenejse kot vzdrzevanje par let novejsega avtomobila, zato tudi visoka cena
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Blinder ()

m0LN4r ::

Pod pogojem, ce se kaj kvari. Drugace pa ne. Kvari se pa lahko oboje, ampak ne ves dokler nimas.
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM
1
2
»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Menjava avtomobila

Oddelek: Na cesti
152496 (1349) dubre40
»

Iskanje rabljenega avta do 1500 evrov in nateguni (strani: 1 2 )

7313622 (8659) zobnik
»

Avto za 1000€ (strani: 1 2 3 4 )

15331075 (26302) Heavy
»

Kupci kupujejo kilometre in ne avto (strani: 1 2 3 )

12225186 (20112) bond007

Več podobnih tem