Forum » Pomoč in nasveti » Pinnacle PCTV Sat in predvajanje videa *BIG priblem
Pinnacle PCTV Sat in predvajanje videa *BIG priblem
bboyspin ::
Pozdrav!
Nabavil sem v naslovu omenjeno tv kartico. Vse sem instaliral in nastavil anteno.
Problem se mi je pojevil pri testitanju celotne konfiguracije. Program za test izvede vec testov. Pri testu videa vse odpove *program error. Ko sem testni video file poskusal odpreti z win media play. mi le ta prav tako javi napako in zapre program. Tip video datoteke je mp2.
Problem se mi pojavlja tudi pri predvajanju dvd/ja, kjer mi program poverdvd javjlja napako povezano z dekoderjem.
Kaj svetujete
Hvala za odgovore
Nabavil sem v naslovu omenjeno tv kartico. Vse sem instaliral in nastavil anteno.
Problem se mi je pojevil pri testitanju celotne konfiguracije. Program za test izvede vec testov. Pri testu videa vse odpove *program error. Ko sem testni video file poskusal odpreti z win media play. mi le ta prav tako javi napako in zapre program. Tip video datoteke je mp2.
Problem se mi pojavlja tudi pri predvajanju dvd/ja, kjer mi program poverdvd javjlja napako povezano z dekoderjem.
Kaj svetujete
Hvala za odgovore
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Grafika Proobok 4740s- HD 7650mOddelek: Pomoč in nasveti | 1709 (1255) | Goran's Blog |
» | Čuden problem z OSom nasploh (težko definirat)Oddelek: Operacijski sistemi | 966 (660) | Meizu |
» | Izklapljanje računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 2159 (1631) | Geozadetek |
» | Računalnik zamrzne/zamrzuje.. Ampak ne sumim diska..Oddelek: Pomoč in nasveti | 2247 (1925) | Mesar |
» | plata zjebava z modrim zaslonom smrti !!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1488 (1275) | SavoS |