Forum » Pomoč in nasveti » Iskanje: Technical Cofounder (LegalTech platform)
Iskanje: Technical Cofounder (LegalTech platform)
marccello ::
Zdravo,
iščem tehnical coufounderja za sodelovanje pri projektu razvoja LegalTech platforme za povezovanje iskalcev pravnih storitev s ponudniki po načelu vse na enem mestu. Trenutno že sodelujem z ekipo zunanjih izvajalcev (razvijalcev platforme). Ker je to moj side project in ker sam nisem strokovnjak na tem področju bi v ekipi želel imeti osebo, ki se spozna na tehnični del.
Če te projekt vsaj malo zanima mi pusti sporočilo, ali piši na marcel(afna)lexratio.eu, da zadevo predebatirava v živo.
iščem tehnical coufounderja za sodelovanje pri projektu razvoja LegalTech platforme za povezovanje iskalcev pravnih storitev s ponudniki po načelu vse na enem mestu. Trenutno že sodelujem z ekipo zunanjih izvajalcev (razvijalcev platforme). Ker je to moj side project in ker sam nisem strokovnjak na tem področju bi v ekipi želel imeti osebo, ki se spozna na tehnični del.
Če te projekt vsaj malo zanima mi pusti sporočilo, ali piši na marcel(afna)lexratio.eu, da zadevo predebatirava v živo.
- zaklenil: bluefish ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Slovenski blockchain projekt za trgovanje&energijoOddelek: Kriptovalute in blockchain | 7632 (4765) | neverlucky |
» | Futourist - obetaven slovenski projektOddelek: Kriptovalute in blockchain | 2671 (1981) | next3steps |
» | Je tole mogoče scam ?Oddelek: Loža | 5362 (4193) | Marat |
» | Pridružite se nam - B.U.G. StudiosOddelek: Programiranje | 4566 (2767) | UFOKatarn |
» | Iščemo sodelavceOddelek: Igre | 1287 (870) | BigWhale |