Forum » Elektrotehnika in elektronika » Vrednost pokvarjene indukcije
Vrednost pokvarjene indukcije
kronos_10_ ::
Zdravo,
po skoraj 8 letih in to v zimskem času je strela udarila v indukcijo med delovanjem. Indukcijo sem razdrl, vendar mi je nažalost steklo počilo. Iskal sem varovalko, vendar je sploh ni imela. Tako, da mora biti nekaj na plošči skurjenega. Sedaj me zanima ali je indukcija v takem stanju, kaj vredna? Vgrajena sta 2 grelca mislim, da 3.5kw + 2.5kw. Sva sta na plin.
Če ni vrednosti bom dal na kosovni.
Lp.
po skoraj 8 letih in to v zimskem času je strela udarila v indukcijo med delovanjem. Indukcijo sem razdrl, vendar mi je nažalost steklo počilo. Iskal sem varovalko, vendar je sploh ni imela. Tako, da mora biti nekaj na plošči skurjenega. Sedaj me zanima ali je indukcija v takem stanju, kaj vredna? Vgrajena sta 2 grelca mislim, da 3.5kw + 2.5kw. Sva sta na plin.
Lp.
Mare2 ::
kronos_10_ je izjavil:
Zdravo,
Lp.
Tole ni nič vredno. Sicer lahko daš na bolho tista dva grelca, samo napiši točno tip. :)
http://bit.ly/Navodilo123 Podpora za N26 Mastercard za Slovenijo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kuhanje na plin ali elektrikoOddelek: Loža | 8465 (6716) | videc |
⊘ | Nakup Štedilnika iz Italije , kako ga dobiti v Slovenijo ?? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 13537 (11654) | bluefish |
» | Indukcijska plošča (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 29792 (21641) | mat xxl |
» | kuhinjski aparatiOddelek: Loža | 3435 (2955) | heero |
» | Indukcijsko kuhališčeOddelek: Loža | 9390 (8587) | WarpedGone |