Forum » Pomoč in nasveti » Pomoč pri digitalnem potrdilu /certifikatih
Pomoč pri digitalnem potrdilu /certifikatih
Bolf3nk ::
Tašči urejam vlogo za vračilo trošerine.
V firefoxu ima nameščeno digitalno potrdilo, kateri poteče leta 2025. S tem potrdilom se tudi prijavi v ecarino.
Pri oddaji vloge sem moral namestiti SETCCE proXsign, pri katerem pa piše da cerfitikat potekel leta 2019. Veljavnost verige piše da NI OK.
Ali digitalno potrdilo ni enako cerfitikat?
Sedaj pa pri oddaji vloge javi napako:
Podpis ni bil uspešen! Koda napake: -3
Sporočilo napake: Operacija podpisovanja je bila zavrnjena ali seznam cerfitikatov je prazen.
V firefoxu ima nameščeno digitalno potrdilo, kateri poteče leta 2025. S tem potrdilom se tudi prijavi v ecarino.
Pri oddaji vloge sem moral namestiti SETCCE proXsign, pri katerem pa piše da cerfitikat potekel leta 2019. Veljavnost verige piše da NI OK.
Ali digitalno potrdilo ni enako cerfitikat?
Sedaj pa pri oddaji vloge javi napako:
Podpis ni bil uspešen! Koda napake: -3
Sporočilo napake: Operacija podpisovanja je bila zavrnjena ali seznam cerfitikatov je prazen.
- spremenil: Bolf3nk ()
Apple ::
FF ima svojo cert shrambo, IE svojo. Poglej v IE, ce imas tam star cert. Lahko si novega exportas iz FF in uvozis v IE.
LP, Apple
Bolf3nk ::
Hvala! Res je proxsing bral cerfitikate iz IE.
IZ FF sem prenesel v IE in dela! Sicer glupo da ne zna brati iz vseh brskalnikov, oz da bi vsaj imel možnost izbire.
Hvala za pomoč!
IZ FF sem prenesel v IE in dela! Sicer glupo da ne zna brati iz vseh brskalnikov, oz da bi vsaj imel možnost izbire.
Hvala za pomoč!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Backup in uvoz SIGEN-CA certifikataOddelek: Omrežja in internet | 13192 (2081) | kow |
» | Digitalni certifikat SIGENCAOddelek: Programska oprema | 8976 (3552) | Yossarian |
» | dodatnagarancija.eu: "stran ni varna"Oddelek: Omrežja in internet | 994 (608) | misek |
» | Prevzem certifikata sigenca v WIN 10 (strani: 1 2 )Oddelek: Informacijska varnost | 20823 (17388) | MrStein |
» | Subvencija za študentski domOddelek: Šola | 2805 (2420) | xardas |