Forum » Pomoč in nasveti » arrrgh.exe is not a valid Win32 Application
arrrgh.exe is not a valid Win32 Application
mathjazz ::
Prijatelj ima staro 486 z Windows 95. Ko ga zažene se mu na zaslonu začnejo pojavljati pogovorna okna, ki sporocajo priblizno tole, kar je v naslovu teme, le da so namesto arrrgh neka cudna imena datotek. Ko končno zaprem vsa pogovorna okna (vseh je okolji 10), pa se zgodi še večja katastrofa. Pri zagonu kateregakoli programa razen Internet Explorerja in Outlook Expressa spet dobim sporocilo, da izvrilna datoteka izbranega programa (npr. msoffice.exe) is not a valid Win32 Application.
Kaj mi je storiti? Gre morda za virus? Je edina rešitev ponovna namestitev Windows 95 in vseh programov?
Kaj mi je storiti? Gre morda za virus? Je edina rešitev ponovna namestitev Windows 95 in vseh programov?
www.getfirefox.com
bf4ed ::
Kaj mi je storiti? Gre morda za virus?
Pa ne take neumnosti na forum pisat. Če misliš da je virus pač preglej za antivirusom. Če ga ne moreš inštalirat na to kišto pač poskusi priklopit disk na drugo kišto na kateri maš antivirus ali pa si najdi kakega ne disketi pa bootaj z diskete.
Pa ne take neumnosti na forum pisat. Če misliš da je virus pač preglej za antivirusom. Če ga ne moreš inštalirat na to kišto pač poskusi priklopit disk na drugo kišto na kateri maš antivirus ali pa si najdi kakega ne disketi pa bootaj z diskete.
bf4ed ::
Ko to napraviš potem se javi. Saj tudi če bi formatiral, najprej prenesi podatke katere rabi na drug disk pa potem ponovno naloži windowse. Mogoče pa je tudi kaj v biosu zjebano probaj bios resetirat, da se ni mogoče spravljal kaj frizirat.
ToniT ::
To je virus! Če se ne motim, preprečuje zagon vsem exe programom. (Če jim preimenuješ končnico v com, pa delajo).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | lsass.exe - errorOddelek: Operacijski sistemi | 1450 (1299) | seatleon |
» | Apple: Uporabljajte več protivirusnih programov (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 8762 (6690) | MrStein |
» | ne morem odpreti diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 3686 (3068) | rockrose |
» | msn messengerOddelek: Programska oprema | 2955 (1858) | teedy |
» | inštalacija 2000??? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 3758 (3185) | ToniT |