Forum » Omrežja in internet » Priklop internetne vtičnice
Priklop internetne vtičnice
SlyCrespo ::
Pozdravljeni!
V eni sobi bi rad priklopil dve vtičnici za internet. Sam tega ne znam, niti nimam orodja za to, zato me zanima, če kdo pozna koga, ki to priklaplja. Sem iz okolice Ptuja.
V eni sobi bi rad priklopil dve vtičnici za internet. Sam tega ne znam, niti nimam orodja za to, zato me zanima, če kdo pozna koga, ki to priklaplja. Sem iz okolice Ptuja.
Xserces ::
vsak lokalni štromar
Intel i5-3570k @4.7GHz|MSI GTX 970 4G|MSI Z77 MPower|
G. Skill 8 GB 1600MHz|Corsair AX750|Seagate Barracuda 2TB|NZXT Gamma|
G. Skill 8 GB 1600MHz|Corsair AX750|Seagate Barracuda 2TB|NZXT Gamma|
Voluharr ::
vsak lokalni štromar
No pri teh, vsak lokalni štromar...
Sem že popravljal za temi štromarji, ko je tam nekje polovica vtičnic bila narobe zvezana.
Drugače pa ja, vsak štromar bi moral znat to skablirat in zaključit.
Backup, VPS, kolokacija: https://reavisys.si
borut_p ::
kupi klešče za mrežne kable in moške nastavke in se igraj ... pravila zaporedja kablov so znana ... se boš naučil nekaj novega. ni nobena umetnost
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Priklop elektrikeOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 4036 (3615) | mirator |
» | Prenosnik HP, zaprogramiran bios, menjava matičneOddelek: Pomoč in nasveti | 1603 (1172) | Zorro |
» | CAT 5e črn UTP kabel na metre - KJE?!Oddelek: Kaj kupiti | 3240 (2922) | pegaso |
» | vezava stikala z dvojnimi tipkamiOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 12989 (12795) | RejZoR |
» | Trofazni tok v dvofazni tokOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 21314 (20650) | A. Smith |