Forum » Mobilne tehnologije » Telefon/tablica
Telefon/tablica
maqito ::
Pozdrav,
Iscem tablico ki bi nadomestila telefon / torej mozno tudi sprejemati klice oz klicati iz tablice - kje naj gledam?
Iscem tablico ki bi nadomestila telefon / torej mozno tudi sprejemati klice oz klicati iz tablice - kje naj gledam?
Han ::
Trgovine, ki prodajajo tablice z režo za SIM kartico. Ponavadi je poleg naziva modela kratica LTE.
mihagr ::
pozdravljen
jaz sem pred tremi dnevi vzel na mimovrste tablico Blackview Tab8 (180€), imam telefon iste firme, delujeta odlično, specifikacije si najdi sam. obe napravi povezujem s Pc-jem preko
wifi s programom myphoneexplorer za pc in ista stvar v googleplay trgovini.
sem zelo zadovoljen s tablico.
aja seveda ima možnosti dveh sim kartic ali eno simko in eno sd kartico in lahko uporablja lte 4 mobilno podatkovno povezavo.
jaz sem pred tremi dnevi vzel na mimovrste tablico Blackview Tab8 (180€), imam telefon iste firme, delujeta odlično, specifikacije si najdi sam. obe napravi povezujem s Pc-jem preko
wifi s programom myphoneexplorer za pc in ista stvar v googleplay trgovini.
sem zelo zadovoljen s tablico.
aja seveda ima možnosti dveh sim kartic ali eno simko in eno sd kartico in lahko uporablja lte 4 mobilno podatkovno povezavo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: mihagr ()
maqito ::
Jaz dejansko rabim tablico ki bo nadomestila telefon. Torej z obstojeco SIM kartico iti na tablico s katero bi lahko tudi izvajal klice (dohodne/odhodne) plus sporocila.
Estar Urban ima to moznost?
Estar Urban ima to moznost?
mihagr ::
ja, saj sem ti odgovoril, ta tablica je kot povečan telefon. preberi še enkrat zadnjo vrstico.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: mihagr ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tablica - pomoč prosim :)Oddelek: Pomoč in nasveti | 4194 (3263) | Han |
» | Tablica se sama prižigaOddelek: Pomoč in nasveti | 764 (519) | Technics111 |
» | Prihajajoč Applov iPhone bržčas ne bo imel gigabitnega LTEOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 14595 (10918) | Furbo |
» | Tablični računalnikOddelek: Pomoč in nasveti | 3383 (3251) | krneki0001 |