» »

Nakup zemlje v Metaversu

Nakup zemlje v Metaversu

enemon ::

Evo, če nimate ideje ... Lahko naložite denar v virtualno zemljo. Očitno je realnih sredstev premalo in imajo zato previsoko ceno za večino ljudi, ampak hej, še vedno si lahko kupite zemljo v virtualni resničnosti.

Kakšen se vam zdi ta koncept? Meni je noro, da imajo ljudje res take viške, da mečejo denar v to.

KakoLepo ::

Zanimiv tale youtuber, se mi na prvi vtis zdi uredu in simpaticen, ceprav je odrascal v Las Vegasu, mestu "greha" kot mu pravijo. Ampak ko pogledas nekaj videoposnetkov pa zivljenje, se zdi, kot da ni povsem zadovoljen in da zeli skompenzirat, morda z vec milijoni. Ne vem. Morda sem dobil napacen vtis. Kar se tice metaversa, pa je bil hype okrog tega, kaj se bo resnicno izcimilo iz tega pa ne vem.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: KakoLepo ()

Franz21 ::

styrian ::

Nisem mogel gledati do konca tega videa. So mi začeli možgani gniti.

Kriptosektaši so čedalje bolj podobni tisti deskruktivni religiji v Far Cry 5.

WhiteAngel ::

Nepremičnine ohranjajo vrednost, ker jih ne moreš naprintat. Ne vem, zakaj bi VR nepremičnine držale vrednost? Jih je omejeno?

genesiss ::

Ja

Miha 333 ::

Ni prva taka ideja, spomnite se Second Life. Po začetni evforiji se je prah polegel in je SL ostal samo še ena od iger.

widj3098dj32 ::

enemon je izjavil:

Evo, če nimate ideje ... Lahko naložite denar v virtualno zemljo. Očitno je realnih sredstev premalo in imajo zato previsoko ceno za večino ljudi, ampak hej, še vedno si lahko kupite zemljo v virtualni resničnosti.

Kakšen se vam zdi ta koncept? Meni je noro, da imajo ljudje res take viške, da mečejo denar v to.

Slika pove vec kot tisoc besed:

tikitoki ::

enemon je izjavil:

Bedarija. Drugace ne morem tega opisati.

cvalsr ::

Končno gre razvoj v pravo smer.
Kripto valute, kriptozemlja, ... žrli boste pa kriptomakarone in se vozili s kriptobencinom/kriptoelektriko ... valjda.
Kaj pa parcele na Marsu? Na Luni vem, da so že naprodaj.
Frdamana smola, da je Jupiter plinast. Tam bo težko zabiti količke za mejnike.
🤣

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Zuckerberg prihodnost Facebooka vidi predvsem v VR in AR

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
227269 (6041) Utk
»

Na Stanfordu rešili problem glavobola pri 3D navidezni resničnosti

Oddelek: Novice / Zasloni / projektorji / ...
3210300 (6622) m0LN4r
»

Rekordni World of Warcraft

Oddelek: Novice / Igre
195881 (4621) stražar
»

Caprica (strani: 1 2 )

Oddelek: Sedem umetnosti
8112727 (9907) Brane2

Več podobnih tem