» »

nedelujoča asus b450f gaming ii

nedelujoča asus b450f gaming ii

jeramaljaz ::

Imam nedelujočo matično ploščo Asus ROG b450f gaming ii. Matično ploščo mi je dal prijatelj, ki je rekel, da je, ko je računalnik priklopil na elektriko slišal tri poke. Na matični plošči je ROG logo, ki bi se moral svetiti, če je matična plošča priklopljena na elektriko, ampak logo se ne sveti. Nad 24 pinskim konektorjem je komponenta, ki ima 3 kontakte. Če jo pomerim z multimetrom(en kontakt na zemljo in enega na komponento, multimeter nastavljen na piskača), mulitmeter piska na obeh kontaktih obrnjenih proti 24 pinskem konektorju, kar je kolikor vem neobičajno. Če ima kdo enako matično ploščo bi prosil, če lahko poskusi pomeriti ta dva kontakta. Hvala za pomoč že v naprej.
 Komponenta

Komponenta

WinXP ::

Jaz imam to ploščo in Rog logo ti mora svetiti ko vklopiš PC v elektriko. Meni se računalnik ni hotel prižgati dokler nisem priklopil zgoraj na vrhu 4+4 dodatno napajanje, ker imajo pač te nove plošče vgrajene 8- pin konektorje namesto 4.Če pa se je slišal 3x pok, to nekaj ni v redu in je matična ploča zagotovo odpovedala.
U Sloveniji više ne živim,ali jezik u kome pričam još zaboravio nisam...
Wrong? No,no... Thats it... Pozz

TOP ::

Definitivno je bilo nekaj narobe priklopljeno in je šla.Najpogosteje je zamenjava gpu kabla za cpu na matični 4+4.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

PC ne dela - popolna tišina...

Oddelek: Strojna oprema
251636 (861) kumer
»

Maticna plosca se ne odziva

Oddelek: Strojna oprema
342533 (2081) RC37
»