Forum » Šport » Svetovno prvenstvo v košarki 2023
Svetovno prvenstvo v košarki 2023
Kurzweil ::
Tole pa res nisem pričakoval, da gredo Francozi že domov...
Imam občutek, da bodo Filipinci premagali Italijo in da gredo slednji tudi po prvem delu domov...
Jutri ne bom presenečen, če Gruzija premaga Slovenijo... upam, da se motim...
Imam občutek, da bodo Filipinci premagali Italijo in da gredo slednji tudi po prvem delu domov...
Mato989 ::
Tudi jaz sem sokiran ve kdo kaj je bilo na tekmi baje je de colo bil izkljucen
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
p.s.
Aja, pa tale Joshua Hawkinson, 28 točk in 19 skokov za Japonsko, kot seveda veste, ob zmagi nad Finci...
Aja, pa tale Joshua Hawkinson, 28 točk in 19 skokov za Japonsko, kot seveda veste, ob zmagi nad Finci...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Kurzweil ()
2dark ::
Gruzija bo prva resna preizkušnja.
Bode pa v oči izjemno slaba obramba naših.
(\___/)
(> _ <)
(>🍫 )
(> _ <)
(>🍫 )
Kawhi ::
Mato989 ::
Tudi jaz sem sokiran ve kdo kaj je bilo na tekmi baje je de colo bil izkljucen
;) ti sploh gledaš kakšno tekmo?
Da da, slovence sem gledal pa avstralce z nemci pa avstralce z finci..
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
V naši skupini bo še zelo zanimivo, če slučajno Gruzija premaga Slovenijo.
(\___/)
(> _ <)
(>🍫 )
(> _ <)
(>🍫 )
Matheus ::
Bo zanimivo vidt, kako se bodo naši pod košom spopadli s Shengelio, Shermadinijem i ln Bitatdzejem. Dončić se bo težje šetal pod košom, kot je to počel proti Venezueli. Imajo tudi nekaj dobrih strelcev na zunanjih položajih.
GupeM ::
Ekipa Zelenortskih otokov je ravnokar premagala ekipo Venezuele z 81:75. Kar presenetljivo, bi rekel. Če Gruzija izgubi danes proti Sloveniji in potem še proti Venezueli, bi Zelenortski otoki z zmago proti nam lahko celo napredovali v drugi krog.
Sicer bi bilo verjetno bolje, da bi bil tiho, ampak zaenkrat moram rečt, da dejansko igrajo neko obrambo, da bi le trajalo čez tekmo... pa da se še kdo priključi, da ne bo samo Dončič vs. Gruzija...
kixs ::
Nasi brez idej... na zalost... dokler bo donko zadeva proste, bo se slo... iz igre pa nic...
Niti ne, z vstopom Bitadzeja in izstopom Shermadinija. So jih raztegnal. V napadu pa tudi prej razen Luke ni blo nič.
recmajkemi ::
khm... je mogoče kak delujoč pretok, te očitno ne tako dobre tekme za naše?
V tej državi vsi vedo za vse svinjarije, ki se dogajajo.
Ko pa vprašaš, kdaj so prijavili kako stvar pa črički.
Če veš, obišči & prijavi na; e-uprava.gov.si/podrocja/vloge/vloga.html?id=2377
Ko pa vprašaš, kdaj so prijavili kako stvar pa črički.
Če veš, obišči & prijavi na; e-uprava.gov.si/podrocja/vloge/vloga.html?id=2377
Že od začetka priprav se našim ne da branit meta za 3 točke...
Smešno zapravljen challenge Sekuliča, to moreš biti res pajac, da greš jemat v takšni situaciji v 1. četrtini challenge...
Bo zanimivo videt, kaj se bo zgodilo, ko gre iz igre Dončić, pa da bo v igri po možnosti še Dimec
Smešno zapravljen challenge Sekuliča, to moreš biti res pajac, da greš jemat v takšni situaciji v 1. četrtini challenge...
Bo zanimivo videt, kaj se bo zgodilo, ko gre iz igre Dončić, pa da bo v igri po možnosti še Dimec
Sodniki pa niso vredni pol pi*de mrzle vode. Najprej žoga za Gruzijo, ko je bila očitna blokada nad Dragićem. Nato osebna v napadu gruzijca, ko je v resnici Dragić skočil vanj ...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: GupeM ()
Zaenkrat dobro brez Dončiča... pa ne da je on kaj kriv, ampak dejansko si upa oz. mora potem še kdo drug kaj naredit oz. pogledat na koš... ne pa da samo nebogljeni glede in podaja... lepo videt, da so se razigrali še Klemen Prepelić, Blažič in Bine Prepelić... upajmo, da ne prekine ritma sedaj Sekulić s kakšno traparijo, kar definitivno zna...
Jap, ko Dončića ni bilo v igri, so super odigrali. So pa na srečo dobro igrali tudi ko se je vrnil. Škoda, da tega zdaj na koncu Tobey ni sam zaključil. Je pa res, da če bi zadeli to trojko na koncu, bi bila res lepa sekvenca za highlighte.
Reaper ::
Danes vidimo vsaj nekaj obrambe in prevzemanja. Tudi Zoki je dal koš iz tranzicije in oddelal nekaj v obrambi. Upam, da jim spet ne pade koncentracija in da bojo sposobni odigrati podobno v končnici. Če se malo zamisliš, kakšna "žival" mora biti Dončič, ves čas rine v obrambo, dobiva udarce ampak dec še vedno vleče ekipo dalje, neverjetno res. Vsak, ki je kdaj igral košarko ve, da si hitro popolnoma izmučen ob taki igri, res, kapo dol. Ne vem pa kaj hudiča spet Glas na klopi, naj ga da notri za par minut, takšne škode kot Dimec sigurno ne bo naredil ampak ne, še vedno ista mentaliteta.
IL_DIAVOLO ::
Doncic je izjemen vodja, ekipa ga je zacela posnemat. Good shit.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
Tudi ne vem zakaj prav nič ne igra Horvat. Kar je odigral v pripravljalnih je bilo solidno.
Glasa pa Sekulić ne bo dal notri niti pod razno. Ne upa z mladimi nikoli.
Hrovat igra 5 krat boljšo obrambo od Dragića...
Glasa pa Sekulić ne bo dal notri niti pod razno. Ne upa z mladimi nikoli.
Hrovat igra 5 krat boljšo obrambo od Dragića...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Kawhi ()
Nisem imel čas gledat od polčasa... se je resno poškodoval Blažič? Vidim pa, da Hrovat igra dobro, kar seveda ni presenečenje, zgolj Sekulič mora to spoznat...
Da Dragića not in ga takoj prebijejo, res ne vem da tega ne vidi Sekulić. al pa noče videt...Blažič - potisnil ga je Bitadze na njega padel Shengelija...hrbet.
Reaper ::
Evo, Hrovat jim je nekaj nametal, na koncu je imel Zoki preporod in za zaključek Glas, bravo in končno! Si pa vsekakor Glas in Samar zaslužita več minut.
Upam da bo Blažič ok, ampak on je imel nedavno poškodbo hrbta ne?
Upam da bo Blažič ok, ampak on je imel nedavno poškodbo hrbta ne?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Reaper ()
drvo ::
Danes čisto druga igra. Skoraj vsi dobro. Ne vem pa kakšen bonus ima Zoran pri Sekuliču, da toliko igra. Sicer je danes igral, recimo da, solidno, a slabše od koga, ki igra manj.
Matheus ::
Hrovat je bil v klubu statistično gledano med TOP reprezentanti. Igra pa takrat, ko se nekdo poškoduje. Bravo Sekula, maš to.
Druge polovice nisem spremljal do zadnjih nekaj minut - sem bil kar presenecen nad rezultatom - vodstvo za cca 18.
Le tako naprej :)
Le tako naprej :)
Tokrat je bila obramba na nivoju,, je takoj padla produkcija v napadu... Je pa zanimivo, da Gruzijci sploh niso pretirano poizkusili z igranjem skozi post oz. pod koš.
(\___/)
(> _ <)
(>🍫 )
(> _ <)
(>🍫 )
Groot ::
Danes lep prikaz igre, ki nam edina lahko prinese dobro uvrstitev: dobra trda obramba in LD v napadu
Potem pa nisva gledala iste tekme. Prvih 5 min tekme so šle peav vse žoge na post. Ampak sta se Tobey in Bine odlično postavila in po tistem prvem zaostanku 10 točk so Gruzijci obupali s takšno igro. Kasneje so se razigrali na zunanjih položajih, zato logično manj post igre.
Moram pa danea posebej izpostaviti Bineta Prepreliča, res res dobro je odigral proti Shengelii.
Tokrat je bila obramba na nivoju,, je takoj padla produkcija v napadu... Je pa zanimivo, da Gruzijci sploh niso pretirano poizkusili z igranjem skozi post oz. pod koš.
Potem pa nisva gledala iste tekme. Prvih 5 min tekme so šle peav vse žoge na post. Ampak sta se Tobey in Bine odlično postavila in po tistem prvem zaostanku 10 točk so Gruzijci obupali s takšno igro. Kasneje so se razigrali na zunanjih položajih, zato logično manj post igre.
Moram pa danea posebej izpostaviti Bineta Prepreliča, res res dobro je odigral proti Shengelii.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Groot ()
Zvezdica27 ::
žal sem gledal le 4q.
Luka predolgo not, moral bi počivati, pri +15 ni potrebe, kaj šele +20. mapak OK. Zadnje 4 min ni bilo potrebe, da igra dobesedno 1. peterka, če C ekipa ne zna to zdržat...
Zoki je sicer pike dal, sam za to se je vsaj v 4q trikrat zapletel tam ob avtu in motovilil. Tisti dve trici ne odražata, da je zavozil. Tokrat je šlo, kaj pa proti, ne vem, Nemcem?
Saj pravim, gledal sem le zadnjih 9 min, ko je Gruzijcem padlo dol in ko se je usoda zapečatila z zadnjimi sekundami LD77 (tudi trica) in tistima dvema tricama Zokija. Ampak videl sem malce boljšo obrambo (in dve osnovnošolski napaki, ko so se Gruzijci sprehodili mimo), naše zajevava običen picknrol (v obrambi)... in to en meter pred trico, ko res ni treba siliti čez blok. Videl sem tudi, da Prle še zna, tko da... tudi mularija brez pripomb.
Se pa bojim drugega dela, ko bo kaka res zajebana ekipa, kaj bo. Ko bo kak zajebanec LD77 dvakrat skloftal in se bo začel tisti pravi basket...
zz
Luka predolgo not, moral bi počivati, pri +15 ni potrebe, kaj šele +20. mapak OK. Zadnje 4 min ni bilo potrebe, da igra dobesedno 1. peterka, če C ekipa ne zna to zdržat...
Zoki je sicer pike dal, sam za to se je vsaj v 4q trikrat zapletel tam ob avtu in motovilil. Tisti dve trici ne odražata, da je zavozil. Tokrat je šlo, kaj pa proti, ne vem, Nemcem?
Saj pravim, gledal sem le zadnjih 9 min, ko je Gruzijcem padlo dol in ko se je usoda zapečatila z zadnjimi sekundami LD77 (tudi trica) in tistima dvema tricama Zokija. Ampak videl sem malce boljšo obrambo (in dve osnovnošolski napaki, ko so se Gruzijci sprehodili mimo), naše zajevava običen picknrol (v obrambi)... in to en meter pred trico, ko res ni treba siliti čez blok. Videl sem tudi, da Prle še zna, tko da... tudi mularija brez pripomb.
Se pa bojim drugega dela, ko bo kaka res zajebana ekipa, kaj bo. Ko bo kak zajebanec LD77 dvakrat skloftal in se bo začel tisti pravi basket...
zz
Sej se ze prakticno vsi igralci poznajo med sabo... pa tudi donko ni vec zelenec...
Se splaca danes kaj pogledat?
Se splaca danes kaj pogledat?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kixs ()
Današnje tekme na Svetovnem prvenstvu
9:30
Nemčija - Finska
10:00
Angola - Dominikanska republika
10:45
Egipt - Mehika
11:45
Libanon - Francija
13:10
Japonska - Avstralija
14:00
Filipini - Italija
14:30
Črna Gora - Litva
15:30
Kanada - Latvija
Mimogrede, pri Latviji je zaradi poškodbe končal s Svetovnim prvenstvo Dairis Bertans. Sicer pa danes dobimo že kar nekaj odločitev, bo par tekem par zanimih...
9:30
Nemčija - Finska
10:00
Angola - Dominikanska republika
10:45
Egipt - Mehika
11:45
Libanon - Francija
13:10
Japonska - Avstralija
14:00
Filipini - Italija
14:30
Črna Gora - Litva
15:30
Kanada - Latvija
Mimogrede, pri Latviji je zaradi poškodbe končal s Svetovnim prvenstvo Dairis Bertans. Sicer pa danes dobimo že kar nekaj odločitev, bo par tekem par zanimih...
Na tem linku lahko spremljate skupine oz. v katerem primeru, bi izpadla katera ekipa, da se ne boste preveč mučili in iskali...
Kako pa imajo odprt žreb Srbi. Premagati morajo Dominikano in nato kakšno Litvo ali pa Grčijo in so v polfinalu. Izognejo se lahko USA, Kanada, Španija, Nemčija, Avstralija... Tudi v skupini praktično niso imeli konkurence.
Neon87 ::
Zakaj plačujemo j3beni RTV prispevek, ni košarke, ni Vuelte..??
Kje se da pogledat košarka, A1 nima v shemi šport TV?
Groot ::
Verjetno ze stotic...
http://utakmice.net/uzivokosarka/
Neon87 ::
Seveda ima A1 v shemi Šport TV.
Ne, nima..
Po mojem, da ne znaš dalinca uporabljat Že najbolj osnoven paket pri A1, ga ima v shemi...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Evropsko prvenstvo v košarki 2017 (strani: 1 2 3 4 … 16 17 18 19 )Oddelek: Šport | 167206 (45885) | bambam20 |
» | SP v košarki 2019 (Kitajska) (strani: 1 2 3 )Oddelek: Šport | 19312 (16480) | Kurzweil |