Forum » Pomoč in nasveti » ISDN modem gonilnik
ISDN modem gonilnik
mbramor ::
Kupil sem isdn modem brez gonilnikov (bil je pač poceni) Problem se pojavi ob instalaciji . V WIN98 mi ga zazna kot PCBIT-TA težava je v tem da iskalniki ne najdejo gonilnika za to ime (na modemu pa tudi ni nikakršne oznake na katero bi se lahko zanesel. na njem piše samo made in portugal
ali3n ::
Nekako boš moral potuhtat, kater modem maš... poglej če so kake cifre gor, drugač pa odpri modem (previdno) in poglej kaj piše na največjem čipu -> uheblaj to v Googla.. in stistni pesti da kaj najde...
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
modem je eksterni (na tem forumu sem celo našel en post kjer je omenjen ta modem - odpiranje te zadeve mi najbolj ne diši ker je ohišje precej masivno in brez vijakov...žage ravno nebi rad uporabil
sTu sem registriran komaj par ur pa me zanima kje natančno je tabla oz kje so ti linki
PA hvala za to pomoč
PA hvala za to pomoč
Poldi112 ::
Stollmana podpira kernel, tako da samo nastavis 56k hitrost na tty0 (verjetno, com1 port v win, ce se prav spomnim) in to je to. Ce imas ta modem, seveda.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Stollman ISDN zunanji modem 64kOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1167 (1047) | SkIDiver |
» | modem isdnOddelek: Pomoč in nasveti | 797 (726) | Tomi |
» | ISDN dual 128KOddelek: Omrežja in internet | 866 (673) | Predator |
» | ISDN hitrost?Oddelek: Strojna oprema | 1927 (1377) | Bane_ |
» | Racionalno na ISDNOddelek: Kaj kupiti | 1862 (1753) | yjj |