Forum » Loža » Trosed z opcijo ležišča
Trosed z opcijo ležišča
Old Spice ::
Kupujem novi trosed, pa se mi nekako zdi da je to področje, kjer se lahko še najhitreje pri cenah in kvaliteti opečeš.
Iščem trosed - lahko je manjša sedežna v L obliki, skratka ne tiste glomazne rešitve, ker nimamo toliko prostora.
Želje so sledeče:
- zunanjost iz blaga, zaželjeni temnejši sivi odtenki
- dolžina sedišča vsaj nekje 2.5 metra
- da ima opcijo ležišča, idealno tako, da lahko spiš direktno, se pravi brez sestavljanja/razstavljanja troseda
- če je za spanje potrebno razstavljanje, je zaželjeno da je mehanizem enostavne in robusten, ker se ga bo vsaj na začetku uporabljalo na dnevni bazi tudi za spanje
- da se trosed sestavi tako, da je v primeru selitve možno enostavno zadevo prenesti na novo lokacijo
- zaželjeno da je dobava v roku kakega meseca
Vem da je ponudbe malo morje, iščem kake informacije iz prve roke, ker se lahko pri tem kar hitro ušteješ (plačaš veliko, dobiš relativno malo). Budget je do max. 2k eur.
Iščem trosed - lahko je manjša sedežna v L obliki, skratka ne tiste glomazne rešitve, ker nimamo toliko prostora.
Želje so sledeče:
- zunanjost iz blaga, zaželjeni temnejši sivi odtenki
- dolžina sedišča vsaj nekje 2.5 metra
- da ima opcijo ležišča, idealno tako, da lahko spiš direktno, se pravi brez sestavljanja/razstavljanja troseda
- če je za spanje potrebno razstavljanje, je zaželjeno da je mehanizem enostavne in robusten, ker se ga bo vsaj na začetku uporabljalo na dnevni bazi tudi za spanje
- da se trosed sestavi tako, da je v primeru selitve možno enostavno zadevo prenesti na novo lokacijo
- zaželjeno da je dobava v roku kakega meseca
Vem da je ponudbe malo morje, iščem kake informacije iz prve roke, ker se lahko pri tem kar hitro ušteješ (plačaš veliko, dobiš relativno malo). Budget je do max. 2k eur.
koyotee ::
Karkoli kupiš, ne jemlji umetnega usnja, gre v ku... po par letih.
In pa še to, dobalvljivost v roku 1 meseca je samo kar imajo slučajno kje na zalogi. Drugače prej 2 ali 3, da ti ga dobavijo.
In pa še to, dobalvljivost v roku 1 meseca je samo kar imajo slučajno kje na zalogi. Drugače prej 2 ali 3, da ti ga dobavijo.
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JTD power!
Terminathor je izjavil:
https://vetsak.com/collections/sofa
Lol, tu je mininum 3k€ za zofo malo večjo od jedilnega stola. Op pravi max 2k.
Rear DVD collector!
JTD power!
JTD power!
fikus_ ::
"Budget je do max. 2k eur. "
potem pojdi v Dipo ali Ikeo.
potem pojdi v Dipo ali Ikeo.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
matobeli ::
Itak da greš v Ikeo, edino tam dobiš modularno usnjeno sedežno z 10let garancije, trosed krepko pod 2 jurja.
V ostalih štacunah ti bodo za 2k dali nek pofl, k ni na zalogi.
Danes maš itak na voljo sam dizajnersko pohištvo, mizarja ali pa Ikeo, vse ostalo ni vredno niti pogledat.
Glej "Vimle" serijo.
Če se bo spalo gor pa poglej raje kakšno izmed linij ki so temu namenjene, pa magar pol prodaš in vzameš novo (ikeo se, za razliko od odstalega pohištva, celo da prodat).
V ostalih štacunah ti bodo za 2k dali nek pofl, k ni na zalogi.
Danes maš itak na voljo sam dizajnersko pohištvo, mizarja ali pa Ikeo, vse ostalo ni vredno niti pogledat.
Glej "Vimle" serijo.
Če se bo spalo gor pa poglej raje kakšno izmed linij ki so temu namenjene, pa magar pol prodaš in vzameš novo (ikeo se, za razliko od odstalega pohištva, celo da prodat).
Samo usnja in umetnega usnja ne.
Rear DVD collector!
JTD power!
JTD power!
MTB ::
Pojdi na Mtom spletno stran, zloži si konfiguracijo po želji. Tudi dolžino posameznega elementa lahko skrajšajo/podaljšajo.
Imam, sem ful zadovoljen.
Imam, sem ful zadovoljen.
genesiss ::
Jaz imam tole: https://www.schillig.de/kollektionen/ws... in mi je ok, zelo funkcionalna.
Cena je odvisna od materiala in dodatkov ki jih vzames (nastavljiva naslonjala, nastavljivi nasloni za roko, postelja, vzmetenje). Jaz sem dal priblizno 2700EUR, s posteljo in vsemi naslonjali nastavljivimi, vzmetenjem, ter najdražjo tkanino.
Podobne sedežne so POLIPOL v Harvey-u, ampak so mi bili tisti modeli preglomazni.
Cena je odvisna od materiala in dodatkov ki jih vzames (nastavljiva naslonjala, nastavljivi nasloni za roko, postelja, vzmetenje). Jaz sem dal priblizno 2700EUR, s posteljo in vsemi naslonjali nastavljivimi, vzmetenjem, ter najdražjo tkanino.
Podobne sedežne so POLIPOL v Harvey-u, ampak so mi bili tisti modeli preglomazni.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: genesiss ()
NejcSSD ::
Mogoče kakšna sedežna od POLIPOL v Harveyu oz. v Lesnini pod drugim imenom - Beldomo. Žepkaste vzmeti, naj bi bila za 20let. Nemška.
Imamo 3 doma
Imamo 3 doma
PC : MAG B550 Tomahawk, Ryzen 5600X, 32Gb 3200Mhz CL16, 2x 1TB NVME, MSI 1070Ti
bauci ::
Mtom Mokronog. Sedežna Florjan. V L cca 230x170. Na dolgem delu ležišče za eno osebo (ni za ven potegnit kot običajno, je dovolj široko in udobno), pod njim predal. Sive barve (lahko izbriaš med celim kupom barv in raznimi materiali). Materiali zelo dobri. Ta prvi teden je šel cel kozarec jagodovega soka po sedežni. Samo pobrisali z mokro krpo in se nič ne pozna.
Cena cca 1.500€ z dostavo - letos spomladi.
Greš v Mokronog in vse probaš in se vse dogovoriš. Čakalna doba 3 mesece.
Cena cca 1.500€ z dostavo - letos spomladi.
Greš v Mokronog in vse probaš in se vse dogovoriš. Čakalna doba 3 mesece.
jocoj ::
Trosed za hitro pripravo ležišča. Vzameš iz blaga, klik-klak mehanizem in obvezno fedri notri, če se bo redno spalo gor. Dobiš pod 500 EUR.
Horas ::
zdravo, ali ima kdo izkušnje s dvo ali trosedom nastavljim? kako se obnese napram klasičnem kavču kjer lahko ležiš poljubno? gledam nekaj takega
https://www.svetpohistva.si/trgovina/ka...
zdajšnji kavč iz lesnine s tankopeno je že zanič po 4 letih. nekajkrat na mesec imam tv serije/filmske maratone in bi rad ležal udobno! tudi z funkcijo masaže bi blo fajn.
zdajšnji kavč iz lesnine s tankopeno je že zanič po 4 letih. nekajkrat na mesec imam tv serije/filmske maratone in bi rad ležal udobno! tudi z funkcijo masaže bi blo fajn.
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd
8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd
mgermo ::
Jaz imam dvosed z el. relaxom že nekje 10 let. Deluje ok, le moj je iz umetnega usnja in se vsepovsod lušči.
Horas ::
Jaz imam dvosed z el. relaxom že nekje 10 let. Deluje ok, le moj je iz umetnega usnja in se vsepovsod lušči.
se pravi po 10letih se začne luščit usnje? je odvisno od teže osebe vsekakor in število ur sedenja/ležanja.
kako ti pa je glede sedenja/ležanja, saj lahko edino na hrbtu ležiš? ali se da na boku tudi ležat?
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | postelja - Eko usnje ali blago?Oddelek: Loža | 1732 (1423) | 2dark |
» | Kavč trosedOddelek: Loža | 5766 (5005) | mat xxl |
» | Udoben stol za večurno deloOddelek: Pomoč in nasveti | 5582 (2137) | U2ros |
» | Pisarniški stol (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 31181 (15711) | Unknown_001 |