» »

Mrežna kartica

Mrežna kartica

mihaelo ::

Imam problem z mrežno kartico ker mi namesto 600Mb downloada vleče podatke samo z 300Mb. Torej obstoječa hitrost mi je normalno delovala z 600Mb po nekaj posodobitvah windows 10 pa ne več. Sam medtem nisem ničesar naredil in zato sprašujem ali je možno da bi posodobitev windows 10 lahko vplivala na mrežno kartico oziroma na njene gonilnike da se je sedaj hitrost prepolovila? Sem poskusil priklopiti na ta lan kabel drug računalnik in tam je hitrost 600Mb.

Sem pa opazil da v windows posodobitvah ni novih gonilnikov za mojo mrežno kartico in kaže da je vse posodobljeno ko pa grem na spletno stran proizvajalca mrežne kartice pa je tam že novejši gonilnik. Imam pa problem ker sam tega nisem posodabljal še nikoli kako se to naredi? Morda samo povlečem novejši gonilnik in dam install? Lahko kaj zeznem?

Hvala za vse informacije!

mihaelo ::

Pred nekaj minutami prispela posodobitev windows ov in kot kaže je bila vsebovana tudi posodobitev za gonilnik za mrežno kartico in sedaj ponovno vse deluje kot mora...YES!!!!

MIHAc27 ::

Zato se v sistemskih nastavitvah da opcijo, da windows sam NE posodablja gonilnikov (včasih jih še vedno, kljub prepovedi). Novi gonilniki niso vedno boljši kot stari. Sploh Intel grafike...kolk je bilo to problemov že z njimi.
Včasih pa Windows zdreka stvari.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Po menjavi mrežne RDP ne dela.

Oddelek: Operacijski sistemi
322026 (1041) WhiteAngel
»

youtube in zelena črta

Oddelek: Pomoč in nasveti
222914 (2230) blackbfm