Forum » Pomoč in nasveti » Print na tiskalniku
Print na tiskalniku
lara2 ::
Pozdrav,
v službi sem dala nekaj printati na tiskalnik, ki se nahaja v drugem nadstropju. Ko sem šla iskati dokumente, sem opazila, da tiskalnika ni tam. Šel je na servisiranje. Ko bo tiskalnik nazaj vključen, ali bo naprintal te dokumente? Ali se podatki izgubijo? (tiskalnik je priklopljen v lokalno omrežje) Kot razumem, se shranijo podatki v neko vrsto in potem se po vrsti vzamejo ven in zadeva printa.
hvala za odgovor, lp lara.
v službi sem dala nekaj printati na tiskalnik, ki se nahaja v drugem nadstropju. Ko sem šla iskati dokumente, sem opazila, da tiskalnika ni tam. Šel je na servisiranje. Ko bo tiskalnik nazaj vključen, ali bo naprintal te dokumente? Ali se podatki izgubijo? (tiskalnik je priklopljen v lokalno omrežje) Kot razumem, se shranijo podatki v neko vrsto in potem se po vrsti vzamejo ven in zadeva printa.
hvala za odgovor, lp lara.
lara2 ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mrežni tiskalnikOddelek: Omrežja in internet | 1652 (1033) | ngc2392 |
» | Slikar noče skenirat :(((Oddelek: Pomoč in nasveti | 1720 (1583) | Unknown_001 |
» | RAČUNALNIK (tiskalnik)Oddelek: Pomoč in nasveti | 998 (903) | mkosirnik |
» | Nemško zunanje ministrstvo prehaja z Linuxa nazaj na Windows (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 34373 (30972) | Ales |
» | Vrata tiskalnika v okvari?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2703 (2558) | Duhec |