» »

Acer swift N19H4 se ne vklopi več

Acer swift N19H4 se ne vklopi več

edi45 ::

Zdravo,

Kolega mi je prinesel njegov prenosnik Acer Swift N19H4. Računalnik je pozabil čez noč v avtu, na cca 2-3 stopinjah. Zjutraj ga je vzel iz avta in takoj vklopil. Delal je minuto ali dve potem pa crknil. Na strani je samo gorela oranžna lučka pri bateriji, ko je bil priklopljen na polnilec. Potem sem ga odprl, izklopil baterijo, cmos baterijo, naredil bios reset, prav tako ima gumb za reset baterije, katerega sem tudi uporabil in sem prišel do tega, da gori vsaj modra lučka pri bateriji, torej polni ga, vendar se vseeno ne vklopi. Ima še kdo mogoče kakšno idejo kaj bi lahko bilo? Po mojem je bilo krivo to, da ni počakal ko ga je prinesel iz mrzlega na toplo in ga je takoj vklopil, saj se ni mogel računalnik segreti? Kaj bi lahko crknilo?

update
To je bilo včeraj, zdaj ko sem spet probal pa niti modre lučke več ni, spet samo oranžna gori pri bateriji ko ga priklopim. Računalnik je drugače čisto mrtev. Sumim plato
  • spremenilo: edi45 ()

DeeCoy ::

Verjetno se je na matični oz. kovinskih delih nabral kondenz, ko ga je prinesel na toplo. Je imel srečo (nesrečo), da se je verjetno nabral na nepravem mestu. Kratek stik na matični ali kaj skurjeno od prenapetosti. Skoraj sigurno matična.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Baterija

Oddelek: Pomoč in nasveti
283483 (2376) klekej
»

Utripanje lučke na matični plošči!

Oddelek: Strojna oprema
221911 (1817) DSQUARED2
»

laptop polit s šabeso

Oddelek: Pomoč in nasveti
91677 (1384) arkas
»

udar strele - vse uničeno? (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
939702 (7147) gregor
»

računalnik teče, monitor je blank, kakor da ne sprejme signala problem!

Oddelek: Strojna oprema
131410 (1167) pinc

Več podobnih tem