Forum » Mobilne tehnologije » Prenos digitalnega potrdila v android
Prenos digitalnega potrdila v android
pajos ::
Pozdravljeni
Imam naslednji problem.
Imam digitalno potrdilo na androidu in na pc. Na telefonu ga uporabljan za miniblagajno. Ker imam težave s telefonom, bi rad prenesel miniblagajno na drugi android. Aplikacijo sem prenesel, miniblagajna na novem androidu pa mi ne zazna digitalnega potrdila. ( mi napiše "ne najdem digitalnih potrdil").
Digitalno potrdilo sem prenesel iz pc - Crome (preko pfx datoteke).
Sprašujem vas kako naj bi bilo najbolje prenest digitalno potrdilo. Ali ga lahko prenesem iz starega androida?
Hvala za kakršnokoli pomoč.
Imam naslednji problem.
Imam digitalno potrdilo na androidu in na pc. Na telefonu ga uporabljan za miniblagajno. Ker imam težave s telefonom, bi rad prenesel miniblagajno na drugi android. Aplikacijo sem prenesel, miniblagajna na novem androidu pa mi ne zazna digitalnega potrdila. ( mi napiše "ne najdem digitalnih potrdil").
Sprašujem vas kako naj bi bilo najbolje prenest digitalno potrdilo. Ali ga lahko prenesem iz starega androida?
Hvala za kakršnokoli pomoč.
Ales ::
Pozdravljeni
Imam naslednji problem.
Kako si ga pa uvozil na novem telefonu? Je javilo kako napako?
Na Samsungu tule pred mano npr. "Biometrics and security" > "Other security settings" > "User certificates". Je potrdilo vidno?
pajos ::
Sedaj sem ga ponastavil, vse ponovil, ga je prepoznalo. Sem rešil
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: pajos ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Backup in uvoz SIGEN-CA certifikataOddelek: Omrežja in internet | 13369 (2258) | kow |
⊘ | digitalno potrdilo o cepljenju COVID-19 (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 11560 (5783) | primoz4p |
» | Banka - prijava z digitalni potrdilomOddelek: Loža | 3872 (3207) | krucymucy |
» | Digitalno potrdilo - SIGENCA, problemOddelek: Pomoč in nasveti | 8922 (6686) | fulgur |
» | Zaznamki shranjeniOddelek: Programska oprema | 2054 (1852) | jozekuch |