Forum » Pomoč in nasveti » Dve mrežni kartici v enem računalniku
Dve mrežni kartici v enem računalniku
jernej11 ::
Zanima me če je to možno. Imam takšno situacijo: V štud. sobi imam dva priključka za internet pa se je moj cimr odločil da ne bo mel pcja v sobi zato lahko js uporabim še drugega. Mislil sem na deljeno uporabo , eno kartico za upload, drugo pa za download. Če ma kdo izkušnje s tem naj mi prosim svetuje.
Predator ::
najbrž ga zanima to da bi imel 2kratno hitrost interneta? ena tema je bila ravno o tem odprta
R-S-LoVe ::
Nejc (jernej11): sej sn ti že ja vse jst povedu!
Na obe daš "bridge povezavo", pa sploh nea bo panike, če se pa ne motim pa maš v 7-ki tko omejen upload/download (vsaj 4-ka ga nima ) , vsaj kolikor sem vidu, ko si od mene downloadu.
Na obe daš "bridge povezavo", pa sploh nea bo panike, če se pa ne motim pa maš v 7-ki tko omejen upload/download (vsaj 4-ka ga nima ) , vsaj kolikor sem vidu, ko si od mene downloadu.
Fear Is The Path To The Dark Side, Fear Leads To Anger,
Anger Leads To Hate, Hate Leads To Suffering!
Anger Leads To Hate, Hate Leads To Suffering!
SasoS ::
Ozko grlo sigurno ni mrežna povezava (ki je 10, najverjetneje pa 100 Mb) zatorej ti 2 mrežni ne koristita prav nič ker si delita isto povezavo na ven...
podtalje ::
Če imaš upload omejen na IP, lahko mogoče uporabiš VMWare,
tam instaliraš nov sistem in ga imaš potem za downloadat.
tam instaliraš nov sistem in ga imaš potem za downloadat.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hitrost interneta (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 18732 (7743) | iwasbilbo |
» | Hitrost interneta v študentskih domovihOddelek: Šola | 3571 (2725) | BivšiUser2 |
» | Visoka hitrost, a nizkaOddelek: Pomoč in nasveti | 3797 (2828) | mehh |
» | TV prepolovi hitrost internetaOddelek: Omrežja in internet | 4722 (3993) | xda develope |
⊘ | Shranjevanje filmov (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 5939 (5298) | Mavrik |