Forum » Operacijski sistemi » Android - kako onesposobiti predloge na vrhu Settings
Android - kako onesposobiti predloge na vrhu Settings
CyberPunk ::
Mogoče ve kdo, kako se prepreči, da bi se v Settings v Androidu na vrhu kreirali "predlogi" za akcije?
Tale je iz Lenovo P11 Pro (oz. Xiaoxin Pad Pro) z Android 10, sem pa to videl pri vseh tablicah, ki sem jih uporabljal v zadnjih dveh letih. Nekatere so bile celo brez X za zapiranje, ki je tu na voljo (čeprav je pretežno neuporaben, saj tudi po tapu na X kmalu pride "predlog" nazaj).
Tale je iz Lenovo P11 Pro (oz. Xiaoxin Pad Pro) z Android 10, sem pa to videl pri vseh tablicah, ki sem jih uporabljal v zadnjih dveh letih. Nekatere so bile celo brez X za zapiranje, ki je tu na voljo (čeprav je pretežno neuporaben, saj tudi po tapu na X kmalu pride "predlog" nazaj).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Fitness tracker zapetnica (in app) - kateri je najmanjše zlo?Oddelek: Mobilne tehnologije | 2743 (1805) | Kvinta |
» | Galaxy S10 vs iPhone 11Oddelek: Mobilne tehnologije | 8226 (7164) | m0LN4r |
» | Kitajski budget telefon v cenovnem rangu 50 do 90 eur (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 11393 (10022) | KTr1sk |
» | Kateri OS uporabljate (strani: 1 2 3 )Oddelek: Operacijski sistemi | 22195 (15195) | Apache90 |
» | [Android] Aplikacije in IgreOddelek: Mobilne tehnologije | 3964 (2459) | bdoxx |