» »

Android.proces.media. stoped

Android.proces.media. stoped

zoki029 ::

Oj..imam zgornji problem. Na android tv Philips se mi je začelo pojavljati nadležno obvestilo: "Žal se je postopek android.process. media ustavil". Poda mi opcijo "V redu". Po kliku nanjo je cca 20s ok, potem pa spet isto. V Google play sem poizkusil počistiti podatke in predpomnilnik pa mi takoj javi zgornje obvestilo in ne morem nadaljevati. Androida na tv sploh ne uporabljam, tudi nobenih aplikacij nisem nalagal. Je imel kdo podoben primer?

andrej69 ::

Vrni televizor na tovarniške nastavitve. Ali pa poskusi z naslednjim postopkom.

https://www.philips.co.uk/c-f/XC0000157...

andrej69 je izjavil:

Hvala za nasvet, bom poizkusil...Me pa zanima, zakaj pride do tega? Ker kot sem omenil, android funkcije sploh ne uporabljam, tudi google play ne. Starejši 55PUS 6401/12 sicer dela ok in sem zadovoljen z njim. Nisem pa zasledil opisa te težave, niti na slo tech-u, ne na netu. Kot berem, je problem pogostejši na android telefonih

zoki029 je izjavil:

andrej69 je izjavil:

Hvala za nasvet, bom poizkusil...Me pa zanima, zakaj pride do tega? Ker kot sem omenil, android funkcije sploh ne uporabljam, tudi google play ne. Starejši 55PUS 6401/12 sicer dela ok in sem zadovoljen z njim. Nisem pa zasledil opisa te težave, niti na slo tech-u, ne na netu. Kot berem, je problem pogostejši na android telefonih

Ja lahko pride do kakšnega virusa, kakšnih aplikacij ki se med seboj ne ujemajo itd.. Lahko pa so tudi kakšne težave z programsko opremo, v glavnem dejavnikov je več. Na katerem modelu pa imaš te težave..?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: andrej69 ()

@andrej69..Philips 55PUS6401, malo starejši model, ki pa mi je do pred kratkim deloval brez težav. Razumel bi, če bi uporabljal kakšno aplikacijo, ampak tv imam samo in le kot tv. In kje bi lahko potem staknil virus?

Kar se tiče virusa ga lahko dobiš tudi, če ne uporabljaš aplikacij, če imaš res smolo. Samo tako najverjetneje ni pri tebi to težava. A imaš televizor nadgrajen na zadnjo različico programske opreme..?

Ne, nimam. Malo sem skeptičen pri teh nadgradnjah. Berem, da nekaterim po njej deluje slabše, pojavljajo se drugačne težave. Verjetno je tole zadnja posodobitev? Poizkusiti ni greh...lahko v primeru še večjih težav instaliram nazaj prejšnjo?

posodobitev

posodobitev

Zimonem ::

andrej69 je izjavil:

Kar se tiče virusa ga lahko dobiš tudi, če ne uporabljaš aplikacij, če imaš res smolo. Samo tako najverjetneje ni pri tebi to težava. A imaš televizor nadgrajen na zadnjo različico programske opreme..?

Epsko ne moreš preusmerit signala iz Porta na zaslom. Kriv je pa Android?¿?
Dajte začet delat malo boljše televizije, pa malo manj reklamiranja online.

one-half ::

Nauk te zgodbe je, da televizorja ne uporabljas za nic drugega kot gledanje. Za vse ostalo imas locen hardware.
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

Zimonem ::

Kupuješ ekran. Tisto zadaj če je vzdrževano 3 leta je že aleluja. Shield pa po 7ih še kar Laufa.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Philips BTV 55 PUS 7304/12

Oddelek: Zvok in slika
92902 (1941) andrej69
»

PHILIPS ANDROID SMART TV - Natavitve

101587 (1307) Geekoo
»

Težave s predvajanjem iz formata NTFS (Philips 8503)

5883 (779) hodu63

Več podobnih tem