» »

Kako Amish skupnost funkcionira v casu pandemije (brez tv)

Kako Amish skupnost funkcionira v casu pandemije (brez tv)

maldic ::

Kako Amish skupnost funkcionira v casu pandemije? Najbrz veste, da nimajo TV in interneta. Porocajo, da velika vecina ni cepljena proti koroni. Zasledil pa sem , da vsaj nekateri pripadniki Amish skupnosti hodijo v znano amerisko trgovino walmart. Nekateri tudi porocajo, da je amsih skupnost dosegla credno oziroma kolektivno imunost proti koroni in me zanima ce res. Ali ima kdo kaj vec informacij glede tega?

PrihajaNodi ::

Zanimivo vprasanje.

https://www.pennmedicine.org/news/news-...

Prvi zadetek na googlu je blokiran...
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Miki N ::

Dejstvo je, da zelo težko izsiljuješ prave, fizične skupnosti. Amiši, "Brazilci", razne "raznolike" manjšine v zahodnih mestih - vsi ti se ne rabijo sekirati dosti za "PCT" omejitve.

Najebali smo ga tisti, ki smo pravo skupnost zamenjali za "servise" države.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Miki N ()

imagodei ::

maldic je izjavil:

Kako Amish skupnost funkcionira v casu pandemije? Najbrz veste, da nimajo TV in interneta. Porocajo, da velika vecina ni cepljena proti koroni. Zasledil pa sem , da vsaj nekateri pripadniki Amish skupnosti hodijo v znano amerisko trgovino walmart. Nekateri tudi porocajo, da je amsih skupnost dosegla credno oziroma kolektivno imunost proti koroni in me zanima ce res. Ali ima kdo kaj vec informacij glede tega?

A ti resno na slo-techu iščeš strokovnjake za Amiše, ki bodo vedeli o njihovem cepilnem statusu oziroma prebolevanju bolezni ter kolektivni imunosti več kot nekdo, ki je očitno o tem že kar nekaj googlal?
- Hoc est qui sumus -

mr_chai ::

imagodei je izjavil:

maldic je izjavil:

A ti resno na slo-techu iščeš strokovnjake za Amiše, ki bodo vedeli o njihovem cepilnem statusu oziroma prebolevanju bolezni ter kolektivni imunosti več kot nekdo, ki je očitno o tem že kar nekaj googlal?

Več ljudi googla, boljše rezultate se najde.

krucymucy ::

maldic je izjavil:

Nekateri tudi porocajo, da je amsih skupnost dosegla credno oziroma kolektivno imunost proti koroni in me zanima ce res.

Vprasaj te nekatere kaksen je bil davek, ce je res.

imagodei ::

mr_chai je izjavil:

imagodei je izjavil:

maldic je izjavil:

Več ljudi googla, boljše rezultate se najde.

Vidimo, ja... Flat Earth, 9/11 in ostale teorije zarot, cepiva proti ošpicam povzročajo avtizem ... Pamet ljudskih množic in to ...
- Hoc est qui sumus -

widj3098dj32 ::

Kako? Z lahkoto, ker se jim ne pere mozganov 24/7.

c3p0 ::

Umirajo, padajo en preko drugega, pa ne vedo zakaj. Božja volja, so pač globoko verni.

WizzardOfOZ ::

imagodei je izjavil:

maldic je izjavil:

Kšn se bo ziher našel. :)):)):))
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!

josipdare ::

Tko kot talibani- ni jih vec, vsi so umrli ker se niso cepili vsakih 6 mesecev.

PrihajaNodi ::

Tako je. Tudi otroci ze umirajo med njimi zaradi korone
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

maldic ::

krucymucy je izjavil:

maldic je izjavil:

Nekateri tudi porocajo, da je amsih skupnost dosegla credno oziroma kolektivno imunost proti koroni in me zanima ce res.

Vprasaj te nekatere kaksen je bil davek, ce je res.

Najdel sem en "fact checker", ki pravi, da ni res, da korona ni imela vpliva na amish skupnost. Ampak nic ne porocajo o stevilkah morebitnih zrtev. Omenjajo le pozitivne na korono. Drugac pa naj bi skupnost stela priblizno 350.000 pripadnikov.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: maldic ()

Magic1 ::

Sem gledal nekaj o judih v NY. V prvem valu so se prekužili, starih je kar dosti umrlo, vendar to je božja volja pravijo.
Problem je bolj pri nevernih boomerjih povsod drugje, kjer se bolj bojijo umret. Le ti pa trenutno vodijo svet
Magic

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Magic1 ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Prisilno cepljenje (strani: 1 2 3 411 12 13 14 )

Oddelek: Loža
671132291 (124902) BigWhale
»

FDA razgrnila podatke o cepivu podjetja Moderna, v petek bržčas odobritev

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
4912141 (9731) gus5

V Berlinu milijon protestnikov proti corona ukrepom?

Oddelek: Loža
352617 (1656) Mavrik

Več podobnih tem