Forum » Loža » Lokali s časopisi
Lokali s časopisi
kosta ::
Zdravo!
Vem, da se je v 90ih dalo v Ljubljani (verjetno tudi drugje) v knjižnicah in tudi v določenih lokalih brati dnevno časopisje, novice. Danes je seveda vse dostopno na spletu, vendar me zanima, če še obstajajo lokali (lahko v LJ, lahko bilokje po SLO), kjer lahko ob kavi prebereš dnevni časopis, pa naj bo to Dnevnik, Delo ali kaj podobnega. Da le ni prehud rumeni tisk ali ženski trači. Hvala.
Lp, N
Vem, da se je v 90ih dalo v Ljubljani (verjetno tudi drugje) v knjižnicah in tudi v določenih lokalih brati dnevno časopisje, novice. Danes je seveda vse dostopno na spletu, vendar me zanima, če še obstajajo lokali (lahko v LJ, lahko bilokje po SLO), kjer lahko ob kavi prebereš dnevni časopis, pa naj bo to Dnevnik, Delo ali kaj podobnega. Da le ni prehud rumeni tisk ali ženski trači. Hvala.
Lp, N
kow ::
Ce izzvamemo trenutno situacijo zaradi covida - morda kaksne boljse kavarne? Ce bom kdaj zelo premozen - malo verjetno, - bom odprl kavarno, kjer bos imel na steni vse najboljse cajtnge tega sveta.
Slabo desetletje nazaj sem bral Delo v Buldogu na Vicu.
Slabo desetletje nazaj sem bral Delo v Buldogu na Vicu.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kow ()
kuall ::
v leclerc se postavi k cajtungom in čitaj for free. tako kot un lolek, ki ga je videvat 50% časa stati tam, kadarkoli greš v leclerc. tam stoji pa čita. lol. jaz samo odprem slovenske novice in pogledam uno nago babo na hitro pol pa spizdim.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Umrljivost v Sloveniji po vzroku (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Problemi človeštva | 24134 (20160) | Barakuda1 |