Forum » Šola » Zapiski na faxu
Zapiski na faxu
Maja B ::
Hejj,
letos zacnem s studijem na medicinski fakulteti. Zanima me kaj priporocate za delanje zapiskov na faksu? Ali imajo studenti laptop, ipad..? Ali jih ima se vedno vecina zvezke/akte?
Hvala, lp
letos zacnem s studijem na medicinski fakulteti. Zanima me kaj priporocate za delanje zapiskov na faksu? Ali imajo studenti laptop, ipad..? Ali jih ima se vedno vecina zvezke/akte?
Hvala, lp
6151 ::
Predlagam surface tablico z pisalom oziroma kaj podobnega, večina gradiva je v obliki PDFjev/ Powerpointov in je dobr pisat na slide zraven ko profesor govori. Vredna naložba.
3600 | 32GB | 6800 | 1+3TB
GupeM ::
Kombinacija akta + iPad/surface (pač neka OK tablica) s pisalom. Potem pa odvisno od predmeta, uporabiš kar ti bolj ustreza pri določenem predmetu. Če pri nekem predmetu dobiš že vnaprej kakšno gradivo, potem daš zadevo na tablico in komot highlightaš ali kaj kratkega zapišeš poleg gradiva.
Če je treba veliko risati skice, pisati kakšne formule, čudne matrike in integrale, ... tam je pa ponavadi lažje na list papirja.
Če je treba veliko risati skice, pisati kakšne formule, čudne matrike in integrale, ... tam je pa ponavadi lažje na list papirja.
Ma_en_tm ::
Letos sem v drugem semestru kupil tablico (Samsung tab S6 lite) in je bila super za predmete kjer so bili dani PDFji zaradi direktnega markiranja pomembnih stvari in lazjega dopisovanja. Na koncu sem jo uporabljal tudi za predmete kjer je bilo malo vec pisanja, mi je steklo nekako "bolj udobno" za pisanje kot papir.
phys ::
Preveri se Remarkable 2 in podobne (Papyr etc), nekateri zelo hvalijo, osebnih izkusenj nimam.
katoon ::
Ne rabiš nič ker imaš za vse skripte, ki bodo vse veliko bolš kot tvoji zapiski...kupi si skripte pa zraven po potrebi kaj pripiši.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Akta vs.zvezekOddelek: Šola | 2042 (1203) | Banza |
» | Kaj uporabljajo studenti za zapiske v teh casih?Oddelek: Loža | 3785 (1686) | starkos |
» | Nakup tablice za srednjo šolo (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 13889 (12462) | Pithlit |
» | Papir in tabla ali računalnik? Raje svinčnik in kredaOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 10644 (7981) | antonija |
» | Fakulteta & prenosniki & varnost & izdelava zapiskiOddelek: Pomoč in nasveti | 8129 (7181) | mojca |