» »

Zapiski na faxu

Zapiski na faxu

Maja B ::

Hejj,
letos zacnem s studijem na medicinski fakulteti. Zanima me kaj priporocate za delanje zapiskov na faksu? Ali imajo studenti laptop, ipad..? Ali jih ima se vedno vecina zvezke/akte?

Hvala, lp

avtek ::

Akta

6151 ::

Predlagam surface tablico z pisalom oziroma kaj podobnega, večina gradiva je v obliki PDFjev/ Powerpointov in je dobr pisat na slide zraven ko profesor govori. Vredna naložba.
3600 | 32GB | 6800 | 1+3TB

GupeM ::

Kombinacija akta + iPad/surface (pač neka OK tablica) s pisalom. Potem pa odvisno od predmeta, uporabiš kar ti bolj ustreza pri določenem predmetu. Če pri nekem predmetu dobiš že vnaprej kakšno gradivo, potem daš zadevo na tablico in komot highlightaš ali kaj kratkega zapišeš poleg gradiva.

Če je treba veliko risati skice, pisati kakšne formule, čudne matrike in integrale, ... tam je pa ponavadi lažje na list papirja.

mr_chai ::

Priporočam ti emacs org mode https://orgmode.org/

Ja ? Si vesela ? :) No lepo...

kuall ::

zvezek, da boš čim manj buljila v zaslon, ker škodi očem. jaz bom že vedel.

Ma_en_tm ::

Letos sem v drugem semestru kupil tablico (Samsung tab S6 lite) in je bila super za predmete kjer so bili dani PDFji zaradi direktnega markiranja pomembnih stvari in lazjega dopisovanja. Na koncu sem jo uporabljal tudi za predmete kjer je bilo malo vec pisanja, mi je steklo nekako "bolj udobno" za pisanje kot papir.

phys ::

Preveri se Remarkable 2 in podobne (Papyr etc), nekateri zelo hvalijo, osebnih izkusenj nimam.

katoon ::

Ne rabiš nič ker imaš za vse skripte, ki bodo vse veliko bolš kot tvoji zapiski...kupi si skripte pa zraven po potrebi kaj pripiši.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Akta vs.zvezek

Oddelek: Šola
182042 (1203) Banza
»

Kaj uporabljajo studenti za zapiske v teh casih?

Oddelek: Loža
203785 (1686) starkos
»

Nakup tablice za srednjo šolo (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
5213888 (12461) Pithlit
»

Papir in tabla ali računalnik? Raje svinčnik in kreda

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
2810643 (7980) antonija
»

Fakulteta & prenosniki & varnost & izdelava zapiski

Oddelek: Pomoč in nasveti
498128 (7180) mojca

Več podobnih tem