Forum » Na cesti » Parkirišče bežigrad
Parkirišče bežigrad
Hovdra ::
Mogoče ni ravno najbližje, ampak parking plac pri Ekonomski fakulteti je zdaj zastonj (dokler ne postavijo rampe)
harvey ::
Free placov s 1. septembrom 2021 praktično ne bo več v MOL. Pred bloki in trgovskimi centri večinoma rampe. Tako da bolj ali manj misija nemogoče.
Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------
------
Groot ::
GR2 ::
Jaz se teh ramp bojim kot hudič križa, ne vem kako plačat, ne vem nič od nič. Pač kot bi šel prvič na bankomat.
Zadnjič ko sem šel v LJ center, sem parkiral na Tivoli ko je bilo zastonj in odprta rampa. Zadnjič ko sem šel v center Škofje Loke pa nakupovalni center pred Škofjo Loko. Najprej grem na Hoferjevega, se mi je zasmejalo, vse prosto, potem vidim tablo max 1 ura in potem pajek. Ne vem koliko to sploh kontrolirajo in če nimaš napisane ure kdaj si prišel, ali takoj odpeljejo, ali pa si zabeležijo kdaj so te dobili in potem štopajo 60min. No zaradi te bojazni in nevednosti sem iskal naprej in je tam na koncu pri drugih trgovinah pa 2 uri, ravno dovolj da sem prišel tja in nazaj. No malo bojazni je vseeno ostalo, ker nisem dal nobenega listka z uro.
Bled in LJ se itak izogibam z avtom, samo če je res nuja, to so pa zame samo zdravstveni domovi, tudi je bilo to v prejšnjih dveh primerih.
Zadnjič ko sem šel v LJ center, sem parkiral na Tivoli ko je bilo zastonj in odprta rampa. Zadnjič ko sem šel v center Škofje Loke pa nakupovalni center pred Škofjo Loko. Najprej grem na Hoferjevega, se mi je zasmejalo, vse prosto, potem vidim tablo max 1 ura in potem pajek. Ne vem koliko to sploh kontrolirajo in če nimaš napisane ure kdaj si prišel, ali takoj odpeljejo, ali pa si zabeležijo kdaj so te dobili in potem štopajo 60min. No zaradi te bojazni in nevednosti sem iskal naprej in je tam na koncu pri drugih trgovinah pa 2 uri, ravno dovolj da sem prišel tja in nazaj. No malo bojazni je vseeno ostalo, ker nisem dal nobenega listka z uro.
Bled in LJ se itak izogibam z avtom, samo če je res nuja, to so pa zame samo zdravstveni domovi, tudi je bilo to v prejšnjih dveh primerih.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: GR2 ()
Likalnik ::
Ne Bledu ni frej parkinga..niti, če bi ga hotel plačati...kaj šele zastonj.
Cena pa 3€ na uro...na parking so pa samo posuli pesek in postavili avtomat...in je bil parking narejen....za kozlat
Cena pa 3€ na uro...na parking so pa samo posuli pesek in postavili avtomat...in je bil parking narejen....za kozlat
Invictus ::
Bled ima dovolj parkingov, samo nbe zraven jezera.
Skirca v avto in akcija... Sam tam parkiram zastonj .
Skirca v avto in akcija... Sam tam parkiram zastonj .
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
Likalnik ::
To se pa strinjam...v Lescah jih je polno...in to še brezplačnih....sup pod pajsko, otroka v naročje, hladilno torbo v eno roko in ženo za drugo roko...pa gremo na Bled na jezer.
to je enako kot, da bi rekel...če hočeš iti v Ljubljano v center...parkiraj v Domžalah in pojdi naprej...peš/skirca itd
to je enako kot, da bi rekel...če hočeš iti v Ljubljano v center...parkiraj v Domžalah in pojdi naprej...peš/skirca itd
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Likalnik ()
Invictus ::
Pa ne vlači toliko krame tja...
Saj Bled ni državljanska obveza...
Saj Bled ni državljanska obveza...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
d_DJ ::
Če že postavljajo plačljive parkinge na vseh možnih mestih naj še zagotovijo plačilo s kartico.
mat xxl ::
Pojdi notri v zavod SOČA, ni rampe je tam blizu in ne bo problemov !
Seveda je rampa. Če pa misliš prakirišče pred dežurno lekarno pri Soči, je pa znak, ki prepoveduje parkiranje zunanjim in kolikor vem so v dopoldanskih urah tudi aktivni pri seznanjanju redarjev
Tule je vhod, rampe NI, je pa noter še naprej vsaj 500 m. Popoldne po 15 h te nikoli nobeden nič ne vpraša, za dopoldne, pa ne vem.
https://www.google.si/maps/@46.0660729,...!3m6!1e1!3m4!1svIESSkbDyETFgt8w3R9cgg!2e0!7i13312!8i6656?hl=sl
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mat xxl ()
Pojdi notri v zavod SOČA, ni rampe je tam blizu in ne bo problemov !
Seveda je rampa. Če pa misliš prakirišče pred dežurno lekarno pri Soči, je pa znak, ki prepoveduje parkiranje zunanjim in kolikor vem so v dopoldanskih urah tudi aktivni pri seznanjanju redarjev
Tule je vhod, rampe NI, je pa noter še naprej vsaj 500 m. Popoldne po 15 h te nikoli nobeden nič ne vpraša, za dopoldne, pa ne vem.
https://www.google.si/maps/@46.0660729,...!3m6!1e1!3m4!1svIESSkbDyETFgt8w3R9cgg!2e0!7i13312!8i6656?hl=sl
No preberi tablo takoj na desni strani ob uvozu, še na street view se povsem dovolj vidi ;) in ja, po mojem vedenju, so dejansko precej pozorni na to kdo parkira tam. Z razlogom imajo bloki čez cesto povsem zaparkirane pločnike, medtem ko je parking, ki je dobesedno 5 metrov stran popoldan prazen. Ja verjamem sicer da popoldan najbrž ne bo ravno toliko panike, ampak ne pa prodajat tega kot garantiran free parking.
Lepo da lepiš slike iz Googla, ampak hudič je v tem da je Zoki vmes malce prenavljal parkirišča ;)
bambam20 ::
Ahim ::
Zadnjič ko sem šel v center Škofje Loke pa nakupovalni center pred Škofjo Loko.
V Loki je precej blizje precej parkirisc, kjer je parkiranje (med delavniki) casovno omejeno, cas pa oznacis ali s parkirno uro (npr. spodaj pri bivsem Tehniku) ali pa z listkom, ki ga izpljune parkomat (ima neko brezplacno opcijo za krajsi cas, ampak so tudi meni rocket science tisti parkomati ). Teh na parkomate je kar nekaj - en nasproti avtobusne postaje, en cez cesto od SKB, en na klancu pod upravno enoto ...ti si imel kar sprehod, ce si sel od Hoferja do centra
Tisto plavo parkirno uro nabavi na kakem Petrolu in pusti v avtu, pride pogosto prav v manjših krajih.
mat xxl ::
Čas prihoda lahko napišeš na pildek.
Ali pa kupiš, na pogled zelo NEUMNO uro, kjer označiš čas prihoda, ki pa je lahko zelo PAMETNA in ga zna celo sama popravljati. ;) .
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mat xxl ()
kuall ::
ne pa nimajo.
par metrov naprej
Ta parking je pa zelo vlomno rizičen !
Zakaj? A petkovi protestniki tam okoli hodijo?
mirator ::
Ti pa res ne znaš komunicirati, brez da ne vpletaš politike.
Sedaj pa tudi mene zanima, koliko dobiš za svoj post.
Sedaj pa tudi mene zanima, koliko dobiš za svoj post.
kuall ::
sej priznam, da je butasto povsod vlačiti politiko not. zdejle trenutno sem politično malo bolj zavzet, ker ste me levaki podžgali svojimi blodnjami na kredarici.
Gagatronix ::
ne pa nimajo.
par metrov naprej
Ta parking je pa zelo vlomno rizičen !
Zakaj? A petkovi protestniki tam okoli hodijo?
Mimo gre PST, ni osvetljen parking.
mirator ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Parkiranje v Mariboru za več dniOddelek: Loža | 11657 (1919) | Sparkxl |
» | Parkirišča med bloki (strani: 1 2 3 )Oddelek: Na cesti | 26527 (22448) | Saul Goodman |
» | Parkiranje za 14dni v Ljubljani (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 15073 (7745) | joze67 |
» | Parking v ljOddelek: Pomoč in nasveti | 8775 (4657) | Mare2 |
» | Zaklenjen avto v parkirni garaži Merkur-VižmarjeOddelek: Loža | 5425 (4348) | Furbo |