Forum » Mobilne tehnologije » Iphone enostavni meni
Iphone enostavni meni
cang ::
Zanima me ali se da na iphone6 nastavit enostavni meni z osnovnimi funkcijami? Rad bi starejši osebi čimbolj poenostavil uporabo tega telefona.
Gagatronix ::
iPhone je popolnoma zaprt ker Apple "najbolje ve" kaj je dobro za uporabnika. Kot je zgoraj napisano: Ce hoces enostaven telefon, kupis enostaven telefon. Obstaja cel kup cisto solidnih telefonov, ki so specificno namenjeni starejsim osebam.
tomaz- ::
sam sem moji matki svoj prejšnji iPhone 11 preprosto dal in odinstaliral VSE app-e, ki jih ne rabi, ostale sem dal v eno mapo, ki je pač ne pritiska..
Zdaj ima na prvem screenu weather, klice, naredil sem ji nekaj shortcutsov za kontakte, sms se je z lahkoto naučila, to je pa to.. Aja pa pri 77 letih je bil NUJEN facebook - jebemti, tega pa obvlada
Zdaj ima na prvem screenu weather, klice, naredil sem ji nekaj shortcutsov za kontakte, sms se je z lahkoto naučila, to je pa to.. Aja pa pri 77 letih je bil NUJEN facebook - jebemti, tega pa obvlada
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup iphone 8 - kdaj? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 33719 (27233) | shadeX |
» | BlackBerryjev androidni Priv se prodaja katastrofalno (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 21383 (18663) | |
» | kateri telefon imate? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 33752 (23425) | LuGi |
» | Prve slike iPhone ubijalca iz Nokie (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Nokia / Symbian | 14582 (9620) | Keyser Soze |
» | iPhone: v Franciji izbran Orange (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 6778 (6778) | Gandalfar |