» »

Koliko doz, za zascito pred delto?

Koliko doz, za zascito pred delto?

««
6 / 35
»»

RedDrake ::

Pithlit je izjavil:

Evo kdo je brez jajc. Uživaj z nabijanjem po tipkovnici še naprej.

Jajc nima tisti, ki se izogiba argumentirani debati.
To ste večinoma vsi v tej temi, iz obeh taborov.

Pithlit ::

PrihajaNodi je izjavil:

Ameriska vojska se bo morala cepiti. Veliko jih bo dalo odpoved, se tudi na veliko oborozujejo.

Vemo da večina Američanov ni glih cvet človeštva.

Life is as complicated as we make it...

Zgodovina sprememb…

• spremenila: Pithlit ()

PrihajaNodi ::

A kdo najde google search sliko, kjer crke skacejo in imajo vsi rumeno zapestnico. Ker se L ni cepil je crka E prisla do njega mu dala iglo in zapestnico in so vsi spet skakali. Zelo lepo subtilno sporocilo.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

TheBlueOne ::

Niti toliko ne, ce stimajo zadnje stevilke.

https://edition.cnn.com/2021/07/31/heal...

Menda 99.999% cepljenih nima hujsih komplikacij, kar lahko vidis kot prakitcno 100%, ker imas slucajne smrti.

Pithlit je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Ameriska vojska se bo morala cepiti. Veliko jih bo dalo odpoved, se tudi na veliko oborozujejo.

Vemo da večina Američanov ni glih cvet človeštva.

Oprosti, tvoj um je zlata vreden. Clovestvo brez taksnih kot si ti ne bi prezivelo niti dneva!

Btw ce damo vzporednice s spansko gripo, bi se cepili vsi. Tole pa je genska terapija...
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

PrihajaNodi je izjavil:

Oprosti, tvoj um je zlata vreden. Clovestvo brez taksnih kot si ti ne bi prezivelo niti dneva!

Človeštvo mene niti opazilo ne bi. No, marsikateremu sodržavljanu sem že polepšala življenje, ampak načeloma niti pljunek v morje nisem.

Zgleda sem pa zate dovolj pomembna. Prideš ti na pivo? Miki si žal ne upa.

Pithlit je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Človeštvo mene niti opazilo ne bi. No, marsikateremu sodržavljanu sem že polepšala življenje, ampak načeloma niti pljunek v morje nisem.

Ne, ne pridem na pivo, ker alhohola naceloma ne pijem! Prav tako imam svojo nirvano in svoj mir. Verjamem pa da lahko osvojis marsikaterega forumasa tu.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

PrihajaNodi je izjavil:

Tole pa je genska terapija...

Dej pejd nazaj v osnovno šolo, prosim. Boš mogoče naslednjič med streljanjem celo zgrešil lastno koleno.

PrihajaNodi je izjavil:

Btw ce damo vzporednice s spansko gripo, bi se cepili vsi. Tole pa je genska terapija...

Kaj imas v mislih s tem, da je genska terapija? Da nisi morda zamesal gensko terapijo in mRNA cepiva.

PrihajaNodi je izjavil:

Ne, ne pridem na pivo, ker alhohola naceloma ne pijem! Prav tako imam svojo nirvano in svoj mir. Verjamem pa da lahko osvojis marsikaterega forumasa tu.

Zaradi mene tud sok lahko. Grizem samo z dovoljenjem.

TheBlueOne je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Kaj imas v mislih s tem, da je genska terapija? Da nisi morda zamesal gensko terapijo in mRNA cepiva.

Ce bi to bilo cepivo, kot ga imajo kitajci (odl fashion) se ne vidim problem. Tu pa ti niti izbire ne dajo. mrna se igra z geni in je to dovolj velik razlog za alarm. Ves kako pravijo, papir vse prenese. Vsaj toliko so bili posteni da so navedli, da to ni klasicno cepivo.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

Sedi, cvek.

Miki N ::

Pithlit je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Zaradi mene tud sok lahko. Grizem samo z dovoljenjem.

Pit ljuba duša... pa kaj naj človek počne s tabo na faking pivu? Se pogovarja, po tem kar si pokazala tukaj?

Eni se res precenjujete.

Še enkrat: fuk ali nič sicer je debata zaključena. Na PM.

Edit: pa brez "hipatija" ekstra ponudbe! To je že Bendžija zmatralo.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Miki N ()

PrihajaNodi je izjavil:

Ce bi to bilo cepivo, kot ga imajo kitajci odl fashion se ne vidim problem. Tu pa ti niti izbire ne dajo. mrna se igra z geni in je to dovolj velik razlog za alarm.

Zakaj naj bi bil razlog za alarm? Sta pa menda J&J in AZ vektrorska. Morda pa dobis izbiro in bo mir.

https://www.24ur.com/novice/korona/v-sl...

Oh Miki, saj js se lahko pogovarjam o vsem živem. Tu o procih pa kojnih. Pa pho in Ruby. Seveda tudi o kačah lahko kakšno rečemo.

Ti si postavil trditev da si js (mi) ne upam. Žal si. In ker si ti ne upaš, hja, si ti tisti ki potegne kratko.

O fak, gikica. Še to. No veš kaj narediti.

Pa kdo te je sploh omenjal? Jaz sem samo nadaljeval tobijev komad lol. Resnično, eni ste res center svojega vesolja.

Zgodovina sprememb…

Jap, v tem komadu si izjavil da si upam(o) sam prek neta nažigat.

Na koncu izpadeš sam tak. Čestitke.

Tole cepivo je toliko cepivo kot je zirafa riba. Dna je v vsaki celici, mrna. Mrna je sporocilo ki se dostavlja po telesu. Kar oni deljo je vstavljanje sinteticnega mrna kjer nanodelci pridejo v celice kjer dajejo instrukcije za izdalavo kovida19 virusa. Je tako kot priblizno hekanje racunalnika, na isti nacin kot heker zaobide firewall racunalnika in razsiri virus po racunalniku. Torej kako smo lahko prepricani da se uploada samo koda namenjena za izdealvo kovid virusa? Makes sense?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

Sedi, cvek. Že drugi v manj ko petih minutah.

Pithlit je izjavil:

Jap, v tem komadu si izjavil da si upam(o) sam prek neta nažigat.

Komad ni moj ampak od Tobija (no ja nedokončan, kje sploh je ta tip?) - in ne govori o tebi. Ni vse samo ti, ti.

Zgodovina sprememb…

Pithlit je izjavil:

Js si upam.
Kraj in čas?

Punk rock je v Tolminu od četrtka do nedelje.

Pithlit a si ze naroceno na tretjo dozo? Terapije ne smemo zapostavljati. Zima bo zanimiva.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

PrihajaNodi je izjavil:

Tole cepivo je toliko cepivo kot je zirafa riba. Dna je v vsaki celici, mrna. Mrna je sporocilo ki se dostavlja po telesu. Kar oni deljo je vstavljanje sinteticnega mrna kjer nanodelci pridejo v celice kjer dajejo instrukcije za izdalavo kovida19 virusa. Je tako kot priblizno hekanje racunalnika, na isti nacin kot heker zaobide firewall racunalnika in razsiri virus po racunalniku. Torej kako smo lahko prepricani da se uploada samo koda namenjena za izdealvo kovid virusa? Makes sense?

To pa je na novoju froca.

TheBlueOne je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Jep, nekako je treba objasniti zadevo sirsi mnozici.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

A si ti na prvo?

Pithlit je izjavil:

A si ti na prvo?

Se mi mudi? 99.7% je moznost prezivetja.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Ne, ne... Ni na nivoju froca. Froci v 6. razredu OŠ vejo ta stvari. Nodi se pa v koleno strelja.

Pithlit je izjavil:

Ne, ne... Ni na nivoju froca. Froci v 6. razredu OŠ vejo ta stvari. Nodi se pa v koleno strelja.

Znanost pac, ker pac znanost!
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

PrihajaNodi je izjavil:

Pithlit je izjavil:

A si ti na prvo?

Nikamor se ne mudi dragi moj. Js te ne silim. Ti nekaj provociraš s temi tretjimi (četrtim, petimi...) dozami. Mal švoh je ta tvoja ad hominem igra.

Pithlit je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Pithlit je izjavil:

A si ti na prvo?

Nikamor se ne mudi dragi moj. Js te ne silim. Ti nekaj provociraš s temi tretjimi (četrtim, petimi...) dozami. Mal švoh je ta tvoja ad hominem igra.

Pocakajmo zimo. Ne me sedaj izneverit da bos rekla da cetrte doze pa ti ne bi. Do konca se gre

Riot control masina:
https://vm.tiktok.com/ZMdoDkGKK/
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

Uuuu, lej to. Tiktok. Ziher je relevantno.

Pithlit je izjavil:

Uuuu, lej to. Tiktok. Ziher je relevantno.

Grem Fafagela poslusat kaj pravi, Kacin se je ze vrnil s hrvaske in pocistil bazen da napovedi na uradnih medijih?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

PrihajaNodi je izjavil:

TheBlueOne je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Problem je, da so slabe zavajujoce primerjave, ki nimajo prave veze z raslnostjo.

TheBlueOne je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

TheBlueOne je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Problem je, da so slabe zavajujoce primerjave, ki nimajo prave veze z raslnostjo.

A ni zanimivo da klasicne verzije cepiva pa ne dajo na izbiro. Recimo kitajskih verzij z dejanskim virusom?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Maš JJ in AZ

Uf hvala, kar takoj skocim
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Priden. Dobiš zlato zvezdico.

FoxKnox ::

Cepiti se, pomeni biti na cca tretjini poti do prebolelosti, protitelesa so pripravljena in ob morebitni okužbi hitro ukrepajo proti virusu.Preboleli imajo itak še kar nekaj časa pridobljeno imunost, problem so necepljeni.Ne moreš vedeti, kako te bo udarilo pa še virus se z lahkoto širi med njimi, kar dokazujejo podatki o najbolj in najmanj precepljenih državah, kjer se virus veliko lažje širi med necepljeno populacijo.Ni pa cepljenje rešitev.Rešitev je prekuženost in čredna imunost populacije s katero virus omejiš na sezonsko pojavljanje v najbolj ogroženem delu populaciji.Pot do tega pabo še dolga in za nekatere zelo donosna.

Glavni teoretiki zarot fino sluzijo. Se tukaj so bili linki na cudaske strani, kjer lahko kupis knjige.

Utk ::

TheBlueOne je izjavil:

Glavni teoretiki zarot fino sluzijo. Se tukaj so bili linki na cudaske strani, kjer lahko kupis knjige.

Priznam, dobil si nas, tu smo samo zato, ker imamo vsak svoj id pri neki internetni pollegalni knjigarni z antivaxersko vsebino in s tem služimo kot nori. V resnici smo se seveda vsi doma cepili.

FoxKnox je izjavil:

Cepiti se, pomeni biti na cca tretjini poti do prebolelosti, protitelesa so pripravljena in ob morebitni okužbi hitro ukrepajo proti virusu.Preboleli imajo itak še kar nekaj časa pridobljeno imunost, problem so necepljeni.Ne moreš vedeti, kako te bo udarilo pa še virus se z lahkoto širi med njimi, kar dokazujejo podatki o najbolj in najmanj precepljenih državah, kjer se virus veliko lažje širi med necepljeno populacijo.Ni pa cepljenje rešitev.Rešitev je prekuženost in čredna imunost populacije s katero virus omejiš na sezonsko pojavljanje v najbolj ogroženem delu populaciji.Pot do tega pabo še dolga in za nekatere zelo donosna.

Fant ni to spanska gripa. Verjetnost da prezivis je 99.7%.

Utk je izjavil:

TheBlueOne je izjavil:

Priznam, dobil si nas, tu smo samo zato, ker imamo vsak svoj id pri neki internetni pollegalni knjigarni z antivaxersko vsebino in s tem služimo kot nori. V resnici smo se seveda vsi doma cepili.

Ma men je ok, prov pride se nekaj poleg socialne pomoci.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

Utk je izjavil:

TheBlueOne je izjavil:

Lol, nimam tako visokih pricakovanj. Vecina je glede na retoriko bolj zrtav teh sarlatanov, kot pa zasluzkarji.

Pithlit je izjavil:

Punk rock je v Tolminu od četrtka do nedelje.

Jaz bom v soboto dopoldan na Avto Krka v Tolminu, k morm od pokojnega tasta avto registrirat.
Daj na ZS kak kontakt, ali način identifikacije, da se dobimo.

kriptobog ::

Evo tretja doza je na pohodu. V Avstriji bodo začeli s tretjim odmerkom. Kmalu bo pri nas enako. Kar veselov vrsto. če želite drugo leto na hrvaško, boste morali do poletja imeti vsaj 6 doz.

Zimonem ::

FoxKnox je izjavil:

Protitelesa se precej hitro izločijo iz telesa. Učinkovitost cepljenja na na razvoj spominskih levkocitov pa zaenkrat ni raziskana ne pri prebolevnikih ne pri cepljencih.

billy ::

Obstaja kak korona virus, kjer ni spominskih levkocitov, pri prebolevnikih?

Zimonem ::

Bo treba raziskati. Imaš viruse, ki jih zaobidejo.

billy ::

Tudi korona viruse?

RedDrake je izjavil:

Pithlit je izjavil:

Evo kdo je brez jajc. Uživaj z nabijanjem po tipkovnici še naprej.

Jajc nima tisti, ki se izogiba argumentirani debati.
To ste večinoma vsi v tej temi, iz obeh taborov.

Hja, ko ti z ene strani letijo pravljice je težko nanje argumentirano odgovarjat. Še posebej ko prav vsi argumenti naletijo na gluha ušesa.

Vsake toliko poizkušam. Pa je vedno znova isto. Nodi bo čez 100 strani debate še vedno nabijal o genski terapiji, multivac se bo še vedno norca delal iz mene (ker se grem kljub cepljenju testirat)...

Še vedno se nabija o tem kolk so Izraelci en fail (čeprav se je že n krat razložil zakaj je tako kot je). Bergamo se seveda sploh ni zgodil. Vlada nas namensko pobija (kajne multivac?)... Ne vem kako se lahko proti temu argumentira. Mogoče veš ti. Kar Mikijev odnos poglej.
««
6 / 35
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Pfizer, PCT test in neprofesionalni zdravnik (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
10622711 (18904) Mr.B

V Izraelu kljub visoki precepljenosti krivulja navzgor (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

Oddelek: Problemi človeštva
41666407 (60149) bluefish

Več podobnih tem