Forum » Problemi človeštva » Koliko doz, za zascito pred delto?
Koliko doz, za zascito pred delto?
TheBlueOne ::
Btw, anekdotalno:
en vaxxer, sestra je dohtarca, je rekel, da imajo cepljeni mnogo višje število protiteles, in da je prebolelost zaradi tega nudi mnogo slabšo zaščito.
Drugi vaxxer, žena je dohtarca, je rekel, da je bolje imeti malo protiteles, ker to pomeni da je imunski sistem boljši in ne rabi protiteles na zalogo (kar se sliši še kar smiselno).
En antivaxxer, ki je januarja prebolel in mu je ravno potekel P status, si je sedaj nameril 2/3 od "max nivoja na testu" protiteles. MNOGO več kot kmalu po prebolevanju.
Kaj sedaj drži?
Potreboval bos vec podatkov in bolj zanesljive podatke. Ampak prosim ne me silit, da ti jih najdem, da bos potem krical, da so uradne strani fake, ker agenda bla bla bla.
RedDrake ::
Saj sem rekel, da je anekdotalno (in torej ni osnova za karkoli).
Podatki bodo od kdaj?
Saj veš, stvari se sedaj, ko je delta na pohodu, spreminjajo takorekoč dnevno ...
Da ne bomo septembra še vedno brali tvojih linkov datiranih 31.7., ki bodo takrat totalno zastareli.
Podatki bodo od kdaj?
Saj veš, stvari se sedaj, ko je delta na pohodu, spreminjajo takorekoč dnevno ...
Da ne bomo septembra še vedno brali tvojih linkov datiranih 31.7., ki bodo takrat totalno zastareli.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: RedDrake ()
TheBlueOne je izjavil:
Potreboval bos vec podatkov in bolj zanesljive podatke. Ampak prosim ne me silit, da ti jih najdem, da bos potem krical, da so uradne strani fake, ker agenda bla bla bla.
Pa še to.
Eno je stran, ala biorxiv, ali pa kak znanstveni članek. Tam nimam kaj oporekati, sploh če je že peer-reviewed.
Če pa linkaš stran cepimose.si/ne-moze-nam-niko-nista-kad-smo-vaksinovani, je pa ta stran podvržena politiki in "stroki", ki nima jajc priznati, da je morda zahebala pred T časa.
CoolBits ::
Coronavirus Scandal Breaking in Merkel's Germany. False Positives and the Drosten PCR Test
https://www.globalresearch.ca/coronavir...
Če test ne deluje, kaj se pol sploh testira? Aja PLANdemija.
https://www.globalresearch.ca/coronavir...
Če test ne deluje, kaj se pol sploh testira? Aja PLANdemija.
Conini ::
Implicitno tisti, ki pravi da so protitelesa enaka med cepljenimi in prebolelimi. Ker kao iz tega vidika ni razlike pri ustvarjanju novih različic. Zdaj če tam ni razlike, potem tudi pri zaščiti ne more biti.
Sorry. Ne gre tako. Virus pa nima nobene višje inteligence, da bi lahko razlikoval med cepljenim in prekuženim.
Saj ne moreš bit tako zabit, da bi lahko verjel v kaj takega?
Če preboliš en soj, ne moreš biti popolnoma imun na vse ostale soje. mRNA cepiva zaobjamejo bistveno več različnih mutacij, kot pa prebolevanje enega soja. Jasno je, da so cepljeni imuni na več sojev. A se res moramo o tako bazičnih stvareh pogovarjat???
TheBlueOne je izjavil:
Pa še to.
Eno je stran, ala biorxiv, ali pa kak znanstveni članek. Tam nimam kaj oporekati, sploh če je že peer-reviewed.
Če pa linkaš stran cepimose.si/ne-moze-nam-niko-nista-kad-smo-vaksinovani, je pa ta stran podvržena politiki in "stroki", ki nima jajc priznati, da je morda zahebala pred T časa.
Podatke imajo bolnice in farmacija. Kje drugje jih tezko najdes. Tudi znanstveni clanki bodo podatke dobivali od tam.
Kot drugo pa ne vem kaj vas bega. Lazejo se, ko pretiravajo, lazejo se, ko zadeve delujejo OK, motivi ostali enaki...
Ja je pa problem, ce bodo cepljenja dala Covid na nivo prehlada, JJ pa bo zapiral in prestavljal volitve, ker so ljudje pozitivni.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: TheBlueOne ()
Pithlit ::
Da je laž pravi kdo?
Implicitno tisti, ki pravi da so protitelesa enaka med cepljenimi in prebolelimi. Ker kao iz tega vidika ni razlike pri ustvarjanju novih različic.
Zdaj če tam ni razlike, potem tudi pri zaščiti ne more biti.
Btw, anekdotalno:
en vaxxer, sestra je dohtarca, je rekel, da imajo cepljeni mnogo višje število protiteles, in da prebolelost zaradi tega nudi mnogo slabšo zaščito.
Drugi vaxxer, žena je dohtarca, je rekel, da je bolje imeti malo protiteles, ker to pomeni da je imunski sistem boljši in ne rabi protiteles na zalogo (kar se sliši še kar smiselno).
En antivaxxer, ki je januarja prebolel in mu je ravno potekel P status, si je sedaj nameril 2/3 od "max nivoja na testu" protiteles. MNOGO več kot kmalu po prebolevanju.
Kaj sedaj drži?
Protitelesa za isti virus NE MOREJO biti drugačna. V nobenem vesolju. Pa kaj vam je? Če niti najbolj osnovnih stvari niste zmožni razumet, kako si sploh upate komentirat?
Dej povej kako točno so lahko protitelesa drugačna? Prosim te, resno.
Life is as complicated as we make it...
Horzen ::
Sorry. Ne gre tako. Virus pa nima nobene višje inteligence, da bi lahko razlikoval med cepljenim in prekuženim.
Če preboliš en soj, ne moreš biti popolnoma imun na vse ostale soje. mRNA cepiva zaobjamejo bistveno več različnih mutacij, kot pa prebolevanje enega soja. Jasno je, da so cepljeni imuni na več sojev. A se res moramo o tako bazičnih stvareh pogovarjat???
Pa če je en od vaxxerjev zgoraj pisal, da že ena dvojna vez namesto enojne SPREMENI ČISTO vse, in da je to osnovnošolsko znanje.
Kaj zdej, ali je pri proteinu za vstop v celico aka "ključ" stvar zelo natančna, ali pa je lahko "broad spectrum", kot pri antibiotikih?
Nekdo se moti, ali Pithlit, ki trdi, X, ali ti, ki trdiš Y. Jasno je, da oboje ne more biti res hkrati.
Mutacije se v izjemno veliki večini primerov dogajajo na delu, ki NE MODIFICIRA tega "ključa". Zato je cepljenje učinkovito. Podobno je učinkovito tudi prebolevanje. Te modifikacije spreminjajo potek bolezni, virulentnost, obstojnost izven gostitelja, ipd ...
Seveda, z mRNA cepivom lahko cepijo v naprej nekaj možnih variacij tega "ključa", ampak komot se zgodi nova, ki pač stvar zaobide.
In še vedno je ključen odziv imunskega sistema. Tudi če si cepljen in je odziv počasen/slab, te virus pošlje v bolnico (to so ti, ki cepljeni končajo v UKC).
Še enkrat, če je prebolevanje tako slaba zaščita, kje so potem neskončne številke prebolevnikov v bolnicah na intenzivki po državah kot so Anglija, Španija, Portugalska, ZDA, Brazilija, ipd ... ?
Protitelesa za isti virus NE MOREJO biti drugačna. V nobenem vesolju. Pa kaj vam je? Če niti najbolj osnovnih stvari niste zmožni razumet, kako si sploh upate komentirat?
Nisem jaz tisti, ki trdi, da prebolevanje nudi krajšo časovno zaščito kot cepljenje.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: RedDrake ()
feryz ::
Seveda so drugačna, wtf!
Cepivo nima virusa, kako naj torej telo tvori protitelesa proti virusu?
Cepivo nima virusa, kako naj torej telo tvori protitelesa proti virusu?
Smrekar1 ::
Tako ja.
1:100.000 za ne vem, miokarditis.
Ok.
Špikni se dvakrat letno z 1:100.000.
Kolikšno verjetnost boš za ta zaplet imel po 10-ih letih (in 20 špikah)?
Po 20-ih letih (in 40 špikah)?
No, dajmo, podatke na plan.
Če te številke v celoti držijo:
Po 10 letih je verjetnost pojava miokarditisa 0,01%
Po 20 letih je verjetnost pojava miokarditisa 0,04%
Vsaj 95% teh miokarditistov je blagih in ne pustijo trajnih posledic. Od s cepivom povzročenega miokarditisa ni umrl še nihče.
Verjetnost, da boš umrl od Covid-19, je pri mladem, zdravem človeku ~0,3%. Verjetnost dolgotrajnih posledic je ~20%. Verjetnost krvnega strdka je ~16%. Verjetnost, da boš zbolel za Covid-19, če nisi cepljen je >99,9%.
Rabiš še kak podatek?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Smrekar1 ()
TheBlueOne je izjavil:
Ma prime lahko pes ježa, daj ne bluzi
Problem ni cepivo samo, problem je da se cancelajo alternative.
- Povečajte kapacitete bolnic če je preobremenjenost problem
- Uporabite zdravila za lažji potek če niste cepljeni
Kaj se dejansko dogaja.
- Zapira se folk in uničije se ekonomija
- Forsira se ena rešitev.
Kaj si fiksno preprican, da ne bo delovalo, ker potem si moras priznati kaj neprijetnega?
https://edition.cnn.com/2021/07/31/heal...
Tvoje resitve ne delujejo, poglej kaj pomeni eksponentna rast. Ti bom dal samo za okus. Ce so bile v nekaj tednih bolnisnice recimo 70% polne, bi bile v se nekaj tednih veckratnik tega, kar je recimo 5 * 70% = 350%. Cetudi si sposoben graditi kakor Kitajci bos se moral najdi osebje, ki pa ga manjka ze trenutno. Vso sreco v tvoji fantaziji.
Ja sry, nisem se dobro izrazil. Nisem mislil da cepiva ne delujejo. Članek me je triggerav ker se mi zdi propaganda - ker ljudje umirajo zaradi cepiva samega (seveda redki).
Exsponentno že rastejo okužbe, ampak po 2-3 tednih si ven iz bolnišnice? Torej ni ravno 350%. Tudi sama hospitalizacija zaradi kovida je bolj izjema kot pa pravilo.
Postavljaš en kup ovir:
Kakšno specializirano osebje pa potrebuješ? Potrebuješ prave informacije ki povečajo možnost preživejta in dejanja sposobnih ljudi, ali pa robotov zaradi mene.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Horzen ()
zmist ::
Da vas osrecim se s kaksnimi novicami, ki niso fake, samo toliko, da antivaxerji ugotovijo, da tudi take obstajajo: Germany wants to end free coronavirus tests in October
Sploh tale vam bo extremno pri srcu, jesen zna biti na tem forumu zanimiva, bo mogoce kaksen uporabnik manj: Rightwing radio host and anti-vaxxer dies of Covid
Ce to ni poetic justice: "Dick Farrel was a vociferous critic of Dr Anthony Fauci and urged people not to get vaccinated"
Sploh tale vam bo extremno pri srcu, jesen zna biti na tem forumu zanimiva, bo mogoce kaksen uporabnik manj: Rightwing radio host and anti-vaxxer dies of Covid
Ce to ni poetic justice: "Dick Farrel was a vociferous critic of Dr Anthony Fauci and urged people not to get vaccinated"
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: zmist ()
Pa če je en od vaxxerjev zgoraj pisal, da že ena dvojna vez namesto enojne SPREMENI ČISTO vse, in da je to osnovnošolsko znanje.
In kaj pa je enojna vez ali dvojna vez!?
Mutacije se v izjemno veliki večini primerov dogajajo na delu, ki NE MODIFICIRA tega "ključa". Zato je cepljenje učinkovito. Podobno je učinkovito tudi prebolevanje. Te modifikacije spreminjajo potek bolezni, virulentnost, obstojnost izven gostitelja, ipd ...
Ne ni podobno učinkovit. Astra Zeneca ima precej manjšo učinkovitost, kot pa mRNA. In to iz čisto enostavnega razloga. Mutacije na telesu virusa cepivo zmotijo, medtem ko tega pri mRNA ni.
Seveda, z mRNA cepivom lahko cepijo v naprej nekaj možnih variacij tega "ključa", ampak komot se zgodi nova, ki pač stvar zaobide.
mRNA cepiva so dovzetna na spremembe proteina, s katerim virus pride v celico. Na vse ostalo NISO.
In še vedno je ključen odziv imunskega sistema. Tudi če si cepljen in je odziv počasen/slab, te virus pošlje v bolnico (to so ti, ki cepljeni končajo v UKC).
Nihče nikoli ni rekel, da cepivo deluje 100% za vse. To mantro ponavljajo eni in isti zabiti osebki na tem forumu. Starejši kot si, manj časa si imun. Zaradi tega pa se poziva predvsem starejše, da se dodatno cepijo, da dvignejo število protiteles.
Verjetnost, da boš umrl od Covid-19, je pri mladem, zdravem človeku ~0,3%. Verjetnost dolgotrajnih posledic je ~20%. Verjetnost krvnega strdka je ~16%. Verjetnost, da boš zbolel za Covid-19, če nisi cepljen je >99,9%.
Rabiš še kak podatek?
Definiraj mlad, zdrav, človek.
Od 0-44 je v Sloveniji zaradi COVID-a umrlo 28 ljudi.
Od ~130.000 potrjenih primerov.
Osnovnošolski izračun pokaže, da je to 0,02% smrtnost.
Aja, a si gledal samo 35-44?
23 od ~51.000. 0,045% smrtnost.
VEČINA od teh _NI_ bila zdravih.
A gledaš nad 50?
Čudna definicija mladih ljudi.
Urlpls, za 20% dolgotrajnih posledic pri "mladih". Saj poznaš drill, članek ali ugledna znanstvena publikacija, ne cepimo.se/ne-moze-nam-niko-nista.
Ker to pomeni, da imamo 10.000 ljudi 35-44, ki imajo dolgotrajne posledice?
Ali pod dolgotrajne posledice šteješ tudi, da so ljudje brez kondicije en mesec?
mRNA cepiva so dovzetna na spremembe proteina, s katerim virus pride v celico. Na vse ostalo NISO.
Tule moras obvezno se dopisati, da je bil ta protein izbran, ker ga telo samo ne vsebuje in ker je glavni mehanizem okuzbe in se ne spremeni "kar tako".
Analogija, za bolj trde: kot bi svojega psa nascuval scati na kolesa avtomobila, lastnik avtomobila pa bi se rad temu izognil. Ja, lahko namontira gosenice ampak to ni vec majhna mutacija in predvsem to ni vec avtomobil. Lahko namontiras tudi stirioglata kolesa ampak potem bo avto hudo neucinkovit.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: zmist ()
jotunn ::
Verjetnost, da boš zbolel za Covid-19, če nisi cepljen je >99,9%.
Rabiš še kak podatek?
Pozdravljen Milan Krek. Ja recimo kaksen resen ne iz riti povlecen, kot je zgornji... ali pa tisti o 90.000 smrtih.
Glede na to, da je uradno prebolelih v Sloveniji do sedaj 254.000, s tem, da vecino casa odkar COVID-19 obstaja cepiva ni bilo na voljo, je ta stevilka jebeno majhna za tvojo verjetnost da bos zbolel za to boleznijo.
Rabiš še kak podatek?
Pozdravljen Milan Krek. Ja recimo kaksen resen ne iz riti povlecen, kot je zgornji... ali pa tisti o 90.000 smrtih.
Glede na to, da je uradno prebolelih v Sloveniji do sedaj 254.000, s tem, da vecino casa odkar COVID-19 obstaja cepiva ni bilo na voljo, je ta stevilka jebeno majhna za tvojo verjetnost da bos zbolel za to boleznijo.
https://covid-19.sledilnik.org/sl/stats
Ne zdi se baš "jebeno majhna".
Rabiš še kak podatek?
Nisi ravno hudo bister kajne? Daj si vzemi 10min casa ter pojdi 3x cez tisto kar sem napisal. In ko bos koncno razumel, si vzemi se naslednjih 10min casa in poskusaj najti povezavo tistega, kar sem napisal jaz s tvojim odgovorom. No ce je v 10min ne bos nasel, si vzemi se naslednjih 10min in ponavljaj postopek, dokler ne bos te povezave ugotovil. Do takrat pa daj mir.
shadeX ::
Potreba je tudi vedet da je delta varianta vsaj 2x bolj nalezljiva kot prve različice kar nakazujejo tudi številke , ki so sicer danes slabše kot v istem času lani.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: shadeX ()
Rabiš še kak podatek?
Nisi ravno hudo bister kajne? Daj si vzemi 10min casa ter pojdi 3x cez tisto kar sem napisal. In ko bos koncno razumel, si vzemi se naslednjih 10min casa in poskusaj najti povezavo tistega, kar sem napisal jaz s tvojim odgovorom. No ce je v 10min ne bos nasel, si vzemi se naslednjih 10min in ponavljaj postopek, dokler ne bos te povezave ugotovil. Do takrat pa daj mir.
kjut.
Od 254 tisoč uradno potrejeni primerov, jih je dobrih 18 tisoč šlo v bolnico.
To je 7%. Pa še dodaj en del umrlih, ki tudi niso šli v bolnico, ampak so umrli v DSOjih.
yep, "jebeno majhna verjetnost"
Rabiš še kak podatek?
18250/dva maljuna = 0,1%
Zdaj mi pa prosim še najdi podatek za hospitalizacije iz leta 2019 in nazaj da primerjamo.
In bomo takoj vdli ali je panika upravičena ali ne.
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: Conini ()
18250/dva maljuna = 0,1%
Bedasta matematika. Tako kot ste antvaxerji bedasti.
Zdaj mi pa prosim še najdi podatek za hospitalizacije iz leta 2019 in nazaj da primerjamo.
To si išči sam. Presežnih smrti 3600 v letu 2020.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Conini ()
Rabiš še kak podatek?
kjut.
Od 254 tisoč uradno potrejeni primerov, jih je dobrih 18 tisoč šlo v bolnico.
To je 7%. Pa še dodaj en del umrlih, ki tudi niso šli v bolnico, ampak so umrli v DSOjih.
yep, "jebeno majhna verjetnost"
Se enkrat... nisi ravno bister kajne. Zadihaj in preberi se enkrat moj post na katerega si prilimal totalno nepovezano stvar. Saj prej ali slej ti bo verjetno uspelo pogruntati, da si se vedno fejst mimo in da kar nekaj blebetas in limas podatke, ki z mojim postom nimajo nobene povezave. Saj sem vedel da IQ in funkcionalna pismenost tule ni ravno povprecna, ampak vseeno sem mislil, da tako zelo podpovprecen pa spet ni. No ja sem se motil.
18250/dva maljuna = 0,1%
Kaj je bedasto. To da zganjate paniko za 0,1% naroda kot da se mrtve na kamione nalaga in odvaža. Daj ne bluzi.
Ej, nimamo 2 miljona postelj v bolnicah. Ko pridemo do plafona, ki jih zdravstvo zmore, začne folk cepat in desno (Bergamo).
Dick Farrel was a vociferous critic of Dr Anthony Fauci and urged people not to get vaccinated
Jesen/zima 2021 bo pestra... mogoce pa koga od antivaxerjev ne bomo vec videli...
Jesen/zima 2021 bo pestra... mogoce pa koga od antivaxerjev ne bomo vec videli...
Se enkrat... nisi ravno bister kajne. Zadihaj in preberi se enkrat moj post na katerega si prilimal totalno nepovezano stvar. Saj prej ali slej ti bo verjetno uspelo pogruntati, da si se vedno fejst mimo in da kar nekaj blebetas in limas podatke, ki z mojim postom nimajo nobene povezave. Saj sem vedel da IQ in funkcionalna pismenost tule ni ravno povprecna, ampak vseeno sem mislil, da tako zelo podpovprecen pa spet ni. No ja sem se motil.
Tvoj post je totalna bedarija. >99,9% ni jebeno majhna verjetnost. Kar nekaj bluziš. Pridi nazaj, ko boš manj pijan.
18250/dva maljuna = 0,1%
Kaj je bedasto. To da zganjate paniko za 0,1% naroda kot da se mrtve na kamione nalaga in odvaža. Daj ne bluzi.
Ej, nimamo 2 miljona postelj v bolnicah. Ko pridemo do plafona, ki jih zdravstvo zmore, začne folk cepat in desno (Bergamo).
Niti jin ne rabimo.
Tvoj post je totalna bedarija. >99,9% ni jebeno majhna verjetnost. Kar nekaj bluziš. Pridi nazaj, ko boš manj pijan.
Fuckme... sam ti si res nepismen kreten. Ok ti bom razlozil, da bos mogoce tokrat razumel. Model je napisal, da je verjetnost da zbolis za covid-19 >99.9%. Jaz sem napisal, da jih je v letu in pol v Sloveniji zbolelo 254.000 oz. cca. 12%. Pri verjetnosti da zbolis >99.9% bi moralo zboleti neprimerno vec kot zgolj 12%. Ok ti je sedaj vsaj priblizno jasno?
Dafuk... in potem idiot razlaga ostalim o tem koliko je kdo inteligenten pa teslo ne zna niti brati, kaj sele razumeti najbolj preproste stvari.
Niti jin ne rabimo.
1500 jih je definitivno premalo, za antivaxerski način preživetja epidemije (odprta družba, nihče se ne cepi, vsi se prkužujemo, delamo se kot da ni nič...).
Saj se noben ne dela kot da ni nič. Vsi smo v tem zosu.
Dovolj je bilo časa da bi povečali kapacitete. Še pred korono so durh lajnali o tem kako že 100+ let ni bilo pandemije, no sedaj pa je tu in smo goli in bosi.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Horzen ()
mahoni ::
Verjetnost krvnega strdka je ~16%. Verjetnost, da boš zbolel za Covid-19, če nisi cepljen je >99,9%.
Rabiš še kak podatek?
Torej bi po tvojem moralo biti okuzenih ze 7,885,457,705 oboleli?
Pa da ti jebem materin grob in matematiko taksno.
Tu je bil nesramen podpis, ki mi je prislužil naziv, ampak mi dol visi za tem.
Fuckme... sam ti si res nepismen kreten. Ok ti bom razlozil, da bos mogoce tokrat razumel. Model je napisal, da je verjetnost da zbolis za covid-19 >99.9%. Jaz sem napisal, da jih je v letu in pol v Sloveniji zbolelo 254.000 oz. cca. 12%. Pri verjetnosti da zbolis >99.9% bi moralo zboleti neprimerno vec kot zgolj 12%. Ok ti je sedaj vsaj priblizno jasno?
Dafuk... in potem idiot razlaga ostalim o tem koliko je kdo inteligenten pa teslo ne zna niti brati, kaj sele razumeti najbolj preproste stvari.
LOL. A to ti je treba povedati, da zboliš, ČE PRIDEŠ V KONTAKT Z VIRUSOM??
oukej. pridi nazaj, ko boš manj pijan.
Horas ::
en večji idiot ko drug. drugač pa je že kappa zuni kaka delta. še mal pa bo ipsilon pa sigma...
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd
8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd
8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd
Invictus ::
To sploh ni res. večino okužb imunski sistem odsrtani preden ti to sploh veš. Tudi pri Covidu...
Ni to neki ultra nalezljivi virus, ki pobije v 3 urah...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x
Kaj zdej, ali je pri proteinu za vstop v celico aka "ključ" stvar zelo natančna, ali pa je lahko "broad spectrum", kot pri antibiotikih?
Nekdo se moti, ali Pithlit, ki trdi, X, ali ti, ki trdiš Y. Jasno je, da oboje ne more biti res hkrati.
Še enkrat, če je prebolevanje tako slaba zaščita, kje so potem neskončne številke prebolevnikov v bolnicah na intenzivki po državah kot so Anglija, Španija, Portugalska, ZDA, Brazilija, ipd ... ?
Nisem jaz tisti, ki trdi, da prebolevanje nudi krajšo časovno zaščito kot cepljenje.
Ne. Trdiva povsem isto. Spike protein se do te kwhatever (k je v Belgiji poskrbela za orgazme antivaxxerjev) ni spreminjal.
Dejte no mal resnosti. Če želite argumentirano debato pol se najprej vsaj malenkost izobrazite.
In ne. Ti si točno tisti ki trdi da so protitelesa drugačna.
Zgodovina sprememb…
- spremenila: Pithlit ()
oukej. pridi nazaj, ko boš manj pijan.
Tudi ce bi bil pijan, se vseeno ne bi mogel pogovarjati s teboj. Ker vse ima svoje meje in ocitno bi zares prej stvari obrazlozil zlati ribici kot pa tebi. Tako da ja se kar naprej blebetaj in izkazuj kaksen nepismen idiot si. Zaenkrat ti gre odlicno ;)
To sploh ni res. večino okužb imunski sistem odsrtani preden ti to sploh veš. Tudi pri Covidu...
Simptomatsko, asimptomatsko... ne vem kaj je Smrekar mislil.. verjetno to, da ta virus dobiš in ga lahko prenašaš
Tudi ce bi bil pijan, se vseeno ne bi mogel pogovarjati s teboj. Ker vse ima svoje meje in ocitno bi zares prej stvari obrazlozil zlati ribici kot pa tebi. Tako da ja se kar naprej blebetaj in izkazuj kaksen nepismen idiot si. Zaenkrat ti gre odlicno ;)
Absolutno mi gre nadvse odlično, ko vsaki dan prebiram zabita teleta kot si ti.
18 tisoč ljudi v bolnicah od 254 tisoč potrjenih primerov, pa še vedno folk nekaj cinca. Pač naravna selekcija. Močnejši preživijo, šibki in zabiti crknete.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Conini ()
Utk ::
Ja, trdijo, da vejo vse o protitelesih in kako kaj deluje. Zakaj potem ne pojasnijo zakaj se določeni ljudje s tem enostavno ne okužijo. Ne da ne zbolijo, še okužijo se ne. Vsaj ne toliko, da jih bi tist klinčev test zaznal kot okužene, protiteles pa tudi nimajo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Utk ()
Simptomatsko, asimptomatsko... ne vem kaj je Smrekar mislil.. verjetno to, da ta virus dobiš in ga lahko prenašaš
Absolutno mi gre nadvse odlično, ko vsaki dan prebiram zabita teleta kot si ti.
18 tisoč ljudi v bolnicah od 254 tisoč potrjenih primerov, pa še vedno folk nekaj cinca. Pač naravna selekcija. Močnejši preživijo, šibki in zabiti crknete.
No vsaj zaljenje ti gre ok ce ze branje in razumevanje sepa ;) Ce ne bi bil ta svet kot je, potem zares tako zabiti kot si ti ne bi preziveli niti otrostva. Ker pa se danes najvecje idiote zavija v vato, pa imamo to smolo, da smo obsojeni ziveti s teboj in tebi podobno "inteligenco".
No vsaj zaljenje ti gre ok ce ze branje in razumevanje sepa ;) Ce ne bi bil ta svet kot je, potem zares tako zabiti kot si ti ne bi preziveli niti otrostva. Ker pa se danes najvecje idiote zavija v vato, pa imamo to smolo, da smo obsojeni ziveti s teboj in tebi podobno "inteligenco".
Pa zakaj misliš, da je samo 12% folka zbolelo? A to pomeni zboleti=iti v bolnico??
Poznam primere, ko so 3-4 tedne od covida doma bubal, dokler niso prišli k sebi.
Za lažje forumsko komuniciranje je najboljš rečt, da so taki , ki ne kažejo simptomov, asimptomatsko zboleli (pa čeprav virus imajo ali so ga imeli vsaj krajši čas).
Pa zakaj misliš, da je samo 12% folka zbolelo? A to pomeni zboleti=iti v bolnico??
Poznam primere, ko so 3-4 tedne od covida doma bubal, dokler niso prišli k sebi.
Za lažje forumsko komuniciranje je najboljš rečt, da so taki , ki ne kažejo simptomov, asimptomatsko zboleli (pa čeprav virus imajo ali so ga imeli vsaj krajši čas).
Zakaj mislim da je zbolelo 12% ljudi? Zato ker je bilo do danes v Sloveniji 254.000 pozitivnih testov. Pustimo sedaj ali so pod to steli veckrat testirano in veckrat pozitivno eno osebo ali ne, ampak za lazje razumevanje, ker vem da imas tezave s tem, poenostavimo in predpostavimo, da je vsak pozitiven test zgolj ena sama oseba. To pomeni, da je v Sloveniji zbolelo oz. bilo pozitivnih 254.000 oseb oz. 12% prebivalstva. Bo sedaj bolj jasno ali naj narisem pa vkljucim jabolka in cebelice za nivo vrtca?
Sedaj ce vzamemo tvojo zblojeno logiko, da je najboljse reci, da so vsi, ki ne kazejo simptomov asimptomatsko zboleli, pa seveda drzi tudi tista kretenska trditev o vec kot 99.9% verjetnosti da nekdo zboli. Ampak potem ni nobenih tezav vec s PCT pogoji, ker so po tvoje sodec ze vsi preboleli. Cela Slovenija je cool in prebolela, ker za "lazje forumsko komuniciranje" predpostavimo, da so vsi, ki ne kazejo simptomov to ze asimptomatsko preboleli. WTF??!! Resno ti priporocam da nehas razmisljati, ker ti to podrocje res ni pretirano domace. Pa gre ti tudi ne prav dobro.
multivac ::
TheBlueOne je izjavil:
Ce se definitivno izkaze, da cepiva delujejo, kar se po vsej verjetnosti bo zgodilo:
https://edition.cnn.com/us/live-news/co...
More than 99.99% of fully vaccinated people have not had a severe breakthrough case, CDC data suggests
Edina stvar, ki je dejansko pomembna.
Sicer huda groza za multivaca, ki je v prejšni temi 50 strani prodajal bedarijo, da bo pomrlo pol ljudi zaradi cepiv in z njimi povezane strašne strašne zarote. Ni nič čudnega, da o tem ne slišimo nič več od njega.
1. CDC laže.
2. Umira se ne sedaj pri teh cepivih.
To ni nobena groza. Tudi 99,99% necepljenih v enako dolgo obdobju ni imela resnega problema s korono. Dokler kdo ne dokaže nasprotno. Res ne vidiš kakšna zlobna manipulacija je ta stavek? Za the one je itak jasno, da nima kapacitete to razumet, lahko se pa ti poskusiš potrudit.
V Sloveniji je bilo zaradi covida sprejetih v bolnice preko 18000 ljudi.
V primeru 99.99% bi to pomenilo, da v Sloveniji živi vsaj 180 miljonov ljudi.
Torej, vprašanje tudi zate. Zakaj tako bedno zabito lažeš?
Čemu blodiš take cifre?
Public Health Emergency of International Concern -> PHEIC
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: multivac ()
Ja, trdijo, da vejo vse o protitelesih in kako kaj deluje. Zakaj potem ne pojasnijo zakaj se določeni ljudje s tem enostavno ne okužijo. Ne da ne zbolijo, še okužijo se ne. Vsaj ne toliko, da jih bi tist klinčev test zaznal kot okužene, protiteles pa tudi nimajo.
There is a thing called lady luck. Pa ne od reagirajo vsi ljudje enako. Nekateri s(m)o (v istem gospodinjstvu imam dva prebolevniki, js nisem...) pač imuni. Tko kot pri nekaterih cepivo ne sproži imunskega odziva. Vse v mejah normale.
Za vas je svet očitno črnobel.
Aja jotunn... Ne zbolevajo vsi hkrati. Ukrepi so, ne glede na to kolk si nekateri zatiskajo oči, učinkoviti (kar se tega tiče - meni tudi grejo precej na organ, ampak zadeve delujejo... mogoče bi se dalo sicer marsikaj drugače rešit, sam to ni stvar debate tukaj).
TheBlueOne je izjavil:
Ce se definitivno izkaze, da cepiva delujejo, kar se po vsej verjetnosti bo zgodilo:
https://edition.cnn.com/us/live-news/co...
More than 99.99% of fully vaccinated people have not had a severe breakthrough case, CDC data suggests
Edina stvar, ki je dejansko pomembna.
Sicer huda groza za multivaca, ki je v prejšni temi 50 strani prodajal bedarijo, da bo pomrlo pol ljudi zaradi cepiv in z njimi povezane strašne strašne zarote. Ni nič čudnega, da o tem ne slišimo nič več od njega.
1. CDC laže.
To ni nobena groza. Tudi 99,99% necepljenih v enako dolgo obdobju ni imela resnega problema s korono. Dokler kdo ne dokaže nasprotno. Res ne vidiš kakšna zlobna manipulacija je ta stavek? Za the one je itak jasno, da nima kapacitete to razumet, lahko se pa ti poskusiš potrudit.
V Sloveniji je bilo zaradi covida sprejetih v bolnice preko 18000 ljudi.
V primeru 99.99% bi to pomenilo, da v Sloveniji živi vsaj 180 miljonov ljudi.
Torej, vprašanje tudi zate. Zakaj tako bedno zabito lažeš?
Čemu blodiš take cifre?
Jap, CDC laže, razen kadar tebi sede to kar pravijo. Pol so pa svetniki. Matematika (in posledično statistika) ti pa dela neskončne preglavice.
Life is as complicated as we make it...
Zgodovina sprememb…
- spremenila: Pithlit ()
There is a thing called lady luck.
Ne, če bi bilo naključje, se nekdo enkrat ne bi nalezil ko bi nekdo kihnil vanj. Morda tudi drugič ne. Enkrat, slej ko prej, pa se bi. Če ne, potem očitno nečesa še ne veste, ni pa to zato sreča.
1. CDC laže.
CDC laze? Kako pa to ves, ce imajo oni in ostale organizacije vse podatke? Kaj imate antivaxerji organizacijo, ki dela vzporedno stastistike. Kako to, da do mene ni prisel kaksen Antivax-CDC, pobral podatke in zahteval reporting?
Ali pa podatke vlecete it riti.
To trolanje postaja za prebutasto za trolanje.
CDC podatki so kakršni so, sigurno niso popolni, ampak večji problem je ko "stroka" hoče te podatke interpretirat nepošteno.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Utk ()
CDC podatki so kakršni so, sigurno niso popolni, ampak večji problem je, ko "stroka" hoče te podatke interpretirat nepošteno.
Ja seveda. Cisto preprosto je. Podatki kazejo, da cepljeni prakticno nimajo sanse za hujsi potek. Sedaj pa antivaxerji lahko bluzite kolikor hocete in vlecete ir riti izolirane neumnosti in kaj pa to in ono.
Ce se bo to potrjevalo naprej je cas, da malo premislite in si nehate delati sramoto. Ce niste seveda troli s prevec casa. Potem pa potrebuejte drugacno pomoc.
Ce pa bomo vsi cepljeni in bo nic hospitalizacij, JJ pa bo vseeno zapiral drzavo in prestavljal volitve, pa bomo vsaj enkrat vsi skupaj slozno protestirali.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: TheBlueOne ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Pfizer, PCT test in neprofesionalni zdravnik (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 22785 (18978) | Mr.B |
⊘ | V Izraelu kljub visoki precepljenosti krivulja navzgor (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Problemi človeštva | 66481 (60223) | bluefish |