Forum » Igre » Tony Hawk 4
Tony Hawk 4
YuGo ::
No imam igro TH4 in me zafrkava grafika, barve so take ful žive, popačene, pa ne vem kaj storiti, vse igre delajo normalno.
PS: no sej mene tak špil ne mika, ampak moj brat bi rad igral
hvala
lp
PS: no sej mene tak špil ne mika, ampak moj brat bi rad igral
hvala
lp
bukvi ::
Lep pozdrav
Mene pa zanima glede THPS4 zakaj mi noče filmov zalavfat isto v THPS3.Kolegu na XP-jih zažene uvod in ostalo.(imam vklopljeno start always intro v setupu)
Jst mam gor WinME pa mi noče.Enkrat Mi je ratal da je delal THPS3 uvod in filmi ko sem naložil sistem ponovno in sem inštaliral igro, potem pa sem inštaliral ostale programe ( windows media player novejši ,ter codece,bsplayer)potem pa ni več delal.A mislite da je to krivo ( ker se mi gre za filmčke).
In pa mogoče kdo ve v katerem formatu so filmi pri THPS4 in s katerim programom bi jih lahko vsaj pogledal.
ZAhvaljujem se za vse odgovore
Mene pa zanima glede THPS4 zakaj mi noče filmov zalavfat isto v THPS3.Kolegu na XP-jih zažene uvod in ostalo.(imam vklopljeno start always intro v setupu)
Jst mam gor WinME pa mi noče.Enkrat Mi je ratal da je delal THPS3 uvod in filmi ko sem naložil sistem ponovno in sem inštaliral igro, potem pa sem inštaliral ostale programe ( windows media player novejši ,ter codece,bsplayer)potem pa ni več delal.A mislite da je to krivo ( ker se mi gre za filmčke).
In pa mogoče kdo ve v katerem formatu so filmi pri THPS4 in s katerim programom bi jih lahko vsaj pogledal.
ZAhvaljujem se za vse odgovore
sk8er ::
v trojki lahk gledaš filme kr v winsih k jih najdeš v mapi movies.
v štirki je pa vse skup nekak stinsnjeno na drugi cd tk mislim da jih izven igre ne moreš gledat...
...js sm kr cheat vpisu pa jih pregledu....
sam so tisti v trojki boljši...Rodney rulzzz
v štirki je pa vse skup nekak stinsnjeno na drugi cd tk mislim da jih izven igre ne moreš gledat...
...js sm kr cheat vpisu pa jih pregledu....
sam so tisti v trojki boljši...Rodney rulzzz
Flip that sh*t!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tony Hawk pro skater 4Oddelek: Igre | 1296 (972) | status |
» | V igricah mi vedno zaštekaOddelek: Pomoč in nasveti | 869 (720) | ERGY |
» | THPS3 pcOddelek: Igre | 1041 (932) | jRk0 |
» | Tony Hawk Pro Skater 3!Oddelek: Igre | 1229 (1138) | TheHijacker |
⊘ | tony hawk pro skater 3Oddelek: Loža | 975 (871) | Sergio |