Forum » Loža » Delo v Telekomu
Delo v Telekomu
človek zver ::
Živjo!
Zanima me, če kdo tu dela v Telekomu kot prodajni svetovalec v enoti in na terenu? Ste z delom zadovljni? Kako poteka iskanje strank, oziroma door to door prodaja? Trenutno imam možnost zamenjati službo v prodaji za to delovno mesto, tako da če mi lahko da kdo kakšne informacije bom zelo vesel. dosegate plan? itd....
Zanima me, če kdo tu dela v Telekomu kot prodajni svetovalec v enoti in na terenu? Ste z delom zadovljni? Kako poteka iskanje strank, oziroma door to door prodaja? Trenutno imam možnost zamenjati službo v prodaji za to delovno mesto, tako da če mi lahko da kdo kakšne informacije bom zelo vesel. dosegate plan? itd....
crniangeo ::
Poznam nekaj ljudi s tam, pa ne vem če so glih najbolj zadovoljni..
Convictions are more dangerous foes of truth than lies.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Popravek za AMD-jeve procesorje deluje, težave za Intel (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Procesorji | 21809 (16984) | Poldi112 |
» | Zakaj 15 centov ravno za rdeči križ?Oddelek: Loža | 3745 (2459) | Pyr0Beast |
» | Nokia krči R&ROddelek: Novice / Nokia / Symbian | 4558 (3737) | ALT |
» | placilo po povzetju, pregled pred placilom ?Oddelek: Loža | 2788 (1708) | nokia6310 |
» | ISA adapter ali nekaj podobnegaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1108 (908) | totimato |