» »

S5-perfetch

S5-perfetch

_fim_ ::

Ej ka si pa mislte o S5.net? Men je ful dobr. SM ga mam pa sm velikkkkk bolj hepi k sm bil prej na arnesu...

OZZY ::

Na začetku ko sem ga nabavu je bil zlo uredu. Pol so se pa pojavli majhni problemi kot: Se mi poveže in me v 5-10 sek dol vrže. Ampak ko se povežem drugič je pa vse ok. Download hitrost je pa kar uredu. Večinoma deluje pri meni hitrej kot na siolu. Je pa zelu uredu tarifa od s5. PO deseti uri le 55 sit+75 kar je zelo malo. Vendar več kot v primerjavi z arnesom.
Glede arnesa: Večinoma deluje uredu. Samo zvečer so problemi. Takrat je pa ker drug ponudnik. Trenutno sem že 6 ur na siolu non stop.
Go with the flow.

l0wc4 ::

Jaz sem imel S5.net pred letom in pol ko so začeli nuditi dostop. Bili so mi ful v redu, povezava je bila mega. En dan mislim, da je bil petek pred nekimi prazniki, pa z Linuxom nisem mogel več na net, ker so nekaj routerje prekonfigurirali. Klical sem tehnično pomoč in so mi rekli, da v ponedeljek komaj pride tehnik v službo. Počakal sem do ponedeljka, nakar so me še cel teden šetali in sem se odjavil od njih in šel k Amis.net-u. Saj so verjetno še vedno OK, toda ta fora pa se mi je zamerila.

Lunik ::

s5.net rulz. men se je glih dons iztekla enoletna brezplačna uporaba njihovega omrežja :'(.
Zdaj pa nazaj na arnes... :)

eno leto si meu zastonj??? EJ ti k si reku da maš po desetih urah ceneje..kje si to zvedu???

Lunik ::

ja, nagrada z državnega tekmovanja v računalništvu...:D:D

_fim_: jest uporabljam študentski paket, drugače pa poglej njihov cenik. Če hočeš študenta imaš po 10 uri uro surfanja samo 55sit+75 sit (tisti impulzi). Prvih 10 ur surfanja je pa zastonj. Obračunavajo se samo impulzi, ki pa so od 75 (po 7 zvečer)-150 sit/ura.
Go with the flow.

luni ::

sem uporabljal tisti paket in zraven umiral na obroke... kriminalna povezava v tujino!
Artificial Intelligentia

Luni: Ne vem kaj je bilo pri tebi ampak pri meni večinoma dela hitreje kot siol ali amis. Povezava s tujino ni bila pri meni nikoli problem. Slovenske povezave pa sploh ne delajo nikoli problemov. Čudno.:|
Go with the flow.

Ja čudn kr men tud dela ful hitr vseeno kam grem... Mislm da je njihov pejđ prek moje povezave najhitrejši( sm klikam pa mi pokaže:D:D:D)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Arnes dial-up cena

Oddelek: Omrežja in internet
111659 (1485) tx-z
»

VOLJA.NET (strani: 1 2 3 )

12412395 (8427) swalow
»

SLO ponudniki dostopa do interneta

241529 (1115) Nemelk
»

ARNES

281778 (1518) _fim_
»

Koliko ur mesečno surfate ? (strani: 1 2 )

604843 (4266) Janus

Več podobnih tem