Forum » Loža » Visoka precepljenost in učinek zaščite
Visoka precepljenost in učinek zaščite
Temo vidijo: vsi
Hemi426 ::
PrihajaNodi je izjavil:
A kdo ve ce cike tud prinesejo u logerje? Za hrano pise da bo!
Kaj ti je Nodi?
Lepo piše, da so ta taborišča izziv, ker ne sme biti nič kontakta med ljudmi, nič skupnih površin, pralnic, jedilnic.
Ne boš ti tam mogu na verandi kadit, pa širit Covid v izdihanem zraku, halo!
Za življenja gre!!
PrimoZ_ ::
reptili so passe tema
illuminati le pomeni razsvetljeni in taka drustva so res obstajala/obstajajo. vcasih je vsak bil razsvetljen ki je imel dostop do knjig - ne pozabi, nekoc je bilo znanje zabranjeno nizjemu in srednjemu sloju,celo zenskam - si malo kaj studiral in so te hitro zakurili na grmadi.
to ni taki bavbav,to vse obstaja.
hm? novi svetovni red je ze stari Bush javno napovedoval, in zakaj mislis so zradirali Kennedyja in njegovega brata? javno je zacel govoriti o vplivnih skupinah v ozadju. kaj je tu tako smesnega/neverjetnega?
ce bi razumel osnove psihologije bi vedel, da te enkrat ko imaš neizmerne kolicine denarja privlaci še samo moč in nadzor. (ne vse, ampak nekatere)
Kako se reptili passe tema ?
A hočeš reči da se vaše zblojene teorije niso uresničile ?
A iluminati pa prostozidarji so potem tudi passe, se tudi te blodnje niso uresničile ?
A čez 10 let se bomo pogovarjali da je tudi NWO passe tema, ker boste že imeli novo blodnjo o kateri boste blejali ? Dobro da vem :)
gozdar1 ::
Hemi426 ::
Samo Primož, klopni meningoencefalitis je dejansko nevarna bolezen, pa okuženih je vsaj polovica klopov, toraj imaš ob ugrizu 50% opcijo za hud potek bolezni.
Ne izbira starosti, obstoječih bolezenskih stanj, nič.
Ni to taka blaga bolezen kot je Covid.
Pa tudi če cepivo zavrneš v službah kjer je cepljenje zapisano, nimaš nič drugačnih pravic kot cepljeni, pač podpišeš, da sam prevzameš odgovornost za bolezn, kot je bila stalnica do Covida. Niti ti niso omejene osnovne družbene dejavnosti, lol.
Tako, da ne mi sedaj mešat hrušk in jabolk.
Evo od danes sem Vegan. Samo ne vem, kam bodo spadale tiste žuželke, ki bodo kmalu zasenčile meso? To ni Vegi, ne?
https://www.standard.co.uk/news/uk/vega...
Pa tudi če cepivo zavrneš v službah kjer je cepljenje zapisano, nimaš nič drugačnih pravic kot cepljeni, pač podpišeš, da sam prevzameš odgovornost za bolezn, kot je bila stalnica do Covida. Niti ti niso omejene osnovne družbene dejavnosti, lol.
Evo od danes sem Vegan. Samo ne vem, kam bodo spadale tiste žuželke, ki bodo kmalu zasenčile meso? To ni Vegi, ne?
PrihajaNodi ::
Mene teli antivaxxerji vse bolj spominjajo na tiste 'malo posebne' otroke, ki v šoli nikoli niso imeli domače naloge in so potem napletali razne zgodbice, ki bi opravičile preprosto dejstvo, da naloge pač nimajo (aka pes jo je pojedel).
Pač, strah jih je cepljenja, bojijo se igle, saj tudi v vrtcu je bil vedno kak tak, ki je jokal.. In sedaj so si za izgovor napletli teorije, ki pa so zaradi druzbenih omrezij jim 'malo usle iz rok' .... In zdaj smo tu, ko je ze res tezko reči kdo samo trola, kdo pa je resnično idiot ko verjame v vse te zarote, moj občutek pa mi pravi, da je idiotov res vse več.
Ma sej v kampih nas bodo skoz spikal. Jst upam da cike dobim, toj to. Drudzga ne rabim.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
feryz ::
Pač, strah jih je cepljenja, bojijo se igle, saj tudi v vrtcu je bil vedno kak tak, ki je jokal..Potem, ko antivaxer štiridesetkrat da kri (in na koncu obupa, na žalost krvi potrebnih ljudi, zaradi skorumpiranega zdravstva), mi boš težko prodal zgodbico, da se bojimo igel.
Si kdaj videl kakšno drugo iglo razen fajzerjeve? Krvodajalska je za razred ali dva, tri, debelejša.
Samo Primož, klopni meningoencefalitis je dejansko nevarna bolezen, pa okuženih je vsaj polovica klopov, toraj imaš ob ugrizu 50% opcijo za hud potek bolezni.
Samo malo se norčujem iz onih k delajo dramo, če bo za covid potreben poživitven odmerek in imajo to za argument da cepivo ne deluje.
pirat ::
Pač, strah jih je cepljenja, bojijo se igle, saj tudi v vrtcu je bil vedno kak tak, ki je jokal..Potem, ko antivaxer štiridesetkrat da kri (in na koncu obupa, na žalost krvi potrebnih ljudi, zaradi skorumpiranega zdravstva), mi boš težko prodal zgodbico, da se bojimo igel.
Si kdaj videl kakšno drugo iglo razen fajzerjeve? Krvodajalska je za razred ali dva, tri, debelejša.
Razumem, se ti opravičujem. Potem ti ne sodiš med tiste, ki se bojijo igel, sodiš samo med idiote.
Ja, zato ker sem 40x dal kri.
Če bi vedel v kakšno lažnivo kloako se bo spremenilo zdravstvo, jo ne bi dal niti enkrat.
Če bi vedel v kakšno lažnivo kloako se bo spremenilo zdravstvo, jo ne bi dal niti enkrat.
A ti povem dobro novico ?
Na naši firmi smo vsaj trije, ki smo cepljeni in smo krvodajalci.
Hahaha. Vse vas bomo vse!!!
Spike proteini, ne samo da letijo po zraku okoli nas, še direkt v žilo jih boš dobil :D
widj3098dj32 ::
"Ne hodi domov mala, ker so tvoji starsi nevarnost, pridi in se cepi"
https://www.breitbart.com/europe/2021/0...
Razumem, se ti opravičujem. Potem ti ne sodiš med tiste, ki se bojijo igel, sodiš samo med idiote.
Saj ni vazno gusar, ko bomo skupaj v logerjih ni nic vec pomembno. Do takrat pa uzivaj na soncku.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrihajaNodi ()
Mene teli antivaxxerji vse bolj spominjajo na tiste 'malo posebne' otroke, ki v šoli nikoli niso imeli domače naloge in so potem napletali razne zgodbice, ki bi opravičile preprosto dejstvo, da naloge pač nimajo (aka pes jo je pojedel).
Pač, strah jih je cepljenja, bojijo se igle, saj tudi v vrtcu je bil vedno kak tak, ki je jokal.. In sedaj so si za izgovor napletli teorije, ki pa so zaradi druzbenih omrezij jim 'malo usle iz rok' .... In zdaj smo tu, ko je ze res tezko reči kdo samo trola, kdo pa je resnično idiot ko verjame v vse te zarote, moj občutek pa mi pravi, da je idiotov res vse več.
1.5 leta kasneje, pa covidiot se vedno misli da je poanta cepljenje in igla.
Priporocam ti ogled filma "The Island" - mogoce bos tudi ti enkrat dobil na loteriji.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: widj3098dj32 ()
widj3098dj32 je izjavil:
On tudi misli, da ker je cepljen ni prenasalec in ne bo sel v logar. Japajade mali, mocno se motis. Jaz te bo zvlekel da se bova cele noci pogovarjala.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Slopek ::
widj3098dj32 je izjavil:
"Ne hodi domov mala, ker so tvoji starsi nevarnost, pridi in se cepi"
In potem še vedno obstajajo primerki, ki bodo trdili, da cepljenje ni obvezno. Res je, ni. JE PRISILNO!
widj3098dj32 je izjavil:
Priporocam ti ogled filma "The Island" - mogoce bos tudi ti enkrat dobil na loteriji.
Meni je bolj všeč Soylent green.
Ne, to da si 40x dal kri je bilo koristno.
To da si aktiven del antivaxx scene ni koristno.
Zakaj me ignoriras in se z menoj neces vec zgovarjat? Mislis da bodo objekti v Sloveniji podobni tisti v Avstraliji ali bomo v sotorih?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
PrihajaNodi je izjavil:
Zakaj me ignoriras in se z menoj neces vec zgovarjat? Mislis da bodo objekti v Sloveniji podobni tisti v Avstraliji ali bomo v sotorih?
Kdaj bos objavil celotno cepilno himno?
PrihajaNodi je izjavil:
Kdaj bos objavil celotno cepilno himno?
Je se v fazi izdelave. Torej, mislis da bo slovenija skrtarila z objekti in nas bodo dali v sotore?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
Ne, mislim da tvojih fema kampov ne bo.
Oziroma si jih boste organizirali sami.
Oziroma si jih boste organizirali sami.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: pirat ()
Pa ce so ze. Ej delat nam ne bo vec treba sam da se spikamo. Zamisli si to. Se cike dobim pa sem notri. Jasno, bi pa zelel v sosednji sobi tebe ali zmaugija.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
Uglavnem, moja kri z ijemno nevarnimi spike proteini, sedajle verjetno že kroži po nekomu...
To je to!
Bolje da kar zavrnete transfuzijo, saj nikoli ne veste ali je kri od cepljenega.
To je to!
Bolje da kar zavrnete transfuzijo, saj nikoli ne veste ali je kri od cepljenega.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrimoZ_ ()
Bojana Beović je pohvalila pristope ministrstva za zdravje, po katerih je cepljenje dostopno tudi v večernem času. Kot je poudarila, je treba za pospešitev cepljenja prebivalce čim bolje obveščati, cepljenje pa poenostaviti in ga približati ljudem. "Pripravlja se cepljenje sredi avgusta ob verskem prazniku v bližini krajev, kjer se bodo ljudje takrat zbirali. Zelo pomembna so cepljenja blizu delovnih mest, v podjetjih," je poudarila.
Tale zenska si pa zasluzi odlikovanje za trud.
Za klopni meningitis se ne trudijo tako.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
Utk ::
To mora bit strašno nevaren virus, da moraš cepljenje pripeljat nekomu pred nos, ker se mu ne da naredit 2 km do prvega zdravstvnega doma. Gre pa na drug konc Slovenije k maši in potem se še plazi po kolenih 20x okoli cerkve...ali kaj že delajo. No, cepit se v ZD, to bi bilo pa pretežko.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Utk ()
Telbanc ::
PrihajaNodi je izjavil:
Bojana Beović je pohvalila pristope ministrstva za zdravje, po katerih je cepljenje dostopno tudi v večernem času. Kot je poudarila, je treba za pospešitev cepljenja prebivalce čim bolje obveščati, cepljenje pa poenostaviti in ga približati ljudem. "Pripravlja se cepljenje sredi avgusta ob verskem prazniku v bližini krajev, kjer se bodo ljudje takrat zbirali. Zelo pomembna so cepljenja blizu delovnih mest, v podjetjih," je poudarila.
Ni kaj pohvalno, in prav inovativno. Za tak primer še nisem slišal, upam da bojo zadevo zaščitili, "patentirali".
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.
Predstavnik sindikata v podjetju Ebm-papst Ožbej Istenič je povedal, da so zaposleni predlog podjetja pozitivno sprejeli. "Podjetje nam je za vsako cepljenje, ki smo ga opravili, dalo po eno uro. Ko si se dvakrat cepil, si dobil dve uri in si tako lahko na primer v petek šel dve uri prej domov," je pojasnil. Cepljenja bodo avgusta in septembra potekala tudi na lokacijah Zavoda za zaposlovanje. Mobilne cepilne enote bodo v času večjih dogodkov nameščene tudi pred ljubljansko in mariborsko območno službo.
Zdej ce razmisljam takole ali sem raje v logerju ali delam v zgornjem podjetju, kjer moram delati, izbirem logar. Cim prej naj kampi pridejo do nas. Ce me enkrat na teden spiknejo jaz pa brezplacno lezim, kadim cike in delam nic je tudi meni prav.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Telbanc ::
https://covid-19.sledilnik.org/sl/stats
Medtem se število v bolnišnicah še ni povečalo, čeprav je od prvega povečanja št. okuženih že en mesec. Tle bo treba biti pozoren. Sicer naši strokovnjaki, navajajo tako ZDA kot UK. V eni državi pravijo, da je delta sev bolj smrtonosen v drugi pa da je obratno.
No v takem primeru se res ne moreš zmotit.
Medtem se število v bolnišnicah še ni povečalo, čeprav je od prvega povečanja št. okuženih že en mesec. Tle bo treba biti pozoren. Sicer naši strokovnjaki, navajajo tako ZDA kot UK. V eni državi pravijo, da je delta sev bolj smrtonosen v drugi pa da je obratno.
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.
hyuga ::
reptili so passe tema
illuminati le pomeni razsvetljeni in taka drustva so res obstajala/obstajajo. vcasih je vsak bil razsvetljen ki je imel dostop do knjig - ne pozabi, nekoc je bilo znanje zabranjeno nizjemu in srednjemu sloju,celo zenskam - si malo kaj studiral in so te hitro zakurili na grmadi.
to ni taki bavbav,to vse obstaja.
hm? novi svetovni red je ze stari Bush javno napovedoval, in zakaj mislis so zradirali Kennedyja in njegovega brata? javno je zacel govoriti o vplivnih skupinah v ozadju. kaj je tu tako smesnega/neverjetnega?
ce bi razumel osnove psihologije bi vedel, da te enkrat ko imaš neizmerne kolicine denarja privlaci še samo moč in nadzor. (ne vse, ampak nekatere)
Kako se reptili passe tema ?
A hočeš reči da se vaše zblojene teorije niso uresničile ?
A iluminati pa prostozidarji so potem tudi passe, se tudi te blodnje niso uresničile ?
A čez 10 let se bomo pogovarjali da je tudi NWO passe tema, ker boste že imeli novo blodnjo o kateri boste blejali ? Dobro da vem :)
reptile sem ze povohal in mi je smrdela misel.
ne dajej vse teoretike zarote v isti kos.
David Icke verjame da so nekateri planeti hologram, da so vsi znani ljudje reptili in da zivimo v matrixu.
mar smo vsi taki? to je dalec od resnice.
lahko imaš tudi zdrav odnos do teh tem.
marsikaj clovek lahko prebere in ignorira. mislis da se ti vse avtomatsko impregnira v mozgane?
vi ste tisti, ki nas obtozujete da smo fanatiki in nam podtikate razlicne teme kot pasti - češ da verjamemo v njih.
kdaj sem pa jaz reptile omenil? the great reset je pa aktualna tema in tak sistem se dejansko pripravlja pa če ti hoces ali ne. to so dolgorocni plani.
Cepljenje bi lahko potekalo ob vikendih na mejnih prehodih. Tako, btw, ko folk čaka v koloni.
https://covid-19.sledilnik.org/sl/stats
Pusti to. Raje spremljaj novice na ministrstvu za zdravje, kdaj in kje bodo zaceli s postavljanjem taborisc. Valda, Slovenija bo prisla na vrsto ob tako nizki precepljenosti.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
PrihajaNodi je izjavil:
ja kaj pa, ob nedeljski maši malo zmoliš, ko izstopiš iz cerkve greš v šotor in te piknejo.
nato te oče blagoslovi in greš vesel domov.
Cepljenje bi lahko potekalo ob vikendih na mejnih prehodih. Tako, btw, ko folk čaka v koloni.
Odlicna ideja. Pisi Beovicevi.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
PrihajaNodi je izjavil:
beoviceva je pokradla igle od cepiv in je dala pri majstru delati indijsko posteljo iz njih, da ji čakre ofne.
PrihajaNodi je izjavil:
Zakaj bi samo čakal? Izkoristi dopust!
pomoje se 80procent zdajsnjih vaxerjev nebi cepilo ce bi prebali celo temo pred odlocitvijo. :)
zdaj pa samo iscejo protiargumente in nam podtikajo reptilske pasti
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: hyuga ()
bacho ::
novi stranski učinki
Pfizer COVID-19 vaccine linked to rare cases of eye inflammation - study
https://www.jpost.com/health-science/pf...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bacho ()
novi stranski učinki
pol mi pa povej,zakaj bi se rosno mlad clovek z delujocimi organi dal cepiti?
Da bo potem prejemnik zdravstvenih uslug? Ustanove so prazne, nekako jih je treba napolniti.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: feryz ()
Da bo potem prejemnik zdravstvenih uslug? Ustanove so prazne, nekako jih je treba napolniti.
Kaj pa logerji?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
pomoje se 80procent zdajsnjih vaxerjev nebi cepilo ce bi prebali celo temo pred odlocitvijo. :)
Še nisem videl enega argumenta tu zakaj se ne bi šel.
Vaše izmišljotine so pa samo zabavno branje. Razen Nodija, ki je direktno beden.
novi stranski učinki
pol mi pa povej,zakaj bi se rosno mlad clovek z delujocimi organi dal cepiti?
Verjetno ker ne bo smel it zvecer ven pit v diskac + peer pressure.
Ampak big pharma needs more money.
Vaše izmišljotine so pa samo zabavno branje. Razen Nodija, ki je direktno beden.
Kaj bi bila zate meja da nebi ubogal big pharme? Tak teoreticno, da vidimo ce jo imas, ali si samo pateticna prazna lutka od cloveka z vrvicami za upravljanje.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: widj3098dj32 ()
Sicer so pa te elite res faking nesposobne!!!
Po eni strani želijo vse pocepit a po drugi strai same objavljajo tudi razne negativne informacije.
Te vsemogočne in vse nadzirajoče elite ne morejo niti tega pomesti pod preprogo???
Šalabajzerji!
Po eni strani želijo vse pocepit a po drugi strai same objavljajo tudi razne negativne informacije.
Te vsemogočne in vse nadzirajoče elite ne morejo niti tega pomesti pod preprogo???
Šalabajzerji!
Šalabajzerji!
???
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
jaz sem zmeraj še pri svoji teoriji in sicer da hočejo zrusiti gospodarstvo in da je to poleg povišanja nadzora glaven cilj.
Šalabajzerji!
ne morejo, ker je internet še deloma svobodna zadeva in filtri ne delajo vsepovsod. vsaj ne in real time. :)
ampak ne skrbi, kocljive teme brišejo kot po tekočem traku.
Zgodovina sprememb…
Amaterji.
Elite mislim.
Kaj če bi zadevo drugače obrnil in se vprasal:
"Mar elite še sploh rabijo prekrivati resnico?"
povem ti,kmalu bo vse jasno pred našimi očmi ampak ljudje vseeno ne bodo trznili.
scasoma nas navajajo da postajamo otopeli in neodzivni.
pa tut ce bi jutri vesoljci pristali pri pahorju doma, bi valda kaksno slikco naredil pa na instagram dal. šok bi bil enotedenski potem bi pa ljudje naprej živeli.
kar ti hocem povedati, ELITE se vedno manj skrivajo, saj se vec ne rabijo.
Zgodovina sprememb…
widj3098dj32 je izjavil:
Kaj bi bila zate meja da nebi ubogal big pharme? Tak teoreticno, da vidimo ce jo imas, ali si samo pateticna prazna lutka od cloveka z vrvicami za upravljanje.
Ko boste nehal risat samoroge in se pretvarjat, da ste naredili raziskavo.
Zelo dober povzetek, kako vi tule povezujete zadeve (spodnji desni kvadratek).
Realnost je komplicirana, mogoče premalo razburljiva, mogoče v njej niste ravno zvezde.
Ampak če si narišete enega samoroga, je pa vse lepše :)