» »

Visoka precepljenost in učinek zaščite

Visoka precepljenost in učinek zaščite

Temo vidijo: vsi
««
178 / 198
»»

Utk ::

Naj pojasni tist, ki si je ta "dejstva" izmislil. Ne vem zakaj jih bi moral kdo drug.

widj3098dj32 ::

Moving the goalposts august 2021 edition:

https://www.24ur.com/novice/korona/prec...

Če bi želeli s precepljenostjo prebivalstva ustvariti takšno kolektivno imunost, ki bi ustavila kroženje virusa, potem bi morali imeti ob tako zelo kužnem virusu precepljenih več kot 90 odstotkov vseh prebivalcev Slovenije, kar je seveda nemogoče in neizvedljivo v tako kratkem času," odgovarja Beovićeva.

To je poster child placanega shilla, ki deluje po agendi.

Utk ::

widj3098dj32 je izjavil:

Moving the goalposts august 2021 edition:

https://www.24ur.com/novice/korona/prec...

Če bi želeli s precepljenostjo prebivalstva ustvariti takšno kolektivno imunost, ki bi ustavila kroženje virusa, potem bi morali imeti ob tako zelo kužnem virusu precepljenih več kot 90 odstotkov vseh prebivalcev Slovenije, kar je seveda nemogoče in neizvedljivo v tako kratkem času," odgovarja Beovićeva.

To je poster child placanega shilla, ki deluje po agendi.

Lahko samo ponovim. "Stroka", ki ti da rešitve, ki so nemogoče v praksi, ni pol kurca vredna.
Kdo bi upošteval arhitekta, ki ti bi obljubil varno, superizolativno in poceni hišo, mali problemček bi bil pa samo v tem, da materiala za takšno hišo niso še izumili.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Utk ()

hyuga ::

Mato989 je izjavil:

hyuga je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Kako si jaz predstavljam, sta dva scenarija:

1. Cepljeni bodo imeli nižji imunski sistem in bo potrebna vsakih nekaj tednov nova doza, drugače smrt.
2. Cepljeni bodo imeli hude stranske efekte po določenem času 1 - 10 let
3. Ker se nekateri ne bodo želeli cepiti bo na cesto poslana vojska in policija - jasno za lastno varnost
4. Cepljeni bodo res tako bukavi da ne bodo videli za kaj se gre in se bomo klali še med seboj
5. Necepljene in tiste ki ne bodo vzeli 5 doze se strpa v prevzgojne kampe oz se jih nasilno pošpika

jaz se samo ne strinjam s tem da bo cepljenje kdaj prisila. bomo videli.
nekaj mi smrdi tu. kot sem rekel, cepiva so samo zato da se pripravlja "stejđ" za mark of the beast. direktno nikoli ne boš prisiljen - samo indirektno.

Cepljenje ŽE JE PRISILNO... če je nekaj posredna prisila je še zmeraj prisila... čim imaš kakršnokoli omejitev če se ne cepiš si posredno SILJEN v cepljenje...

to je res! ampak ne moreš reči da ne moremo cepljenja zavrniti. Še se da, in upam da bo to tako ostalo. Seveda pa bo vecina ljudi ki bo odklonila cepljenje v prihodnosti izgubila sluzbo in marsikaksen drug bomboncek. nisi razumel kaj sem hotel povedati.
seveda nas silijo in to zelo. kar sem hotel povedati, da upam da ne bo cepljenje OBVEZNO za vse. oz. verjamem, da še nekaj časa ne bo obvezno - razen za izbrane poklice.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: hyuga ()

LightBit ::

Utk je izjavil:

Naj pojasni tist, ki si je ta "dejstva" izmislil. Ne vem zakaj jih bi moral kdo drug.

Torej:

PersonaRuda je izjavil:

Če želijo torej s cepivi izvesti depopulacijo, morajo vzpostaviti sistem, kjer se bo več let zapored cepilo vsaj 98% prebivalstva. Torej, kdor se ne cepi pristane v taborišču in vsak, ki se bo potem cepil leta 2023, bo vedel, da se bo moral tudi leta 2024, 2025... ker če ne sledi taborišče. In ko nas bo enkrat imela elita v takšnem šahu, potem lahko izvedejo depopulacijo s cepivi. Prej pač ne. Torej takrat, ko se bo vsak cepil in bo totalni nadzor, bodo lahko naredili od istega proizvajalca 9 serij cepiv. serija 01 bo neškodljiva, vseh ostalih 8 serij pa bo povzročilo nenadne različne bolezni v roku 3-5 let in bodo vsi cepljeni s temi serijami umrli.

In voila, ker se cepi vsaj 98%, se lahko odločijo, da jih 80% ali 90% poradirajo. In poradirali bodo takšne, ki pojedo preveč nezdrave hrane, pa manj inteligentne od drugih in še par parametrov bodo izbrali, podobno kot je Hitler želel ustvariti arijsko raso, bo elita obdržala tiste bolj pametne in z bolj zdravim načinom življenja, da bomo potem služili eliti in nas bo po potrebi še imela za rezervne dele (srce, ledvice,...).

PrihajaNodi ::

LightBit je izjavil:

Utk je izjavil:

Torej:

PersonaRuda je izjavil:

Če želijo torej s cepivi izvesti depopulacijo, morajo vzpostaviti sistem, kjer se bo več let zapored cepilo vsaj 98% prebivalstva. Torej, kdor se ne cepi pristane v taborišču in vsak, ki se bo potem cepil leta 2023, bo vedel, da se bo moral tudi leta 2024, 2025... ker če ne sledi taborišče. In ko nas bo enkrat imela elita v takšnem šahu, potem lahko izvedejo depopulacijo s cepivi. Prej pač ne. Torej takrat, ko se bo vsak cepil in bo totalni nadzor, bodo lahko naredili od istega proizvajalca 9 serij cepiv. serija 01 bo neškodljiva, vseh ostalih 8 serij pa bo povzročilo nenadne različne bolezni v roku 3-5 let in bodo vsi cepljeni s temi serijami umrli.

In voila, ker se cepi vsaj 98%, se lahko odločijo, da jih 80% ali 90% poradirajo. In poradirali bodo takšne, ki pojedo preveč nezdrave hrane, pa manj inteligentne od drugih in še par parametrov bodo izbrali, podobno kot je Hitler želel ustvariti arijsko raso, bo elita obdržala tiste bolj pametne in z bolj zdravim načinom življenja, da bomo potem služili eliti in nas bo po potrebi še imela za rezervne dele (srce, ledvice,...).

Koncentracijski logerji se ze postavljajo. Kje je gusar da nam vosci dobro jutro. Mu je muca jezik popala ali misli da zdaj ko je cepljen mu pa noben nic ne more.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

hyuga je izjavil:

Mato989 je izjavil:

hyuga je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

1. Cepljeni bodo imeli nižji imunski sistem in bo potrebna vsakih nekaj tednov nova doza, drugače smrt.
3. Ker se nekateri ne bodo želeli cepiti bo na cesto poslana vojska in policija - jasno za lastno varnost
4. Cepljeni bodo res tako bukavi da ne bodo videli za kaj se gre in se bomo klali še med seboj
5. Necepljene in tiste ki ne bodo vzeli 5 doze se strpa v prevzgojne kampe oz se jih nasilno pošpika

nekaj mi smrdi tu. kot sem rekel, cepiva so samo zato da se pripravlja "stejđ" za mark of the beast. direktno nikoli ne boš prisiljen - samo indirektno.

Cepljenje ŽE JE PRISILNO... če je nekaj posredna prisila je še zmeraj prisila... čim imaš kakršnokoli omejitev če se ne cepiš si posredno SILJEN v cepljenje...

to je res! ampak ne moreš reči da ne moremo cepljenja zavrniti. Še se da, in upam da bo to tako ostalo. Seveda pa bo vecina ljudi ki bo odklonila cepljenje v prihodnosti izgubila sluzbo in marsikaksen drug bomboncek. nisi razumel kaj sem hotel povedati.
seveda nas silijo in to zelo. kar sem hotel povedati, da upam da ne bo cepljenje OBVEZNO za vse. oz. verjamem, da še nekaj časa ne bo obvezno - razen za izbrane poklice.

Cepljenje je ze obvezno, ker so ti s tem pogodili prosto gibanje.

Argument da je neobvezno ima toliko teze koliko je neobvezno placanje "zavarovanja" ko te obisce nekdo od Sopranovih. Seveda ga lahko zavrnes, ampak.

V Franciji medicinsko osebje ki se ne bo cepilo, ne bo izgubilo sluzbe - samo place ne bodo dobili.

Doublespeak 1984.

Dodatek: ko bos imel digitalni denar, tudi 12. booster ne bo obvezen - zacasno bodo samo zamrznili tvoj digitalni ID ter s tem ne bos morel dostopat svojega denarja.

Covidioti?

Zgodovina sprememb…

FoxKnox ::

Neglede na ostala nepojasnjena " dejstva " je glavno dejstvo to, kar nas čaka jeseni.Za začetek PCT povsod v javnosti, razen v avtu in doma.
Služba , šola, faks, NC, Hotel, gostilna obvezen PCT.Testiranje plačljivo na 48 ur.Za začetek.Potem pa FEMA kampi.Go figure.
Pa se čez dva meseca spet slišimo, da predebatiramo dejstva.

widj3098dj32 je izjavil:

hyuga je izjavil:

Mato989 je izjavil:

hyuga je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Argument da je neobvezno ima toliko teze koliko je neobvezno placanje "zavarovanja" ko te obisce nekdo od Sopranovih. Seveda ga lahko zavrnes, ampak.

V Franciji medicinsko osebje ki se ne bo cepilo, ne bo izgubilo sluzbe - samo place ne bodo dobili.

Doublespeak 1984.

to je tudi res!
ampak hočem povedat, obvezno v smislu, da si si sam kriv, če boš si dal dozo v žilo. razumeš??? sicer so oni KRIVCI ampak, ti si obupal. kaj nam pomaga tu filozofija!? cepile ste se ker so vas drugi sprali in ker izvajajo nenormalen PRITISK. uprite se. HOČEM reči, da vam nihče ni dal PIŠTOLO na čelo. zakaj zdaj filozofiramo? pa saj nisem prizadet, vem da nas silijo že 2 let s temi sranjem. zakaj se filozofira? saj pa nisem neumen. itak da nas hočejo prisiliti, ampak MATEMATIČNO gledano, je zadnja BESEDA naša, ne njihova!? TRENUTNO.
saj veste da sem totalen antivakser jebemo mast in, da nisem slep. saj pa vem da so nam pogodili prosto gibanje AMPAK kaj ima to sploh veze?

znajdi se v situaciji v kateri trenutno si. kaj misliš da njih briga kaj si mi mislimo in kaj je za nas DEFINICIJA svobode!?
vsi smo prikrajšani za marsikaj... na koncu imaš samo 2 opciji: a) cepi se b) ne cepi se

če mi pa gre kaj na jetra je to bluz :)
primi vile v roko pa vrži ta gnoj kamor spada, ne mi govorit, da ti je država na grunt drek pripeljala. ker DREK je tam ne glede na to kaj si ti misliš o njem.

Zgodovina sprememb…

Miki N ::

hyuga je izjavil:

Ej meni gredo pa najbolj na jetra vax pičke!

Poteka kaj ta projekt? ;)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Miki N ()

a) cepi se b) ne cepi se

Razen ce nisi v policiji, nevem kako imas lahko dve opciji, ce imas doma lacna usta za nahranit in hipoteko tebi pa grozi odpoved. Nevem ali v sloveniji je obvezno za medicinske sestre? Gostinci se bodo morali pocepiti, ker jim noben delodajalec ne bo placeval testov. Zdj ali bodo nasli vse cepljene za delo ali pa bodo propadli.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Miki N je izjavil:

hyuga je izjavil:

Ej meni gredo pa najbolj na jetra vax pičke!

------------
za trenutek sem pomislo, da je punca mojga stila
a pol mi reče "v pondelk drugo dozo bom dobila".
FAK
------------------

Dobro jutro Miki, pesmica napreduje.
mal za lušte :D :D

Zgodovina sprememb…

Odlično! No saj ne preveč spojlerjev, bo boljše ko bo kompletno - kar vzam si čas pa izpili.

hyuga je izjavil:

widj3098dj32 je izjavil:

hyuga je izjavil:

Mato989 je izjavil:

hyuga je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Doublespeak 1984.

to je tudi res!
ampak hočem povedat, obvezno v smislu, da si si sam kriv, če boš si dal dozo v žilo. razumeš??? sicer so oni KRIVCI ampak, ti si obupal. kaj nam pomaga tu filozofija!? cepile ste se ker so vas drugi sprali in ker izvajajo nenormalen PRITISK. uprite se. HOČEM reči, da vam nihče ni dal PIŠTOLO na čelo. zakaj zdaj filozofiramo? pa saj nisem prizadet, vem da nas silijo že 2 let s temi sranjem. zakaj se filozofira? saj pa nisem neumen. itak da nas hočejo prisiliti, ampak MATEMATIČNO gledano, je zadnja BESEDA naša, ne njihova!? TRENUTNO.
saj veste da sem totalen antivakser jebemo mast in, da nisem slep. saj pa vem da so nam pogodili prosto gibanje AMPAK kaj ima to sploh veze?

znajdi se v situaciji v kateri trenutno si. kaj misliš da njih briga kaj si mi mislimo in kaj je za nas DEFINICIJA svobode!?
vsi smo prikrajšani za marsikaj... na koncu imaš samo 2 opciji: a) cepi se b) ne cepi se

primi vile v roko pa vrži ta gnoj kamor spada, ne mi govorit, da ti je država na grunt drek pripeljala. ker DREK je tam ne glede na to kaj si ti misliš o njem.

Obstaja vec opcij, ampak so krvave. Elita/EU monarhija to dela ker jih ni strah. Ko bodo ljudje na tocki kjer nimajo vec kaj izgubiti, se bo zacelo klanje teh prodanih enablerjev.

Miki N je izjavil:

Odlično! No saj ne preveč spojlerjev, bo boljše ko bo kompletno - kar vzam si čas pa izpili.

bom, že je precej dolga. verjetno bo končen produkt zavil iz smeri in bo daljši kot tekst od keš pičke lol :D rad bi zajel malo še sloteh debate
opk, no more spoilers :)

Zgodovina sprememb…

pirat ::

Miki N je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Stari dobimo logerje in vojsko na cesto. Samo z zamikom.

Dejmo raje še eno kitico - bomo še največ naredili.

Ta je za Gusarja, ker je včasih rad zgodaj vstajal pred antivakserji a žal ne dovolj zgodaj ...

Ker Antivakser ne spi!
Ponoči preži
na poštene ljudi.

Kdo ne jebe Stroke?
Kdo okužuje nam otroke?
Kdo se mirno zlaže?
V gostilni ga ne pokaže?

Antivakser!! Antivakser ne spi!
...

Povsod so!

Hvala, vidim da ceniš dobro slovensko glasbo, cenim to.

O pirat. Dobro jutro. Si povedal kaj ostalim somisljenikom o koncetracijskih, pardon fema kampih?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

že od jutra s polno paro - slo techovci ne sparamo :)))
fak,ti pa vzame ta urca par ur na dan ce si res notr

Zgodovina sprememb…

Jaz bi se predvsem zahvalil adminom. Mislim, da je sedaj že jasno, da si je ta tema zaslužila mesto na lestvici Legendarnih tem STja.

Miki N je izjavil:

Jaz bi se predvsem zahvalil adminom. Mislim, da je sedaj že jasno, da si je ta tema zaslužila mesto na lestvici Legendarnih tem STja.

pridni so, če bi zaklenili temo bi moji večeri bili prazni in postelja hladna. :))

thumbs up admini,kdorkoli že ste. sodeloval sem na tudi na tujih forumih pa so po par dnevih ali urah vse kocljive teme zaprli. direkt te mine do foruma

najhujsi je legendaren tennis warehouse forum, tam so me banali. pol sm nekaj pisal pa so rekli da naj se za pol leta javim. ko jih jebe :) verjetno za to ker so me ze parkrat banali zacasno. amerikanci zapirajo take teme po tekocem traku. bilo je recimo odprtih 20 tem na temo kovid in nam niti ene nisto pustili, da bi se tam menili.
10 let postanja je slo v 0, vse sem izgubil :)

v bistvu se sploh ni za kovid slo ampak je bla tema o Naomi Osaka. zadost bluza, gremo rdecim barvam naproti!:) hocem samo po vedat da se mi zdi da je prek luže svoboda govora še bolj omejena, se mi zdi da imajo celo zakon, da se ne smes s kolegi dobiti in biblije studirati doma recimo - bom poiskal - ker me zanima.

bom danes prestudiral, ne vem ce je to resnica:

https://fmbc.ac/home-bible-studies-ille...

Zgodovina sprememb…

PrimoZ_ ::

Dobro jutro sebične pičke.
Spil sem jutranjo kavo in sedaj sem pripravljen na novo dozo izgovorov zakaj se ne cepit in kako bomo dobili še 3ji, četrti in peti šus.

Aja pa še enkrat sm pogedat zeitgeist, ful dobra komedija :) Thumbsup!

PrimoZ_ je izjavil:

Dobro jutro sebične pičke.
Spil sem jutranjo kavo in sedaj sem pripravljen na novo dozo izgovorov zakaj se ne cepit in kako bomo dobili še 3ji, četrti in peti šus.

Aja pa še enkrat sm pogedat zeitgeist, ful dobra komedija :) Thumbsup!

Jezus je edini ki se ni rodil na tisti datum. Da slucajno ne bos zaveden.

dobro jutro

simonchelo ::

PrihajaNodi je izjavil:

Kaj si misli o pandemji. Klasicen nateg

Zmaugiya sem videl ko je potpisal peticijo pa Pirata
https://vm.tiktok.com/ZMdTs5BxR/

Tole:
https://vm.tiktok.com/ZMdTGYE9M/

itaq pretiravat je ful d best v vsako smer. :) Ampak najbolj se nasmejim social score system. Preveč nas je na tem planetu in pika. Če je vaccinacija način da bomo cepljeni čez čas zaribal, in tako naredili prostor za normalno življenje ostalih, sem pač žrtev in upam sam da so naredil tak cepiv, da zaribam čez noč. :)

Če imaš toliko ljudi na enem mestu moraš imeti nek sistem, da se ljudstvo obnaša homogeno. Če se ne cepim, in s tem preprečim okužbe pri starejših ljudeh sem razgledan, razmišljam s svojo glavo in nisem ovca.

Če ob nesreči na avtocesti ne naredim varnostnega pasu (ker meni noben ne bo govoril, da nekaj moram) sem debil, nemoralen, totalno teslo od človeka.

double standards all the way.
ciao

gozdar1 ::

Tretji rajh je že tu "ausweise bitte".

Kaj pa so fema kampi? Je to kaksna nova oblika skupinskih motivacijskih delavnic kjer se med seboj družite antivaxxerji in vam organizatorji za drag denar prodajajo notranji mir in občutek koristnosti?

pirat je izjavil:

Kaj pa so fema kampi? Je to kaksna nova oblika skupinskih motivacijskih delavnic kjer se med seboj družite antivaxxerji in vam organizatorji za drag denar prodajajo notranji mir in občutek koristnosti?

Ne to je prostor za "unerwünschte", med katerimi bos tudi ti, ko bos naredil napako pri sodelovanju v "druzbi" in ti bo padel social score.

Nič, pičke-sebičke vseh vrst.. grem ven, koga okužiti - uspešen in **ustvarjalen** dan vsem želim!

widj3098dj32 je izjavil:

pirat je izjavil:

Ne to je prostor za "unerwünschte", med katerimi bos tudi ti, ko bos naredil napako pri sodelovanju v "druzbi" in ti bo padel social score.

A bejž no bejž. A to ste na tik-tok prebral?

Tudi ja, pa na uradnih straneh Avstralije in ZDA. Cepreav avstralci so ze zaceli z gradnjami. Se vidiva notri, hrana bo, cepivo pa tudi. Ze ves katero knjigo bos vzel za notri?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

gozdar1 ::

Saj če bi vam kdo l.2019 povedal, da čez eno leto ne boste smeli prek meja svoje občine...no ja čudaki so vedno bili.

pirat je izjavil:

widj3098dj32 je izjavil:

pirat je izjavil:

Ne, to je sklepanje iz zgodovinskih dejstev, stanja globalizma na svetu ter apatije drzavljanov. Vse se ponavlja, problem je samo ker mislis da si TI na PRAVI strani.

Prave strani ni.

Pridni in ubogljivi smo se cepili in nas bodo reptili obdržali za hišne ljubljenčke.

Vas upornike pa strpajo v gulage in predelajo v soylent gree!

Majkemi, čista resnica!

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: PrimoZ_ ()

PrimoZ_ je izjavil:

Pridni in ubogljivi smo se cepili in nas bodo reptili obdržali za hišne ljubljenčke.

Vas upornike pa strpajo v gulage in predelajo v soylent gree!

Majkemi, čista resnica!

Lazes. Na straneh od koncentracijskih kampov ti lepo pise da gremo skupaj notri. Izvajali bodo preglede kdo je vecji prenasalec.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

pirat je izjavil:

Fema kampe gradijo ze 20 let ali več. V ameriki imas baje na stotine praznih kampov že deset let.
Bolj se pa nisem spuscal v to.
pac to so bile vcasih le kapacitete za "krizne" namene,kaj so pa zdaj pa.. jah če beres to temo lahko postanes zaskrbljen

Hemi426 ::

pirat je izjavil:

widj3098dj32 je izjavil:

pirat je izjavil:

No tole je na uradni news strani, ki močno zagovarja znanost:
https://theconversation.com/a-mining-ca...
https://theconversation.com/this-is-how...

Sončni zahod v takem kampu: https://twitter.com/JustinOBrienGAC/sta...

Tloris uardnega načrta: https://images.theconversation.com/file...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Hemi426 ()

Pirat si ze izbral katero knjigo bos vzel za notri?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

strašljivo kaj pišemo,
vendar vsi vemo da prihodnost ni svetla.

pa še nekaj, v drugi svetovni vojni so morali ljudi vsaj v obraz pogledat, zdaj nam pa obraze prekrivajo maske in je še bolj neoseben "detached" feel.
kmalu bodo ljudje toliko vredni kot kokoške na farmi. Upam da se motim. Kaj pa je še bolj sokantno in zanimivo je to, da je "mesaja" rekel da se ne bo vmešal do samega konca.

zaenkrat smo prepusceni sami sebi.

kristjani imajo bitko v dolini harmageddon kot koncen dogodek
koran je napovedal podobno
hinduizem napoveduje prehod dobe iz eno v drugo - trenutno zivimo v dobi kali-yuga (najbolj materialisticna doba)
maji so napovedali prehod iz cetrtega sveta (materializem) v peti (razsveteljeni - duhoven svet)
astrologija pa napoveduje Age od Aquarius.
po timeline in dogodkih sodec in vseh studijah so vse napovedi bolj ali manj skladne.

Zgodovina sprememb…

Fak no :)
Sej neki časa je zabavno norce brit, samo potem ugotoviš da je folk res tolk opran da verjame pravljicam o načrtnem manjšanju populacije s cepivi, pa reptilih pa iluminatih in novem svetovnem redu...

Zelo dober povzetek, kako vi tule povezujete zadeve (spodnji desni kvadratek).

Realnost je komplicirana, mogoče premalo razburljiva, mogoče v njej niste ravno zvezde.

Ampak če si narišete enega samoroga, je pa vse lepše :)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: PrimoZ_ ()

PrimoZ_ je izjavil:

Sej neki časa je zabavno norce brit, samo potem ugotoviš da je folk res tolk opran da verjame pravljicam o načrtnem manjšanju populacije s cepivi, pa reptilih pa iluminatih in novem svetovnem redu...

Realnost je komplicirana, mogoče premalo razburljiva, mogoče v njej niste ravno zvezde.

Midva bova prijatelja v logerju, ze vidim.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Včasih je treba sneti rokavice in neumnemu folku direktno povedat, da je pač neumen.

PrimoZ_ je izjavil:

Včasih je treba sneti rokavice in neumnemu folku direktno povedat, da je pač neumen.

Se strinjam. Se bova pogovarjala skozi stene, mava dost tem za obdelat, ko bodo se v Sloveniji zaceli delati.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

Komaj čakam, da vam bom čez nekaj let vse tele debilizme serviral nazaj v faco.
Za ve večne čase.

PrimoZ_ je izjavil:

Komaj čakam, da vam bom čez nekaj let vse tele debilizme serviral nazaj v faco.
Za ve večne čase.

Naj te ne bo strah, vsi bomo prisli na vrsto. Izrael je prakticno postal nova Palestina.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

PrimoZ_ je izjavil:

reptili so passe tema
illuminati le pomeni razsvetljeni in taka drustva so res obstajala/obstajajo. vcasih je vsak bil razsvetljen ki je imel dostop do knjig - ne pozabi, nekoc je bilo znanje zabranjeno nizjemu in srednjemu sloju,celo zenskam - si malo kaj studiral in so te hitro zakurili na grmadi.
to ni taki bavbav,to vse obstaja.
hm? novi svetovni red je ze stari Bush javno napovedoval, in zakaj mislis so zradirali Kennedyja in njegovega brata? javno je zacel govoriti o vplivnih skupinah v ozadju. kaj je tu tako smesnega/neverjetnega?

ce bi razumel osnove psihologije bi vedel, da te enkrat ko imaš neizmerne kolicine denarja privlaci še samo moč in nadzor. (ne vse, ampak nekatere)

Zgodovina sprememb…

PrimoZ_ je izjavil:

Cope harder, ampak idi hitro po 3. booster da bo big daddy government zadovoljen.

A kdo ve ce cike tud prinesejo u logerje? Za hrano pise da bo!
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

widj3098dj32 je izjavil:

PrimoZ_ je izjavil:

Cope harder, ampak idi hitro po 3. booster da bo big daddy government zadovoljen.

Tudi proti klopnemu meningoencefalitisu cepijo 3x v enem letu. Pa še poživitvene odmerke imaš.

Banda farmacevtska!!!

PrihajaNodi je izjavil:

A kdo ve ce cike tud prinesejo u logerje? Za hrano pise da bo!

nikotin flajstre bos lazje zasvercal

Tudi proti klopnemu meningoencefalitisu cepijo 3x v enem letu. Pa še poživitvene odmerke imaš.

Banda farmacevtska!!!

Za njih ne delajo logorjev pa posiljajo vojsko na cesto.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Mene teli antivaxxerji vse bolj spominjajo na tiste 'malo posebne' otroke, ki v šoli nikoli niso imeli domače naloge in so potem napletali razne zgodbice, ki bi opravičile preprosto dejstvo, da naloge pač nimajo (aka pes jo je pojedel).
Pač, strah jih je cepljenja, bojijo se igle, saj tudi v vrtcu je bil vedno kak tak, ki je jokal.. In sedaj so si za izgovor napletli teorije, ki pa so zaradi druzbenih omrezij jim 'malo usle iz rok' .... In zdaj smo tu, ko je ze res tezko reči kdo samo trola, kdo pa je resnično idiot ko verjame v vse te zarote, moj občutek pa mi pravi, da je idiotov res vse več.
««
178 / 198
»»