Forum » Loža » Visoka precepljenost in učinek zaščite
Visoka precepljenost in učinek zaščite
Temo vidijo: vsi
hyuga ::
PersonaRuda je izjavil:
To bedarijo sem že 3x prebral ali pa 5x.
Še vedno je bedarija.
Mr. zeitgeist opranoglavec.
Ti se očitno ne zavedaš, da ko mi napišeš Mr. zeitgeist, je to za mene pozitiven kompliment. Ne vidim pa razloga, zakaj si se na koncu tudi podpisal. Čisto brezveze, da se podpisuješ s tem kar že vemo da si (opranoglavec)
ahahah,dobra :)
PrihajaNodi ::
Green zones established in Australia - Melbourne
https://vm.tiktok.com/ZMdTVoYsS/
https://vm.tiktok.com/ZMdTVoYsS/
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
PrimoZ_ ::
PersonaRuda je izjavil:
To bedarijo sem že 3x prebral ali pa 5x.
Še vedno je bedarija.
Mr. zeitgeist opranoglavec.
Ti se očitno ne zavedaš, da ko mi napišeš Mr. zeitgeist, je to za mene pozitiven kompliment. Ne vidim pa razloga, zakaj si se na koncu tudi podpisal. Čisto brezveze, da se podpisuješ s tem kar že vemo da si (opranoglavec)
Če se hvasliš da ti je zeitgeist odprl oči, potem moraš biti res neizmerno teslo in sem samo srečen da takih bedakov ne poznam v RL.
P.S. lep pozdrav iz 2025, ko ne bo nobene tvoje napovedane neumnosti.
PrihajaNodi je izjavil:
kaj za vraga se dogaja s to mladino in TikTokom.
smilijo se mi
Zakaj? Bos poslusal Fafagela?
ne Nodi. ob tvojem linku mi je odprlo neko tinejđerico,si preprican da si dal pravi link?
ta priimek Faf angel - je pa res pravi
multivac ::
Sem gledal link tudi jaz pa mi ni jasno.
Nodi, kaj ti gledaš?
Aha, tiktok smeti kot je, preskoči pravi video.
Namesto najstnice je nek plavolasec, ki razlaga.
Nodi, kaj ti gledaš?
Public Health Emergency of International Concern -> PHEIC
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: multivac ()
widj3098dj32 ::
Cepiva ne obstajajo zaradi virusa, ampak zaradi covid pasusa. Za totalen nadzor potrebujes namrec razlog ter sredstvo. Vse je ze nastavljeno.
Kako dolgo bodo koristni idioti verjeli kaj so jim natrosili? A mislite ce se jutri cepi 99.9% prebivalstva Slovenije, EU in sveta, da bodo enostavno rekli "stop" ter ukinili celotno infrastrukturo ter planiranje? Da bodo vstran vrgli vsa narejena cepiva? Da bo Pfizer naredil storno placanim zalogam?
Da se to ne bo zgodilo so vedeli ze od zacetka, ker je prakticno neizvedljivo. Zato pa obvezno cepljenje NE SME biti uvedeno, ker lahko s tem zavlacujejo njihove lazi. Spomnimo se vseh lazi od lani, da precepimo starejse, zdaj smo ze pri cepljenju otrok. Nato jovo na novo za vsaki booster.
Covidioti, kako dolgo se, da vam preskoci iskrica v mozganih?
Kako dolgo bodo koristni idioti verjeli kaj so jim natrosili? A mislite ce se jutri cepi 99.9% prebivalstva Slovenije, EU in sveta, da bodo enostavno rekli "stop" ter ukinili celotno infrastrukturo ter planiranje? Da bodo vstran vrgli vsa narejena cepiva? Da bo Pfizer naredil storno placanim zalogam?
Da se to ne bo zgodilo so vedeli ze od zacetka, ker je prakticno neizvedljivo. Zato pa obvezno cepljenje NE SME biti uvedeno, ker lahko s tem zavlacujejo njihove lazi. Spomnimo se vseh lazi od lani, da precepimo starejse, zdaj smo ze pri cepljenju otrok. Nato jovo na novo za vsaki booster.
Nodi, kaj ti gledaš?
Ocitno tik tok to odpre z namenom blokade tudi sam dobim najstnico pa je nisem linkal
Nodi, kaj ti gledaš?
Ok to bo to ja
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrihajaNodi ()
widj3098dj32 je izjavil:
Cepiva ne obstajajo zaradi virusa, ampak zaradi covid pasusa. Za totalen nadzor potrebujes namrec razlog ter sredstvo. Vse je ze nastavljeno.
Za zmaugyja, jurefluxa, primoza itd.
Ni pomoči. To so zavaljeni špeglarčki, ki samo čakajo, da pride tata oblast in jim da nek smisel življenja v zatiranju drugih.
Za darkolorda pa ne vem. Ti se še ni zjasnu. Zaenkrat je še kar vernik. Ampak glede na odsotnost zadnje čase, računam, da je malce poštekal koliko je ura in se preventivno odstranil, da ne naredi kake napake, ki jo bi obžaloval.
Imagodei...pojma nima. Mi deluje nepoboljšljiv posamenzik.
widj3098dj32 je izjavil:
Daj ne tezi, vecina z iq 5 se zaveda tega, ceprav so se spiknili. To kar je v izraelu/Avstraliji bo tudi pri nas. Vojska na cesti in prisila.
Ce pa se ne zavedajo se bodo pa ob tretji ali cetrti dozi ali nikoli.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
hr_natakar ::
Pravilno. Tamali se morajo cepit drugače ne moremo doseči 70%.
v izraelu so ze dosegli in presegli, na malti tudi. Potem pa zahtevajo nove pogoje. Kaksna je razlika ce je 10 procentov kot v bosni ali pa 80 procentov kot na malti? na malti so uvedli se bolj stroge ukrepe. V bosni pa kot da ni nic.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: hr_natakar ()
PrihajaNodi je izjavil:
widj3098dj32 je izjavil:
Daj ne tezi, vecina z iq 5 se zaveda tega, ceprav so se spiknili. To kar je v izraelu/Avstraliji bo tudi pri nas. Vojska na cesti in prisila.
Misliš?
Mi ne deluje.
Covidiancev, ki bi se spreobrnili je bolj malo. Ali se samo skrivajo? Ali se nas bojijo?
Kot rečeno, vsak covidianec, ki se spreobrne dobi mojo amnestijo.
Misliš?
Mi ne deluje.
Covidiancev, ki bi se spreobrnili je bolj malo. Ali se samo skrivajo? Ali se nas bojijo?
Kot rečeno, vsak covidianec, ki se spreobrne dobi mojo amnestijo.
Vem. Se enkrat ne tezi jim. Sploh tistim s familijam ne more biti enostavno. Cepivo gor ali dol, pri tretji ali cetrti dozi z vojsko na cesto jim bo sigurno posvetilo.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
hr_natakar je izjavil:
Kaj manjka bosni z 10 procenti cepljenih ali pa kosovu, ki ima tudi nekaj takega?
Vecje stevilo ventilatorjev, raspiratorjev
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
hr_natakar je izjavil:
Kaj manjka bosni z 10 procenti cepljenih ali pa kosovu, ki ima tudi nekaj takega?
kolega su tja dol,baje da ga sploh niso preverjali nikjer :D
ko sem prvic videl pocivalska sem vedel da ta clovek se zahojenega kopalisca ne more voditi ne da prste vtika v ventilatorje
bogu za hrbtom?
hr_natakar je izjavil:
zakaj mislite, da bosno pustijo pri miru? ali pa kosovo?
bogu za hrbtom?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: hyuga ()
hr_natakar je izjavil:
Saj je ne bodo. Vse bo prislo z zamikom, sicer upam da jo pustijo.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
ko sem prvic videl pocivalska sem vedel da ta clovek se zahojenega kopalisca ne more voditi ne da prste vtika v ventilatorje
hr_natakar je izjavil:
bogu za hrbtom?
Ne vem ce je to razlog, saj obstajajo drzave, ki so dost bolj bogu za hrbtom pa izvajajo na njih pritiske z bockanjem.
hr_natakar je izjavil:
hr_natakar je izjavil:
bogu za hrbtom?
Ne vem ce je to razlog, saj obstajajo drzave, ki so dost bolj bogu za hrbtom pa izvajajo na njih pritiske z bockanjem.
pravilno ja. razlog je verjetno,ker še niso na vrsti. slej ko prej bo do vseh prislo. greenpass bo zadeva svetovnih razseznosti
jaz mislim da je politicno, morda ne veste kaj se trenutno dogaja tam. Morda boste vec zvedeli od Jugoslava Petrusica.
Tokrat jim uspeva zelo dobro. Nevem zakaj jim je takrat spodleto??
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
darkolord ::
The city of Wuhan said it would mass test all 10 million of its residents after discovering eight cases of the virus this week.
The city of Wuhan said it would mass test all 10 million of its residents after discovering eight cases of the virus this week.
EUREUREUREUR spet se eni slinijo poleg
PrihajaNodi je izjavil:
Zanimivo
https://www.fema.gov/press-release/2021...
z danasnjo tehnologijo bi lahko celo tako uredili da bi mesiđ prestregel tv
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: hyuga ()
widj3098dj32 ::
PrihajaNodi je izjavil:
zato ker ljudje niso verjeli. Zdaj pa je odvisno od vas ce boste verjeli ali ne. Vsak si ustvarja svoj mehurcek realnosti.
Spet nekritično nekaj papigaš.
A ti zaupaš celo CCP, režimu, ki nam je spropagandiralo lockdowne?
To informacijo lahko kvečjemu ignoriraš. Je fake news tako ali drugače.
Nodi zgleda zacel verjet v uradne stevilke? Konec koncev sej ne vemo v resnici pravih stevilk.
Zgodovina sprememb…
hr_natakar je izjavil:
PrihajaNodi je izjavil:
zato ker ljudje niso verjeli. Zdaj pa je odvisno od vas ce boste verjeli ali ne. Vsak si ustvarja svoj mehurcek realnosti.
Tokrat me vijska in policija ne zvleceta v taborisca?
Spet nekritično nekaj papigaš.
A ti zaupaš celo CCP, režimu, ki nam je spropagandiralo lockdowne?
To informacijo lahko kvečjemu ignoriraš. Je fake news tako ali drugače.
Pa ce ze, je kitajsko cepivo bistveno bolj varno. Uporabili so preverjene metode za izdelavo cepiva.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
Ocitno imas ze v tem trenutku ustvarjeno mnenje. Ze zdaj. Glede na tvoje komentarje. Ce si preprican da te to caka kar pises tukaj?
pa res je vse napovedano fuck.
super-bogati ljudje si delajo bunkerje.
a tudi to jim ne bo pomagalo
pa res je vse napovedano fuck.
Kje? Mislim da jim bo.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Delajo delajo. Imamo reportažo.
hr_natakar je izjavil:
Ocitno imas ze v tem trenutku ustvarjeno mnenje. Ze zdaj. Glede na tvoje komentarje. Ce si preprican da te to caka kar pises tukaj?
Ker ma mogoce kdo moznost spizdit pred tem kar prihaja
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Jaz sem preprican, da na koncu dobro vedno zmaga. Cist vedno. Pac tak je program v simulirani realnosti. Igra med dobrim in zlim z namenom evolucije. To je vse samo igra, ki pa bo imela za rezultat, da bo vsaj del clovestva se prebudil in napredoval bistveno vec kot ce bi ziveli kot pred korono.
Zgodovina sprememb…
LeQuack ::
PrihajaNodi je izjavil:
Protesti po Evropi:
https://vm.tiktok.com/ZMdTVvxgK/
To skor ne verjamem da ne bi policisti izkoristili priložnost za tepst ljudi, in še plačani so za to.
Quack !
PrihajaNodi je izjavil:
Protesti po Evropi:
https://vm.tiktok.com/ZMdTVvxgK/
To skor ne verjamem da ne bi policisti izkoristili priložnost za tepst ljudi, in še plačani so za to.
Dvomim da so vsi pospikani in jim tak rezim ugaja
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
ajdov2 ::
feryz ::
Skoraj noben policaj ni pošpikan. Samo tisti, ki so šli na morje.
Testov jim pa tudi ni treba delati. Preverjene informacije, iz prve roke.
Testov jim pa tudi ni treba delati. Preverjene informacije, iz prve roke.
To je to fantje:
https://www.vic.gov.au/victorian-quaran...
https://northern.starweekly.com.au/news...
Taborišča za 3000 ljudi se že gradijo.
In darkolord?
Poglejte kako lepo:
https://www.vic.gov.au/victorian-quaran...
The master plan for the new hub includes dedicated onsite services, including catering that is tailored to be delivered alongside strong infection control and prevention measures. The first stage of the hub will provide 500 beds, with a second stage doubling capacity a short time later. It is also designed with the ability to increase to up to 3000 beds as part of a scalable build if a larger facility is determined to be required at any point.
Global construction company Multiplex has been selected to build the COVID-19 quarantine hub in Mickleham.
https://northern.starweekly.com.au/news...
Taborišča za 3000 ljudi se že gradijo.
In darkolord?
Poglejte kako lepo:
Zgodovina sprememb…
Lahko bomo brali knjige v spokojnem miru. Znotraj ograje. Čudovito.
Bi pa edino pokritiziral, da ga niso naredili ob železnici.
Logistika pa to.
Bo pa avtocesta tudi ok najbrž
Bi pa edino pokritiziral, da ga niso naredili ob železnici.
Logistika pa to.
Bo pa avtocesta tudi ok najbrž
Zgodovina sprememb…