» »

Visoka precepljenost in učinek zaščite

Visoka precepljenost in učinek zaščite

Temo vidijo: vsi
««
175 / 198
»»

hyuga ::

mahoni je izjavil:

Zaradi cesa ti je slabo?

oprosti,predlagal sem izbris lol. missclick.

slabo mi je ker nas jebejo v glavo s temi maskami in ukrepi.

mahoni ::

hyuga je izjavil:

mahoni je izjavil:

Zaradi cesa ti je slabo?

oprosti,predlagal sem izbris lol. missclick.

slabo mi je ker nas jebejo v glavo s temi maskami in ukrepi.

Verjamem. Ni enostavno gledati tole.
Tu je bil nesramen podpis, ki mi je prislužil naziv, ampak mi dol visi za tem.

PrihajaNodi ::

#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

PrihajaNodi je izjavil:

Kako si jaz predstavljam, sta dva scenarija:

1. Cepljeni bodo imeli nižji imunski sistem in bo potrebna vsakih nekaj tednov nova doza, drugače smrt.
2. Cepljeni bodo imeli hude stranske efekte po določenem času 1 - 10 let
3. Ker se nekateri ne bodo želeli cepiti bo na cesto poslana vojska in policija - jasno za lastno varnost
4. Cepljeni bodo res tako bukavi da ne bodo videli za kaj se gre in se bomo klali še med seboj
5. Necepljene in tiste ki ne bodo vzeli 5 doze se strpa v prevzgojne kampe oz se jih nasilno pošpika

jaz se samo ne strinjam s tem da bo cepljenje kdaj prisila. bomo videli.
nekaj mi smrdi tu. kot sem rekel, cepiva so samo zato da se pripravlja "stejđ" za mark of the beast. direktno nikoli ne boš prisiljen - samo indirektno.

PrihajaNodi je izjavil:

Miki N je izjavil:

Tako bi moralo izgledati 2020+, če bi šlo vse po planu.

Namesto tega imamo kup maskiranih pusijev, ki se bojijo prehlada! Kje somo zabluzili? Kje smo pustili jajca_?

Valter brani Sarajavo?

mahoni je izjavil:

Zaradi cesa ti je slabo?

Ker jih pripravljajo na tretjo fazo, dozo. Zakaj pa misliš?

https://www.france24.com/en/live-news/2...
Israeli Prime Minister Naftali Bennett accompanies his mother Myrna as she receives a third Covid vaccine shot as part of the government's booster campaign for the over-60s

Je se lastno mat prodal (seveda to ni res), ker je naspikana s slano vodo, ampak sporocilo je jasno.

nekaj mi smrdi tu. kot sem rekel, cepiva so samo zato da se pripravlja "stejđ" za mark of the beast. direktno nikoli ne boš prisiljen - samo indirektno.

Pa ja ne misliš, da so pasuše delal zaradi tega ker jim je bilo dolgčas? To se je pravzaprav zgodilo preko noči, nobenga referenduma, nič.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Narod moj!
Ne dajte se.
Vztrajajte
tudi, če boste brez kruha ostali.

PrihajaNodi je izjavil:

Pa ja ne misliš, da so pasuše delal zaradi tega ker jim je bilo dolgčas? To se je pravzaprav zgodilo preko noči, nobenga referenduma, nič.

Nodek

saj ljudi lahko hitro prepricas v cepivo. samo rečeš: "sluzba,ali cepivo?" . in že se drasticno poveca procentaža. Zakaj bi koga kam vlekli?

Mi bomo postal odpadniki,oni bodo pa imeli dostop do vsega - ampak ne ve se kako dolgo :)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: hyuga ()

hyuga je izjavil:

Narod moj!
Ne dajte se.
Vztrajajte
tudi, če boste brez kruha ostali.

Kot posamezniki smo ga najebal. Tole piskanje po forumu je bore vredno.

Dejte naredit telegram grupo, pa da smo ready.

Miki N ::

hyuga je izjavil:

saj ljudi lahko hitro prepricas v cepivo. samo rečeš: "sluzba,ali cepivo?" . in že se drasticno poveca procentaža.

ja samo kot rečeno - preparirane ovce sledijo komurkoli. Potem se bodo pa čudili, ko bo kak "skrajnež" prišel na sceno in prevzel Ogrado. Ovce bodo sledile - ker so programirane za sledenje BREZ vprašanj.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Miki N ()

Mi bomo postal odpadniki,oni bodo pa imeli dostop do vsega - ampak ne ve se kako dolgo :)

Hja se nekako strinjam, tisti, ki imajo/imamo možnost da se izognemo nam ne bo lahko...veliko jih pa ne bo.

Ampak govoriva midva sedaj o 3 in četrtem cepljenju, tu pomoje ne bo več tako enostavno. Če bodo negativne posledice vidne prezgodaj bo folk raje pustil službe in šel na zavod...
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

Ker sem hardcore kristjan verjamem v malo drugačen razplet kot večina antivakserjev tukaj, ceprav sem tudi sam tezkokategorni antivakser.

Odklonite vse sumljivo, in na koncu boste rešeni.

ce bi vam lahko dal samo eno misel bi rekel: ne sprejmite tiste stvari katera bo v prihodnosti potrebna za plačevanje in prodajanje.

napišite mi ZS pa vam bom poslal nekaj kar vam bo mogoče spremenilo življenje. Ampak da zastekate boste rabili najmanj 50 ur.

Zgodovina sprememb…

hyuga je izjavil:

Ker sem hardcore kristjan verjamem v malo drugačen razplet kot večina antivakserjev tukaj, ceprav sem tudi sam tezkokategorni antivakser.

TL;DR - na koncu bo štala. Ne glede na metafiziko. Poanta je, vedno se ti splača biti zajeban motherfucker (tudi Džizus je bil, in to še kako!) - od neadertalske jame do "startrek" utopije, postavi se zase - ne nasedati na to, da se bo kdo drug zate.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Miki N ()

Miki N je izjavil:

hyuga je izjavil:

TL;DR - na koncu bo štala. Ne glede na metafiziko. Poanta je, vedno se ti splača biti zajeban motherfucker - od neadertalske jame do "startrek" utopije, postavi se zase - ne nasedati na to, da se bo kdo drug.

Maja, samo mislim da časa ni več veliko. Če maš keš je itak najbolje spizdit v kako bosno, mal podkupiš uradnike ali pa jih tam podkupiš da ti dajo štempel o cepljenju in gotovo.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

PersonaRuda ::

hyuga je izjavil:

ce bi vam lahko dal samo eno misel bi rekel: ne sprejmite tiste stvari katera bo v prihodnosti potrebna za plačevanje in prodajanje.

napišite mi ZS pa vam bom poslal nekaj kar vam bo mogoče spremenilo življenje. Ampak da zastekate boste rabili najmanj 50 ur.

No naj omenim, da je meni Toby poslal kar nekaj zanimivih stvari, katere sem dosedaj le bežno preletel. Si bom vzel postopoma čas skozi 2-3 vikende, da bom preletel vse skozi (čez teden vzame delo preveč časa in potem tisti prosti čas za druge stvari porabim).

tobogan, še enkrat hvala za vložen trud, napotke, videje in da si dodal tudi lastne povzetke in jih poslal meni preko ZS. Drugače pa, če bo kaj več povpraševanja ostalih, lahko narediš zasebno skupino in me dodaš noter.

feryz ::

Evo mene. A sem kaj zamudil?
Sem prevozil 900 km, pa še skoraj dvesto jih imam.
Meje so vse frej, na severu, če koga zanima. Nobenih pct, osebnih in podobnih jajc. Samo kroacija to rabi.

V severnih državah tudi na pumpah prevladujejo normalni ljudje, pri nas v Mariboru pa marsovci z nagobčniki. Pizda, če nismo največje riti v vesolju.

PrihajaNodi je izjavil:

Miki N je izjavil:

hyuga je izjavil:

TL;DR - na koncu bo štala. Ne glede na metafiziko. Poanta je, vedno se ti splača biti zajeban motherfucker - od neadertalske jame do "startrek" utopije, postavi se zase - ne nasedati na to, da se bo kdo drug.

Maja, samo mislim da časa ni več veliko. Če maš keš je itak najbolje spizdit v kako bosno, mal podkupiš uradnike ali pa jih tam podkupiš da ti dajo štempel o cepljenju in gotovo.

ni slabo razmisljanje ja. malo tezje je odletet v bosno s celo familijo,ker si vezan na marsikaj.
jaz sem pripravljen dati glavo za pravico. na to misel se treniram ze leta. ce bo potrebno,zakaj pa ne.

veste kaj prijatelji moji?
enkrat moramo potegniti črto. škoda da so nas tako razcepili.
in veste še kaj? meni kot vernemu človeku je lažje, saj vem, da tudi kot posameznik lahko zmagam, če dokažem da se nisem vdal in sprejel vsakega sranja ki mi ga forsirajo.
vsako naše dejanje se snema na "trdi disk" .

Bog te ne more obsoditi brez dokazov! Zato nam je pa dal življenje ;)

Zgodovina sprememb…

Kaj se tu v ozadju še dogaja. Gre se strah cepljenih, ker če so napravili napačno odločitev, jih dejansko to lahko stane življenja, toraj morajo imeti prav in morajo nagovarjati druge, ker če imajo narobe in bodo posledice je ok. če jih imajo še drugi. Čista psihologija.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

PersonaRuda je izjavil:

hyuga je izjavil:

No naj omenim, da je meni Toby poslal kar nekaj zanimivih stvari, katere sem dosedaj le bežno preletel. Si bom vzel postopoma čas skozi 2-3 vikende, da bom preletel vse skozi (čez teden vzame delo preveč časa in potem tisti prosti čas za druge stvari porabim).

tobogan, še enkrat hvala za vložen trud, napotke, videje in da si dodal tudi lastne povzetke in jih poslal meni preko ZS. Drugače pa, če bo kaj več povpraševanja ostalih, lahko narediš zasebno skupino in me dodaš noter.

moji napotki so tako površni da boli glava, a enostavno nimam časa, da bi se potrudil in lepše napisal.upam da se razumeš ven iz te zmede. bom enkrat reskiral en dan in bolj podrobno razložil zakaj se gre.

nekoč sem bil hardcore ateist! :)

Kaj če bi na svetu res obstajala knjiga ki je napisana po nareku Boga, ljudje so pa njegov pisalni stroj? ker..tako je zapisano :)

ampak vrnimo se k temi. zavedam se da bom raztrgan na kose, če bom nadaljeval s tem. vsi me kličeze tobi - mogoče bi mi admin moral nick spremenit. :D

Zgodovina sprememb…

PrihajaNodi je izjavil:

Kaj se tu v ozadju še dogaja. Gre se strah cepljenih, ker če so napravili napačno odločitev, jih dejansko to lahko stane življenja, toraj morajo imeti prav in morajo nagovarjati druge, ker če imajo narobe in bodo posledice je ok. če jih imajo še drugi. Čista psihologija.

Nodi jaz res upam, da ni tako hardcore kot ti napoveduješ in ljudje dobijo še eno šanso.
Veš koliko tezkih kristjanov misli da je cepivo pečat pošasti. Vendar NI.
vseeno pa je depopulacija napovedana.

its 1/3

No naj ti omenim. Sam sem hardcore ateist in ne verjamem v Boga ali pa kakšne višje sile. Razmišljam pa v smeri, kdo smo mi, zakaj smo tukaj, kaj je še v vesolju, kaj je izven njega,... Hkrati pa mi ni problem prebrati tudi drugo stran, torej stran tistih, ki verjamejo v Boga. Da smo mogoče mi v simulaciji in podobno.

Zanimiva tematika, kar pa ne pomeni, da na koncu vse to kupim. Vedno preberem obe strani in si potem na podlagi tega ustvarim svojo sliko.

"Tobi" je krajše. Plus, meni si faca. Jaz pa samo pravim - na koncu bodo "odgovorni" videli boga ... tako ali drugače.

Brez milosti, sori.

hyuga je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Nodi jaz res upam, da ni tako hardcore kot ti napoveduješ in ljudje dobijo še eno šanso.

its 1/3

Se ena stvar je da je dokazovanje poante na tem forumu brezpredmetno. Kdor se je cepil in ima druzino ni dober obcutek, zal casa se ne da zavrteti nazaj. Zelimo jim lahko vse dobro kot tu na forumu kot zunaj na cesti.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

PersonaRuda je izjavil:

No naj ti omenim. Sam sem hardcore ateist in ne verjamem v Boga ali pa kakšne višje sile. Razmišljam pa v smeri, kdo smo mi, zakaj smo tukaj, kaj je še v vesolju, kaj je izven njega,... Hkrati pa mi ni problem prebrati tudi drugo stran, torej stran tistih, ki verjamejo v Boga. Da smo mogoče mi v simulaciji in podobno.

Zanimiva tematika, kar pa ne pomeni, da na koncu vse to kupim. Vedno preberem obe strani in si potem na podlagi tega ustvarim svojo sliko.

Ni ti treba ničesar kupit :) to je najbolj zdrav način raziskovanja. Ravnaj se po občutku kot sem se jaz.

Včasih sem mislil da Bog ne obstaja. Desetletja pozneje sem začel verjeti da je nekaj na tem. Zdaj pa enostavno VEM. Ne rabim verjeti, ker vem. Isto kot (poglejte prosim do konca, samo minuta je):

Zgodovina sprememb…

PersonaRuda je izjavil:

Razmisljam popolnoma enako in upam da v realnem scenariju ne bo krvi. Ceprav, mora priti do neke katarze. Clovek je postal prevec pohlepen in len.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Miki N je izjavil:

"Tobi" je krajše. Plus, meni si faca. Jaz pa samo pravim - na koncu bodo "odgovorni" videli boga ... tako ali drugače.

Brez milosti, sori.

+1

Identično razmišljam, da bodo na koncu "odgovorni" videli Boga >:D

Kar se tiče, Toby je sedaj popularno zaradi slovenske košarke, kjer so navdušili vsi, med njimi pa je tudi Mike Tobey, okrajšano po slovensko - Tobi.

hyuga je izjavil:

PersonaRuda je izjavil:

Ni ti treba ničesar kupit :) to je najbolj zdrav način raziskovanja. Ravnaj se po občutku kot sem se jaz.

Včasih sem mislil da Bog ne obstaja. Desetletja pozneje sem začel verjeti da je nekaj na tem. Zdaj pa enostavno VEM. Ne rabim verjeti, ker vem. Isto kot (poglejte prosim do konca, samo minuta je):

Meni je Viktor E Frankl top psiholog, pravzaprav psihiater:
https://www.libristo.ro/ro/carte/viktor...
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Miki N je izjavil:

Brez milosti, sori.

Hvala. Enako. :)

Jaz samo upam da bo spregledal vse sranje ki sem ga delal v zivljenju. Ha! se dobro da so se zakoni znova napisali v novi zavezi,ker po stari bi me že kamenjati mogli :D

PrihajaNodi je izjavil:

hyuga je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

its 1/3

Se ena stvar je da je dokazovanje poante na tem forumu brezpredmetno. Kdor se je cepil in ima druzino ni dober obcutek, zal casa se ne da zavrteti nazaj. Zelimo jim lahko vse dobro kot tu na forumu kot zunaj na cesti.

da

Zgodovina sprememb…

Evo mediji ze porocajo o smrtnih zrtvah cepiva:
ABC7, county orange, USA
https://vm.tiktok.com/ZMdT4W8Nf/
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

hr_natakar ::

hyuga je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

its 1/3

pa ste kdaj razmisljal da tisto, kar pise v starih zapisih, lahko zarad bralcev samouresnicujoce se prerokba? podobno kot pri filmih in risankah, ko se stevilni dogodki iz filmov uresnicijo? nekateri temu pojavu pravijo predictive programing. Ampak morda je se nekaj vec kot to. Saj so na podrocju kvantne fizike ugotovili, da opazovalec (zavest) lahko delno vpliva na spremembno pod atomskih delcev in posledicno delno spreminja realnost. Ker znanost tudi uradno trdi, da cas ne obstaja. Je potem lahko to vstopanje v razlicne paralelne svetove. Ker vse obstaja ta trenutek. Od nas je odvisno v katero paralelno realnost bomo vstopali. Vsak posameznik ustvarja svoj mehurcek realnosti. Tako da ni nujno, da vsi dozivljamo enako realnost.

Zgodovina sprememb…

ne vem zakaj eni govorijo, da v temi ni nič novega če je pa cel cajt novo gradivo

pravzaprav zaradi mene lahko vse ostale teme zbrišejo,ker je ta trenutno bolj pomembna kot vse druge skupaj

Znano je da vrazeverje deluje le na tiste, ki so prepricani da vrazeverje deluje. Tko da pazite v kaj ste prepricani. Placebo deluje, ce je opazovalec preprican, da bo placebo deloval.

Zgodovina sprememb…

hr_natakar je izjavil:

hyuga je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

its 1/3

pa ste kdaj razmisljal da tisto, kar pise v starih zapisih, lahko zarad bralcev samouresnicujoce se prerokba? podobno kot pri filmih in risankah, ko se stevilni dogodki iz filmov uresnicijo? nekateri temu pojavu pravijo predictive programing. Ampak morda je se nekaj vec kot to. Saj so na podrocju kvantne fizike ugotovili, da opazovalec (zavest) lahko delno vpliva na spremembno pod atomskih delcev in posledicno delno spreminja realnost. Ker znanost tudi uradno trdi, da cas ne obstaja. Je potem lahko to vstopanje v razlicne paralelne svetove. Ker vse obstaja ta trenutek. Od nas je odvisno v katero paralelno realnost bomo vstopali. Vsak posameznik ustvarja svoj mehurcek realnosti. Tako da ni nujno, da vsi dozivljamo enako realnost.

razumem kaj hočeš povedati in lahko bi imel prav vendar le delno. končen cilj je podrobno opisan in zastavljen. je pa res da so nekateri zapisi tako napisani kot če bi se že enkraz zgodili. God works in misterious ways.

pa še nekaj za Zeitgeist fane. Sicer je dober dokumentarec VENDAR razlaga eno zelo zavajujočo zgodbo in sicer da se je Jezus rodil na isti dan kot vsi drugi bogovi/sinovi našteti v dokumentarcu. To je laž. Jezus je edini ki se ni rodil/inkarniral na tisti dan ampak mesece pozneje. Vidite, kako vas lahko kdo zavede? Hud dokumentarec ja, ampak na koncu te lahko bolj zavede kot marsikaj drugo.

Zakaj je to zavajujoče? ker potem daš njega v isti koš kot vse ostale - njegov bit/namen oz. poslanstvo in njegovo zgodovino

Zgodovina sprememb…

sicer off topic, ampak a si ti preprican, da ni nekdo v pretekli zgodovini vmes spreminjal zapise po svoje? kurjenje knjig, preganjanje ljudi, ki so verjeli v reinkarnacijo. potem pa izbris reinkarnacije iz knjig?

Izrael ne dovoli otrokom opravljanja izpitov ce se ne cepijo:
https://vm.tiktok.com/ZMdT4Xfxj/

Zdravstveni domovi posiljajo kartoteke uradnim organom tako da vedo kdo se je cepil.

Pripravite se, aparthaid prihaja
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

FireSnack ::

Pravilno. Tamali se morajo cepit drugače ne moremo doseči 70%.

hr_natakar je izjavil:

sicer off topic, ampak a si ti preprican, da ni nekdo v pretekli zgodovini vmes spreminjal zapise po svoje? kurjenje knjig, preganjanje ljudi, ki so verjeli v reinkarnacijo. potem pa izbris reinkarnacije iz knjig?

biblija je delno kodirana, ker drugace ne bi prezivela.
ce je kdo spremenil knjigo je to bilo zato, ker ima bog vajeti v rokah.
po 10 letih studiranja ne najdem ene napake v bibliji. biblija je kot pajkova mreža v več dimenzijah. kot 4d šah. vse knjige lahko argumentiraš z vsemi - interkonektana "živa" knjiga. ne bom se spuščal v to.

naj vam povem,jaz nisem neki faking good guy. sicer imam dobro srce ampak dosti hib. torej se ne delam lepega. kršim dosti stvari ki naj bi bile dobre. vendar se vseeno probam po tem ravnati. mene je biblija prepričala zgolj zaradi tega, ker je zelo znanstvena knjiga. do tega pa ne moreš priti v enem dnevu,potreben je trud. bral sem tudi o teologih ki so prebrali preko 10 000 knjig a se še vseeno vedno vrnejo k bibliji. Newton je pol življenja posvetil znanosti pol pa znanosti (bibliji).

PrihajaNodi je izjavil:

Izrael ne dovoli otrokom opravljanja izpitov ce se ne cepijo:
https://vm.tiktok.com/ZMdT4Xfxj/

Zdravstveni domovi posiljajo kartoteke uradnim organom tako da vedo kdo se je cepil.

Pripravite se, aparthaid prihaja

groza.

kot pravimo:
"to vse zaradi enega prehlada!?"

Zgodovina sprememb…

FireSnack ::

Ni to prehlad, to je bolj ostra gripa. Lahko pride celo do pljučnice.

FireSnack je izjavil:

Ni to prehlad, to je bolj ostra gripa. Lahko pride celo do pljučnice.

vredi.zasluzis si snack! :)

ena zanimivost. v bibliji je dobesedno napovedano (z imenom) da se bo na koncu časov reka evfrates izsusila. da podkrepim:

https://www.nytimes.com/2009/07/14/worl...

https://www.egypttoday.com/Article/1/10...

to je samo ena od tisočih napovedi in do dandanes nihče ni mogel diskreditirati biblije, obratno - geologi zacnejo verjeti v Potop in že so ladjedelci preverili če bi noetova barka (po nacrtih) res lahko prezivela potop.

Zgodovina sprememb…

Ljudje v restavracijah bodo cepljeni ali pa brez sluzbe:
https://vm.tiktok.com/ZMdTV21TS/
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

PrimoZ_ ::

PrihajaNodi je izjavil:

To zimo bomo že crkavali po ulicah.
Ali pa najkasneje 2022. Ali pa mogoče šele 2023/24,... Dejmo dovolj datumov v prihodnost nastreljat, da bomo vedno imeli izgovor, počakajmo še malo...

Oz. da bodo že vsi pozabili, kake klovne smo delali iz sebe.

naj spet opomnim, da gre predvsem za ekonomski kolaps in uvedbo enotne svetovne kriptovalute kot edino plačilno sredstvo na svetu. ampak če to hočeš doseči mores res vse zrušiti. VSE

Zgodovina sprememb…

PrimoZ_ je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Ali pa najkasneje 2022. Ali pa mogoče šele 2023/24,... Dejmo dovolj datumov v prihodnost nastreljat, da bomo vedno imeli izgovor, počakajmo še malo...

Smo že dali napovedane datume. Evo jih še enkrat:

Zdaj sem spet začel malo povezovati stvari in bom napisal v stilu: Kaj če je takšen tudi plan?

Če sedaj od cepljenih umre samo 1 promil (tisočinka), se več nihče ne cepi in bi to bil šah-mat za depopulacijo s cepivi. Kaj šele, če jih umre več od tega. Torej definitivno odpade, da bi sedaj to zimo ali naslednjo začeli prekomerno umirati vsi do sedaj cepljeni.

Če želijo torej s cepivi izvesti depopulacijo, morajo vzpostaviti sistem, kjer se bo več let zapored cepilo vsaj 98% prebivalstva. Torej, kdor se ne cepi pristane v taborišču in vsak, ki se bo potem cepil leta 2023, bo vedel, da se bo moral tudi leta 2024, 2025... ker če ne sledi taborišče. In ko nas bo enkrat imela elita v takšnem šahu, potem lahko izvedejo depopulacijo s cepivi. Prej pač ne. Torej takrat, ko se bo vsak cepil in bo totalni nadzor, bodo lahko naredili od istega proizvajalca 9 serij cepiv. serija 01 bo neškodljiva, vseh ostalih 8 serij pa bo povzročilo nenadne različne bolezni v roku 3-5 let in bodo vsi cepljeni s temi serijami umrli.

In voila, ker se cepi vsaj 98%, se lahko odločijo, da jih 80% ali 90% poradirajo. In poradirali bodo takšne, ki pojedo preveč nezdrave hrane, pa manj inteligentne od drugih in še par parametrov bodo izbrali, podobno kot je Hitler želel ustvariti arijsko raso, bo elita obdržala tiste bolj pametne in z bolj zdravim načinom življenja, da bomo potem služili eliti in nas bo po potrebi še imela za rezervne dele (srce, ledvice,...).

#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

PrimoZ_ ::

To bedarijo sem že 3x prebral ali pa 5x.

Še vedno je bedarija.

Mr. zeitgeist opranoglavec.

PrimoZ_ je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Da se prepiramo nima smisla. Upam da bo vse ok.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Moral bi spat ker jutri moram pod košem stati.
ah nej, bom še malo tu.

hyuga je izjavil:

ah nej, bom še malo tu.

Lepa :), pa še rima se.

Se tekma je komaj čez 14,5 ur. Cajta za počitek še je dovolj Tobey.

multivac ::

PrihajaNodi je izjavil:

Evo mediji ze porocajo o smrtnih zrtvah cepiva:
ABC7, county orange, USA
https://vm.tiktok.com/ZMdT4W8Nf/

Skratka, uradne številke najbrž konkretno lažejo.

PrimoZ_ je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Oh glej, tema je in ščurki so priplazili na plano.
Public Health Emergency of International Concern -> PHEIC

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: multivac ()

PersonaRuda je izjavil:

hyuga je izjavil:

ah nej, bom še malo tu.

Lepa :), pa še rima se.

Se tekma je komaj čez 14,5 ur. Cajta za počitek še je dovolj Tobey.

pri moji duši, nisem hotel rimati. its integrated i guess.

20 let nazaj sem bejbam pisal pesmi in real time na ircu. takrat jih sploh nisem hotel podreti ampak so me zanimale kot osebe. to je pravilen pogled na ženske.

zato pa piše da naj ne jemo iz drevesa spoznanja. ker prej smo poznali samo dobro, ko pa se enkrat vržeš v znanje pa odkriješ tudi temno plat vsega.

predstavljajte si da je ogenj znanje. vedno je večji ogenj vedno vec TEME se odkrije. za vse plačamo,tudi za znanje. to je dostikrat tudi breme za nas, ne samo rešitev.

do 15 leta jaz nisem obcutil zlobe in nisem videl slabega nikjer.

kako se spremenimo, ko enkrat spregledam oz. postanemo kot Bogovi, ceprav so nas opozorili da naj to ne delamo.

ps: tobey nima 14 ur ker mali vstane ponavadi ob 06!:))

Zgodovina sprememb…

PrimoZ_ je izjavil:

To bedarijo sem že 3x prebral ali pa 5x.

Še vedno je bedarija.

Mr. zeitgeist opranoglavec.

Ti se očitno ne zavedaš, da ko mi napišeš Mr. zeitgeist, je to za mene pozitiven kompliment. Ne vidim pa razloga, zakaj si se na koncu tudi podpisal. Čisto brezveze, da se podpisuješ s tem kar že vemo da si (opranoglavec) :)) :D
««
175 / 198
»»