» »

Visoka precepljenost in učinek zaščite

Visoka precepljenost in učinek zaščite

Temo vidijo: vsi
««
164 / 198
»»

PrimoZ_ ::

Potrjujem, da vse to planiramo.

Tema se lahko zapre.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: PrimoZ_ ()

Ben Dover ::

PrimoZ_ je izjavil:

Tema se lahko zapre.

Se strinjam, namen teoretikov je doseżen, razsvetljeni smo z oslepljivo resnico.

Tema se lahko zapre.

Lp

Zgodovina sprememb…

feryz ::

Seveda. Vakserji bi vse zaprli. Samo na rtv bi pustili reklamne prispevke. In občutljive komentarje.

PersonaRuda ::

PrimoZ_ je izjavil:

Tema se lahko zapre.

Lahko zapustiš temo. Noben te ne drži tukaj.

Srečno!

PersonaRuda je izjavil:

PrimoZ_ je izjavil:

Tema se lahko zapre.

Srečno!

Srečno tudi tebi! Se vidimo!

Kumbaja ::

PrihajaNodi je izjavil:

Krasni novi svet torej. So se cepljeni poskrili ali so se vedno v fazi zanikanja. Naj vas ne skrbi fantje, vsi gremo pod isti vlak, jaz v kleti imagode pa s stanovanjem in njegovo druzino.

Oprosti, ampak nisi mi še odgovoril na vprašanje. Par strani nazaj si se hvalil, da si cepljen, sedaj pa o cepljenih ves čas govoriš v tretji osebi. Kaj je torej res?

sbawe64 ::

Ker corona histerija nič kaj ne pojenja,
kratka analiza številk iz covid sledilnika
https://covid-19.sledilnik.org/sl/stats...

Po podatkih Sledilnika do 1. 8.:
- je vseh skupaj bilo okuženih 259.270 ljudi, od tega jih je umrlo 4762; smrtnost: 1,84%

- v starostni skupini od 0 do 64 let je bilo okuženih 216.284 ljudi, od tega jih je umrlo 305; smrtnost: 0,14%

- v starostni skupini od 65 naprej je bilo okuženih 42.986 ljudi, od tega jih je umrlo 4457; smrtnost: 10,37%

- v starostni skupini od 45 do 54 (po mnenju mnogih bi vsaj od tukaj naprej moralo biti cepljenje obvezno) je bilo okuženih 49.770 ljudi, od tega jih je umrlo 62; smrtnost: 0,12%

- v starostni skupini od 55 do 64 je bilo okuženih 35.605 ljudi, od tega jih je umrlo 215; smrtnost: 0,6%

- v starostni skupini od 65 do 74 je samo število umrlih moških(!) 484. To pomeni, da je v tej skupini samo število moških smrtnih žrtev za 179 višje kot število vseh umrlih (305) v starosti od 0 do 64. To je tudi prva starostna skupina, kjer je (skupna) smrtnost nad 1% - 3,58%

- v starostni skupini od 75 do 84 je bilo okuženih 13.498, od tega jih je umrlo 1557; smrtnost: 11,54%

- v starostni skupini od 85 naprej je bilo okuženih 9407 ljudi, od tega jih je umrlo 2182; smrtnost: 23,2%
2020 is new 1984
Corona World order

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: sbawe64 ()

PrihajaNodi ::

#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

PersonaRuda ::

Ben Dover je izjavil:

PersonaRuda je izjavil:

PrimoZ_ je izjavil:

Tema se lahko zapre.

Srečno!

Tale komentar ubija:
Ja, poglejte, vedno sta dve strani. Sem se cepil, ja, že maja. Pa sem tudi prebolel, že januarja. Ampak, vedno sem bil s strani NIJZ- ja napačno svetovan. Najprej ob okužbi. Hiter test- pozitiven. Sem rekel, da želim še PCR test, pa so rekli, da ne. Ker sem imel simptome, sem pač mislil OK, že vedo kaj delajo. Še isti dan so me klicali iz NIJZ- ja in ukazali 10 dnevno karanteno za celo družino. In bog ne daj, da bi šel kdo na testiranje. Zboleli vsi, nobeden uradno zabeležen kot prebolevnik. Maja sem vprašal zakaj samo eno cepljenje. So rekli dovolj, ste prebolevnik, varčujemo cepivo. No, zdaj pa digitalno potrdilo, ki so mi ga poslali ni veljavno, ker menda nisem prebolevnik, ker nisem bil testiran s PCR testom. Se moram menda še enkrat cepit. Pa razumi kdor more. Leva roka ne ve kaj dela desna. Dobesedno. Zgubljeni so na celi črti.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

In če upoštevamo, da je bilo konec januarja 2021 600000 prebolevnikov. https://www.rtvslo.si/zdravje/novi-koro...

Potem je cel palec, +70% vseh prebivalcev Slo že takih, ki jim Ronca ne bi več smela predstavljati težavo.
2020 is new 1984
Corona World order

hyuga ::

Nevem ce je kdo napisal ampak Biden je prvi dan v pisarni spet vzpostavil povezavo z WHO. :)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: hyuga ()

hyuga je izjavil:

Nevem ce je kdo napisal ampak Biden je prvi dan v pisarni spet vzpostavil povezavo z WHO. ha ha ha

A prej wifija ni imel?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

PersonaRuda je izjavil:

Ben Dover je izjavil:

PersonaRuda je izjavil:

PrimoZ_ je izjavil:

Tema se lahko zapre.

Srečno!

TRUMP 2024

PrihajaNodi je izjavil:

Tale komentar ubija:
Ja, poglejte, vedno sta dve strani. Sem se cepil, ja, že maja. Pa sem tudi prebolel, že januarja. Ampak, vedno sem bil s strani NIJZ- ja napačno svetovan. Najprej ob okužbi. Hiter test- pozitiven. Sem rekel, da želim še PCR test, pa so rekli, da ne. Ker sem imel simptome, sem pač mislil OK, že vedo kaj delajo. Še isti dan so me klicali iz NIJZ- ja in ukazali 10 dnevno karanteno za celo družino. In bog ne daj, da bi šel kdo na testiranje. Zboleli vsi, nobeden uradno zabeležen kot prebolevnik. Maja sem vprašal zakaj samo eno cepljenje. So rekli dovolj, ste prebolevnik, varčujemo cepivo. No, zdaj pa digitalno potrdilo, ki so mi ga poslali ni veljavno, ker menda nisem prebolevnik, ker nisem bil testiran s PCR testom. Se moram menda še enkrat cepit. Pa razumi kdor more. Leva roka ne ve kaj dela desna. Dobesedno. Zgubljeni so na celi črti.

trga ja :D

Cufa komentar cuuuuufaaaaa, čupakableeeeee!

To more bit lajkov, uffff...

Zgodovina sprememb…

PersonaRuda je izjavil:

PrimoZ_ je izjavil:

Tema se lahko zapre.

Srečno!

Jaz sm samo priznal da je vse res :)

Kako mislijo po 23.8 voziti casedemijo, ko bodo hitri testi plačljivi ?

Kaco je nazaj ?
2020 is new 1984
Corona World order

Zgodovina sprememb…

PrimoZ_ je izjavil:

PersonaRuda je izjavil:

PrimoZ_ je izjavil:

Tema se lahko zapre.

Srečno!

Jaz sm samo priznal da je vse res :)

Končno nas je prepričal, zdaj nas pa podi iz teme?? Men nič ni jasno več..

Soseda zmaugyja vprašaj, on vse vse.
Ali zmista.
2020 is new 1984
Corona World order

Zgodovina sprememb…

bolj v zabačenem kotu zivis pozneje bo to sranje do tebe prislo (mislim ukrepe). tako da sem vesel da sem doma na vasi :D

se spomnim ko se je pandemija zacela v naslednji vasi so pa fajn pili na pumpi, seveda z maskami v zepih.

ez

ker prizor je to bil :D
welcome to texas

Zgodovina sprememb…

Kako piješ z masko ?
2020 is new 1984
Corona World order

Zgodovina sprememb…

Infuzija ali analno pa še pribije k pr norcih. Vsak večer flašo vodke v rit in si nabasan kot mina, brez slabosti in zgage, hvala korona.

Zgodovina sprememb…

sbawe64 je izjavil:

Kako piješ z masko ?

v žepki jo imaš

LightBit ::

PrihajaNodi je izjavil:

Kaj bi pa ti rad bral? Da te bo cepivo varovalo? Poglej, ce si nepismen ni nasa krivda. Smo pa podali enormno stevilo razlogov zakaj bi se vam/nam morale tresti hlace. Ko bodo otroci prisli na vrsto ne bo vec smeha in zabave. Seveda skupaj z vojsko na cesto. Oranzni semafor je ze prizgan - check

Če res verjamete bi se vam res morale tresti hlače. Bodo zrihtali sev, ki bo pobil večino necepljenih za dosego NWO. Preveč se upirate, zato vas je treba odstranit.
Jaz čakam cepivo za pse, ker otrok nimam.

LightBit je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Kaj bi pa ti rad bral? Da te bo cepivo varovalo? Poglej, ce si nepismen ni nasa krivda. Smo pa podali enormno stevilo razlogov zakaj bi se vam/nam morale tresti hlace. Ko bodo otroci prisli na vrsto ne bo vec smeha in zabave. Seveda skupaj z vojsko na cesto. Oranzni semafor je ze prizgan - check

Če res verjamete bi se vam res morale tresti hlače. Bodo zrihtali sev, ki bo pobil večino necepljenih za dosego NWO. Preveč se upirate, zato vas je treba odstranit.

Pocasi:
https://www.24ur.com/novice/korona/new-...
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Nodi za kolk denarja bi se šel cepit? Ali pa čikov?

Zgodovina sprememb…

Želim, da si ob tej novici zamislite, katere vse neverjetne stvari, ki jih ponuja mesto, lahko doživijo tisti, ki so cepljeni,"

Same dobrote za cepljene.

Ben Dover je izjavil:

Nodi za kolk denarja bi se šel cepit? Ali pa čikov?

Dobro vprasanje. Verjetno se ne bi sedaj razen s kitajskim. Jasno bi se malo tam pozanimal od staroselcev kaj mislijo in kako jim je.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

En šleper Marlboro gold? Think about it, niti iz kleti ti ne bi nlo več treba..

Zgodovina sprememb…

Zakaj? Ce pa vem da jih mogoce ne bom mogel skaditi. To je vasa logika.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Aja sam res, cepivo te bo prej ubilo..

Reycis je izjavil:

l0g1t3ch je izjavil:

Elite bodo razredčile prebivalstvo tako, da bodo pobile večinoma visoko izobražen kader, ki je ubogljiv in ne komplicira in se gre cepit.
Ostali bodo razni uporaniki in teoretiki zarot s povčini nizko izobrazbo.

Meni se to ne zdi ravno dober plan...

Nehajte že bluzit s tem. "ubogljivih" med cepljenimi ni so samo takšni oportunisti, ki se tega zavedajo: to so tisti, ki se sicer nebi cepili ampak so se zaradi obljubenih ugodnosti. In takšnih, ki se tega ne zavedajo. To ste ljudje, ki ste si svojo korist zracionalizirali in zadevo objektivizirate na celotno človeštvo. Če bi se elite dejansko želele koga znebiti kakšne določene skupine (cepljenci vs necepljenci) bi to verjetno bila skupina cepljencev. Ne pozabi, da gresta depopulacijska in okoljsko agenda z roko v roki. Treba je zmanjšat porabo naravnih virov. Večina ljudi pa se jih je cepila ravno zato, "ker hočejo, da bi bilo spet vse tako kot je bilo". Oni želijo ljudi, ki so pripravljeni na spremembo. Ki so se pripravljeni nečemu odpovedat. Poleg tega cepljeni povečini puščate večji okoljski odtis od necepljenih. Zanimivbi bilo videti tudi IQ distribucijo vaxerjev vs anti-vaxerjev. Ker deluje mi takole: Pri IQ pod 100 prednjačijo antivaxerji. V skupini 100-120 je več vaxerjev. 120+ pa zopet antivaxerjev. Priznam, "citation needed", ampak tako zgleda po temu kar vidim.

Osebno sicer verjamem, da za morebitno depopulacijo ni prioritetna niti ena niti druga skupina, ampak kar lepo VSI. Namen vaxa je vpeljat green passe, namen ukrepov pa sesut malo gospodarstvo. Vax pa je bolj škodljiv kot so pričakovali (čeprav realno za zdaj zelo malo).

se strinjam.
no green pass for me :/

Ben Dover je izjavil:

Aja sam res, cepivo te bo prej ubilo..

Tako je. Prvi pa drugi sus mogoce ne.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Kapitalizem itak ni vzdržen model.

Vse vas bomo, vse!

PrimoZ_ je izjavil:

Vse vas bomo, vse!

Vseh ne. Jaz v kleti sem pripravljen na spremembe. Zato pa gulim ze 10 let ene in iste cevlje, avta in premozenja nimam imam pa sobno kolo. Tiste z otroci in s premozenjem je lshko strah, ki danes se veselo cofotajo v hrvaskem morjiu.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

sem strasten tenis igralec.

While, Rafael Nadal confirms he has got the vaccine, he claims, "Djokovic will have to be vaccinated if he wants to continue playing at the highest level".

ze se zacne vac vs antivacc

"Personally, I am opposed to vaccination and I wouldn't want to be forced by someone to take a vaccine in order to be able to travel" Djokovic said in a live chat on Facebook.

"I am no expert, but I do want to have an option to choose what's best for my body. I am keeping an open mind, and I will continue to research this topic because it is important and it will affect all of us" he said later on.

djokovic edini pameten spet. Roger cel masn ker je vzeu Phizer

hyuga je izjavil:

sem strasten tenis igralec.

While, Rafael Nadal confirms he has got the vaccine, he claims, "Djokovic will have to be vaccinated if he wants to continue playing at the highest level".

ze se zacne vac vs antivacc

"Personally, I am opposed to vaccination and I wouldn't want to be forced by someone to take a vaccine in order to be able to travel" Djokovic said in a live chat on Facebook.

"I am no expert, but I do want to have an option to choose what's best for my body. I am keeping an open mind, and I will continue to research this topic because it is important and it will affect all of us" he said later on.

djokovic edini pameten spet. Roger cel masn ker je vzeu Phizer

Zanimivo. Evo se vracamo na “cistejso” debato.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Đokovic je bedak, to že vemo..

PrihajaNodi je izjavil:

PrimoZ_ je izjavil:

Vse vas bomo, vse!

Vseh ne. Jaz v kleti sem pripravljen na spremembe. Zato pa gulim ze 10 let ene in iste cevlje, avta in premozenja nimam imam pa sobno kolo. Tiste z otroci in s premozenjem je lshko strah, ki danes se veselo cofotajo v hrvaskem morjiu.

Sobno kolo ti bomo vzeli. Za začetek.

LightBit ::

PrihajaNodi je izjavil:

LightBit je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Pocasi:
https://www.24ur.com/novice/korona/new-...

Come to the Dark Side we have cookies!

Ben Dover je izjavil:

Đokovic je bedak, to že vemo..

tu in tam je res,ampak statisticno gledano je pa vseeno najbolj uspesen igralec vseh casov.

moj loverboy je Nadal..ampak zdaj ko vidim kak hitro se je piknu ga manj ljubim

Zgodovina sprememb…

A pol te ne sme več piknit?

zmaugy ::

Ben Dover je izjavil:

PersonaRuda je izjavil:

Ben Dover je izjavil:

PersonaRuda je izjavil:

PrimoZ_ je izjavil:

Tema se lahko zapre.

Srečno!

TRUMP 2024

…gre v zapor…
Biseri...
PS: MENSA klub ST, obvoz. ŠIC! Ne zanimajo me vaše neštetokrat reciklirane
neumnosti.

Ben Dover je izjavil:

A pol te ne sme več piknit?

vmes mu dovolim a more si nadeti masko

Bluefish mi je dal opozorilo pred nazivom, rumen karton. Zdaj je pa konec zajebancije, od danes naprej ne trolam več.

Lp

Miki N ::

Zelo 2021 šala:

Q: Kako se po novem reče teoriji zarote?
A: Spoiler alert. :))

Miki N je izjavil:

Zelo 2021 šala:

Q: Kako se po novem reče teoriji zarote?
A: Spoiler alert. :))

:D:D dobra

Spoiler alert:

Cepljenost v Sloveniji se vedno pod 90%. Jelko Kacin bo 12.10.2021 prizgal rdeco luc. Vojska je mobilizirana in odvaza trupla. Janez Jansa in predsednik Borut Pahor pa pozivata vse drzavljane na cimprejsnje cepljene oz tiste ki so cepljeni ze bili na pozivetveni odmerek, karerega bo izbral pooblasceni zdravnik.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

D3m ::

Ben Dover je izjavil:

Bluefish mi je dal opozorilo pred nazivom, rumen karton. Zdaj je pa konec zajebancije, od danes naprej ne trolam več.

Lp

Mother fucking gay fish.

|HP EliteBook|R5 6650U|

Hemi426 ::

https://www.rtvslo.si/zdravje/novi-koro...

Raziskave kažejo, da okuženi cepljeni prenašajo bolezen na druge enako kot necepljeni, edina razlika je krajši čas izločanja virusa, kar prispeva, da se virus nekoliko počasneje širi. "Ko pa je nekdo kužen, je primerljivo med cepljenimi in necepljenimi," je povedala.

Od kdaj pa stroka širi teorije zarote??
Bi skoraj prisegel, da so ljudje fanatično lepili linke raziskav, da cepljenje nudi tudi 95,90,70,65% zaščito tudi pred prenosom in, da so problem ostali, ki ne razumejo znanosti.

feryz ::

"Število hospitaliziranih se v ZDA sicer hitro povečuje. Od ponedeljka je v bolnišnicah več kot 50.000 ljudi, Guardian navaja podatke ameriškega zdravstvenega ministrstva. To je občutno manj kot na vrhuncu epidemije januarja leta, toda na podobni ravni kot lansko poletje, ko cepiv še ni bilo."

Cepiva delujejo. Američani nam demonstrirajo, kaj nas čaka jeseni, glede na bistveno večjo precepljenost kot lani.
««
164 / 198
»»