Forum » Loža » Visoka precepljenost in učinek zaščite
Visoka precepljenost in učinek zaščite
multivac ::
@imagodei
Vsa čast, da si še vedno sposoben spoštovanja vredne debate in razlage, kljub temu da so se sogovorniki mnogokrat posluževali manipuliranja in ignorance, ter izkazovali nevednost, pomanjkanje intelekta ter zblojenost.
Že davno se je za moje pojme prestopila točka kjer ostaneta samo še trolanje in zasmehovanje antivaxov, razlaga in opiranje na znanost in logiko tu več ne pomagata.
A si ti kadarkoli sploh kaj prispeval, da lahko sedaj se delaš nadutega?
Ne pomnem.
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: Dimnik ()
Conini ::
PrihajaNodi je izjavil:
Phase of despair
v tej fazi so tvoje crypto investicije. A še misliš, da si brihten?
Jaz nimam toliko problema, če se nekdo noče cepit.
Problem je če se razširja FUD (da bodo cepljeni umrli, ...). Zakaj bi se potem kdo cepil?
Kako veš, da ne?
Si šel v prihodnost in videl učinek cepiv?
TheBlueOne ::
PrihajaNodi je izjavil:
Kdo trdi da boste vsi pomrli kar po drugi ali tretji dozi? Ce bi bile ze po prvem cepljenju posledicu, se nihce ne bi vec zelel cepiti. Makes sense? Saj pa niso glupi, da nimajo preracunano kaj in kaksen efekt zelijo.
Uf hvala, si me pomiril. Kaj pa je agenda?
feryz ::
PrimoZ_ ::
Problem je če se razširja FUD (da bodo cepljeni umrli, ...). Zakaj bi se potem kdo cepil?
Kako veš, da ne?
Vsi živimo normalno, korone se nihče ne spomni več...
Multivac aka Vostok_1 pa se vrne nazaj k porivanju teorij zarote o Iluminatih in kuščarjih.
Aja pa afričani bodo uničili belo raso :)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrimoZ_ ()
PrihajaNodi je izjavil:
Z vsako iteracijo dobimo bolj nore teorije, ki jih je vedno težje debunkat, ker so sestavljene iz toliko plasti "kreativno" interpretiranih izjav, iz konteksta iztrganih izjav ali pa prov direktnih laži...
It's turtles all the way down!
Ma ne, noro je to da nekdo v Avstraliji zakaslja in se poslje vojska in opozori ljudi da naj ne govorijo tudi ce majo maske.
Avstralci imajo že precej časa z desničarsko politiko, ki je vse bolj skrajno fašistična.
Dokler so maltretiral tiste revne sosede in priseljence je bilo večini še kar kul.
Sedaj pa ko so začeli mlatit še njih je pa panika.
Zato pa pravim vsem, ki jamrajo čez ukrepe slo vlade.
Če ste volili SDS sedaj še pojejte ta drek!
Saj jacinda ni daleč, pa je levičarka.
Zdi se mi, da ne vidiš celotne slike.
Pizde so trenutno samo tisti, ki se ne upajo it cepit ali, ki sploh ne razumejo zakaj je pomembno, da se gredo cepit pa čeprav njih virus ne bi preveč ogrožal.
Enega resnega argumenta nisi posoben napisat.
Ajde daj:
Zgodovina sprememb…
Fantje in punce, nova Pfizerjeva študija:
Cepljeni:Placebo
Smrti: 15:14
Covid19 smrti: 1:2
Srčni zastoji: 4:1
Daj imagodei, vprašaj me za link. Izzivam te.
Podaš prosim link?
Imagodei me mora prosti.
Zgodovina sprememb…
D3m ::
Gnoj rasistični!
Sej že v drugih temah kažeš svoje stare vostok_1 debilizme
Ni vostok_1.
Vse več cepljenih in vse več korone. Kako znanost to pojasnjuje?Delta različica je PRECEJ bolj kužna od alfe in originalne.
Prehlad je tudi precej kužen.
l0g1t3ch ::
Ena in edina Delta.
Bravo!
Gnoj rasistični!
Sej že v drugih temah kažeš svoje stare vostok_1 debilizme
Ni vostok_1.
Seveda je.
Isti slog pisanja, isti debilizmi.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: l0g1t3ch ()
https://twitter.com/prof_freedom/status...
zanimiva slikca giblatar, islandija..
Se strinjam.
Imam pa eno ključno vprašanje.
Ali PCR testi zaznavajo spike proteine/protitelesca, ki so jih povzročila cepiva?
Če je to res, potem tej podatki niso zanesljivi. Istočasno pa tudi učinkovitost cepiv ni zanesljiva.
D3m ::
Seveda je.
Isti slog pisanja, isti debilizmi.
Ni isto.
On je full uporabljal SLO + ANG (50:50) v besedišču.
PrihajaNodi je izjavil:
Slovenija ze v oranznem
Spoiler, do zime bo na cesti vojska, trolanje da v maskah ne gobcate ni izkljuceno
Najvrjetneje.
Da sredi poletja dela neka blažja različica virusa štalo je pač BS.
Spet smo na tistem, casedemic.
Pomojem že prejemajo bolnice ukaze, da moramo vsakega bolnika zabeležit kot covid. "Za vsak slučaj seveda".
Zgodovina sprememb…
pirat ::
As always happens with denialism, the arguments are exposed as false as time goes by. But in the case of the pandemic, time is precisely what we don't have. Denialism must be tackled, isolated and neutralized, as the uncivil and unacceptable behavior it is.
https://www.forbes.com/sites/enriquedan...
Kolko sem se jaz pogovarjal z necepci smo ta cepljeni kolegi prišli do zaključka, da ne spadajo med ta pametne, intelegentne osebe. Popolnoma vsi so nagnjeni k zarotam...
Ja?
A 3/4 cepljenčkov, ki se je cepilo zgolj zato, da gre lahko nemoteno na morje pa spada kam?
PrihajaNodi je izjavil:
Zakaj nam niso ponudili kitajskih klasicnih cepiv? Jeben eksperiment.
Vprašanje za miljon dolarjev.
Klasična cepiva, bi takoj lahko začeli proizvajati in imeli tudi manj regulatornih pomislekov.
PrihajaNodi je izjavil:
Kolko sem se jaz pogovarjal z necepci smo ta cepljeni kolegi prišli do zaključka, da ne spadajo med ta pametne, intelegentne osebe. Popolnoma vsi so nagnjeni k zarotam...
A ste se ze dogovorili kateri brand bo tretja doza? Zacuda, kar utihnete ko vas to vprasamo. Shut the fuck up or put your money where your mouth is.
To kar ti nabijaš neki o tretji dozi.
Mogoče bo, mogoče ne...
Kaj pa če bo samo priporočeno, ali pa samo priporočeno za določeno populacijo ali vrsto cepiva ?
Uglavem blejaš nekaj tu v tri krasne.
Tretja doza bo.
Zgodovina sprememb…
Ne grem na morje, pa cepil sm se.
Podrem tvojo bedno teorijo.
Ha!
Tebe smo že cenili tudi brez cepiva.
TheBlueOne je izjavil:
PrihajaNodi je izjavil:
A ste se ze dogovorili kateri brand bo tretja doza? Zacuda, kar utihnete ko vas to vprasamo. Shut the fuck up or put your money where your mouth is.
Zna biti, da tisti katerega se nismo fasali, ker menda kombinacije delujejo zelo dobro.
Predvsem zna biti to dobro v primeru kaksnih stranskih ucinkov, ko nihce ne bo nic kriv, niti ne bodo stranksi ucinki pripisani cepivu, ker se ne bo vedeli zaradi katerega odmerka so. Konec koncev noben proizvajalec ne testira cepiv (in mesanja) krizem krazem.
Ne razumem, kako to cepljenčkom ni jasno.
Še imagodei neki opravičuje...češ itak gre za isto reč, kje pa je razlika.
In ta bedak misli, da ima kaj kredibilnosti? Haha.
eden od vzrokov za tako obnasanje je tudi da so Kitajci postali nevidni takoj ko so uspesno "premagali pandemijo" . dejansko pa nihce ne ve kaj se tam dogaja.mi vidimo le kar nam mediji servirajo. prakticno mi je vseeno za njih z ene strani,ker vem, da bodo itak veliko sranje delali v prihodnosti.
A ni interesantno a?
Kitajci kar naenkrat poniknli v pozabo.
Ali morda čakajo na nekaj?
Kaj praviš darklord. Čaka CCP na nekaj?
TheBlueOne je izjavil:
A potem kitajci ostanejo po zadnji teoriji? Ostali svet pa gre po gobe?
Ostanejo Kitajci, tretje drzave, ki nimajo za cepiva in teoretiki zarot.
Vse elite so naredile cepilski samomor.
Razen tiste, ki so sofinancirale Wuhanski laboratorij.
Zgodovina sprememb…
PrihajaNodi ::
Klasična cepiva, bi takoj lahko začeli proizvajati in imeli tudi manj regulatornih pomislekov.
Mislim, da ne bi bilo nobenega razloga da se NE cepimo v tem primeru. Moras pa razumeti da tisti, ki so cepljeni so v fazi zanikanja, argumentov, razen "znanost" ker pac "znanost", FB, teorije zarote nimajo vec. Kot pijanec, ki opravicuje svoje nasilno vedenje do zenske.
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Lep zaključek teksta, lepo povzame kako necivilizirani antivaxxerji ste:
As always happens with denialism, the arguments are exposed as false as time goes by. But in the case of the pandemic, time is precisely what we don't have. Denialism must be tackled, isolated and neutralized, as the uncivil and unacceptable behavior it is.
https://www.forbes.com/sites/enriquedan...
Čemu naš obkladaš s sentimentalnimi članki mainstream propagande?
A je to vse kar bereš cele dneve? CNN, BBC, 24ur?
PrihajaNodi je izjavil:
Mislim, da ne bi bilo nobenega razloga da se NE cepimo v tem primeru. Moras pa razumeti da tisti, ki so cepljeni so v fazi zanikanja, argumentov, razen "znanost" ker pac "znanost", FB, teorije zarote nimajo vec. Kot pijanec, ki opravicuje svoje nasilno vedenje do zenske.
V bistvu je jih nekaj. Vseeno manj kot pri eksperimentalni tehnologiji mRNK.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: multivac ()
hyuga ::
PrihajaNodi je izjavil:
Slovenija ze v oranznem
Spoiler, do zime bo na cesti vojska, trolanje da v maskah ne gobcate ni izkljuceno
Ta Kacin se pa vedno pojavi ko se barva menja. Najraje ima oranzno in rdeco.
clovek je kacinogen :)
Ko je spucal bazen, se je slovenija začela zapirati.
SDS je najhujši virus, ki je doletel slovenijo. Vzamem MERS kadarkoli.
Imagodei, a res nisi naveličan enih in istih for:
"Govorimo res o eksponentni rasti virusne različice delta , ki se širi po Sloveniji zelo hitro, popolnoma je izpodrinila britansko različico alfa, tako da smo res v zelo težkem položaju," je za Televizijo Slovenija dejal koordinator podpore cepljenja Jelko Kacin. "Vse kaže, da se bo (Slovenija) obarvala oranžno, zato je zadnji trenutek, da začnemo ozaveščati ljudi, da se pospešeno cepijo, preden bo obseg tega virusa dosegel take številke, da bi morali ponovno začeti zapirati gospodarstvo in druge dejavnosti," je posvaril državni sekretar.
Darkolord?
Vrjameš na besedo establišmentu ne?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: multivac ()
Kumbaja ::
PrihajaNodi je izjavil:
Moras pa razumeti da tisti, ki so cepljeni so v fazi zanikanja, argumentov, razen "znanost" ker pac "znanost", FB, teorije zarote nimajo vec. Kot pijanec, ki opravicuje svoje nasilno vedenje do zenske.
A nisi še v tej temi, razlagal, da si se cepil? Zakaj potem govoriš o cepljenih, kot o tretjih?
PrihajaNodi je izjavil:
Moras pa razumeti da tisti, ki so cepljeni so v fazi zanikanja, argumentov, razen "znanost" ker pac "znanost", FB, teorije zarote nimajo vec. Kot pijanec, ki opravicuje svoje nasilno vedenje do zenske.
A nisi še v tej temi, razlagal, da si se cepil? Zakaj potem govoriš o cepljenih, kot o tretjih?
Nodi vsakih par deset strani zamenja plato...
Samo trola pač.
Tretja doza bo.
A tisti z Janssen tudi? Bodo kar dva dodatna susa dobili?
Kaj pa Rusi in njihov sputnik?
Uglavnem nabijaš.
Se ti bom že smejal, ne prehitevaj.
Sicer pa
https://www.rtvslo.si/evropska-unija/pr...
Portugalska je prejela 2,2 milijarde
A ni zanimivo, tiste dežele, ki so bile "najhuje prizadete" so dobile največ €€€.
Zagotovo nimajo te dežele nobene inicative napihovat svojih številk. Zakaj pa bi? Pa ja ne bi politiki želeli ustrahovati svojega prebivalstva za zgolj nekaj miljard €€€, ane darkolord?
Telbanc ::
PrihajaNodi je izjavil:
Če še niste opazili, ja kaco že nazaj. Bazen spucan. Torej sledi zapora kroacije.
Yep, caka se vojsko na cesti.
Ja no, vojske je 2000 strumnih vojakov, ostalo so dženerali, pisarniški molji, ....medtem ko je lovcev v Sloveniji 37.000.
Zaj veš, koga se je JNA najbolj bala 91.
Če še niste opazili, ja kaco že nazaj. Bazen spucan. Torej sledi zapora kroacije.
Saj vidiš kaj prihaja iz Kroacije. Ampak tam, tam je skor korona free. No, če bi meli mi 20% BDP vezanih na turistične plebejce, bi verjetno tud kaj "friziralli".
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Telbanc ()
l0g1t3ch ::
Ostali bodo razni uporaniki in teoretiki zarot s povčini nizko izobrazbo.
Meni se to ne zdi ravno dober plan...
Ubiješ svoje marljive čeblice, ki jih posmehljivo imenuješ fahidioti, ker pridno delajo in vlečejo razvoj naprej. Pa nimajo se preveč veselja dajat s politiko oz. jih ne zanimajo svati izven njihove stroke.
Pustiš pa živeti taki, ki ne zaupajo vladi, se upirajo in so nasplošno trouble majkerji.
Res smiselna teorija...
Aja pa ostane ti revna JV azija pa afrika.
Aja pa negativne informacije o cepivih in rezultatih cepljenj, kar javno objavljajo na svojih medijih.
Res so glupe te elite.
Skrajni čas da medse sprejmejo kakega multivaca da jih malo poduči!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: l0g1t3ch ()
Tretja doza bo.
A tisti z Janssen tudi? Bodo kar dva dodatna susa dobili?
Kaj pa Rusi in njihov sputnik?
Uglavnem nabijaš.
Se ti bom že smejal, ne prehitevaj.
Kaj zdej a nimaš argumenta ?
A bo treba počakat da ti na FB narišejo kako slikico oz. posnamejo tiktov video ?
Pojasni prosim kdaj tisti zjanssen cepivom dobijo tretji odmerek. Pa kako je z Rusi in njihovim sputnikom ?
zaprli bodo drzavo in spet naskodili gospodarstvu. fokusirajte se bolj na ekonomijo, ker je to glavni namen vsega tega. raje premisljujte o tem kako boste v prihodnosti preziveli (vkljucno z mano) ko nam vec ne bodo nobenih financnih injekcij dajal ali pa bodo za le te zahtevali sprejetje necesa groznega
ne morem verjetno kaj se je z svetom zgodilo v zadnjih dveh letih. zafurali so vse.
a folk ima se vedno upanje: sam se gibljem v elektronski glasbi in vidim kako bo 80% dj-ov sprejelo cepivo in vse druge ukrepe samo da bi prisli nazaj na oder.
Veste kaj delajo?slikajo svoj biceps z flajstrom od cepljenja zraven pa kazejo gramofone in cd playerje in pisejo na facebooku, da bodo kmalu spet na stejđu.
to so zame slepi ljudje. samo da se zura. pa tut ce ne bi blo niti ene raziskave,oni bi vse vzel samo da se rola.
eto informacija iz prve roke. club scene is goin down. meni pa kazero roll eyes v pogovorih. ne registrirajo nic. ni ti treba biti glih pameten za to..ampak glejte
komu lepo gre tisti se bo prvi spricnil, ker zivi v udobju cel lajf.
malo se piknemo, in gremo rolat, kaksn extasy zraven ali mdma, malo bejbe,kaksno pivicko pol pa gremo na after. in jutri jovo na novo in naslednji teden spet. komur je life fun is samo udobje bo hitro nasankal.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: hyuga ()
TheBlueOne je izjavil:
TheBlueOne je izjavil:
Ne to pa nima nobenega smisla. Zakaj bi se resil svojih pridnih ubogljivih mravljic, pustil pa take svobodomiselne posameznike kot si ti? Dej misli malo logicno. Potem pa se kaksen minus bi delala farmacija, ce bi umirali cepljeni? Seveda morajo umirati necepljeni, da biznis tece dalje. Verjetno vam aktivno dajejo lazne podatke, samo, da se malo pocakate.
Sem že mnogokorat povedal, ti pa ne bereš.
Zato ker droni ste najhujši. Saj elita najbrž ne želi naredit puščave iz planeta.
Zakaj bi pobili nas, pustili pa take kot si ti? Tudi, ce zelijo puscavo? Oprosti ampak to nima smisla.
Bo dovolj zaenkrat. Počakajmo na razplet.
A se spomniš, kako so se Izraelci, ki so pri koritu vsega - elita vseh elit, zagrebli za cepiva.
Le zakaj, le zakaj???
Pa ja ne tisti zionisti, ki vladajo iz ozadja celemu svetu ?
TheBlueOne je izjavil:
TheBlueOne je izjavil:
Ne to pa nima nobenega smisla. Zakaj bi se resil svojih pridnih ubogljivih mravljic, pustil pa take svobodomiselne posameznike kot si ti? Dej misli malo logicno. Potem pa se kaksen minus bi delala farmacija, ce bi umirali cepljeni? Seveda morajo umirati necepljeni, da biznis tece dalje. Verjetno vam aktivno dajejo lazne podatke, samo, da se malo pocakate.
Sem že mnogokorat povedal, ti pa ne bereš.
Zato ker droni ste najhujši. Saj elita najbrž ne želi naredit puščave iz planeta.
Zakaj bi pobili nas, pustili pa take kot si ti? Tudi, ce zelijo puscavo? Oprosti ampak to nima smisla.
Bo dovolj zaenkrat. Počakajmo na razplet.
Ko ostane brez odgovora je pa: "dejmo počakat".
Seveda s tem misli bom nekaj časa ignoriral vse skupaj da se malo pozabi, pa prišel nazaj čez 2 ali 3 strani z novo neumnostjo in bom na novo širil nore teorije.
Kot rečeno že večkrat, pazite se plačanih antivaxx trolov...
https://www.bbc.com/news/blogs-trending...
A mysterious marketing agency secretly offered to pay social media stars to spread disinformation about Covid-19 vaccines. Their plan failed when the influencers went public about the attempt to recruit them.
mirator ::
jebovas to razredcenje prebivalstva.
zaprli bodo drzavo in spet naskodili gospodarstvu. fokusirajte se bolj na ekonomijo, ker je to glavni namen vsega tega. raje premisljujte o tem kako boste v prihodnosti preziveli (vkljucno z mano) ko nam vec ne bodo nobenih financnih injekcij dajal ali pa bodo za le te zahtevali sprejetje necesa groznega
Ne ne.
Tule se gremo z parimi debili, ki:
- trdijo da virusa sploh ni
- trdijo da VIRUSI kot taki sploh ne obstajajo
- trdijo da so cepiva nevarna
- trdijo da so cepiva namensko narejena da bodo rečila populacijo
Medtem ko zares edina grožnja je fašistična vlada, ki ji taki debilni anticepilci še dajejo izgovor za svoje debilne ukrepe.
Tule ma en kolega dober moto, za cepljenje in proti fašizmu.
Nedasemiveč ::
Ne ne.
Medtem ko zares edina grožnja je fašistična vlada, ki ji taki debilni anticepilci še dajejo izgovor za svoje debilne ukrepe.
Dolgoročno res nevemo ali so ta cepiva varna ali ne, pa nisem nek zagrižen antivaxx. Se mislim cepiti januarja-februarja. Ampak imam pomisleke. Vse skupaj na trenutke res deluje čudno. Je tudi dosti zdravnikov, ki imajo velike pomisleke glede trenutnih cepiv, pa več kot pozornosti po družbenih medijih ne dobijo. Spomni se samo prašičje gripe in mnogih škandalov glede cepiva.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Nedasemiveč ()
Za zaščito pred klopnim meningoencefalitisom so potrebni trije odmerki cepiva proti klopnemu meningoencefalitisu (osnovno cepljenje) in sicer drugi odmerek 1-3 mesece po prvem in tretji odmerek 5-12 oz. 9-12 mesecev (odvisno od cepiva) po drugem. Zaščita se vzpostavi približno 14 dni po drugem odmerku. Za vzdrževanje zaščite pa so potrebni poživitveni odmerki in sicer prvi po treh letih, nato pa na 5 let. Pri osebah, starejših od 50 oz. 60 let (odvisno od cepiva) so poživitveni odmerki potrebni na tri leta.
Evo prokleti farmacevti, sm vedel da nekaj smrdi...
Kar 3x se je treba cepit v roku enega leta. Pa potem še poživitvene odmerke!!!
bluefish, zakaj ne zakleneš te teme, ki že kar nekaj časa ne prinese nobene dodane vrednosti in je eno samo trolanje?
kdo si pa ti,
VOYEUR?
meni je tema ql, in boli me ce me kdo napade. Dover me je nekaj jebal v glavo jaz pa imam njega rad. In se normalno meniva,pa tut ce me zabije - saj pa nisem pussy. sem iz zeleza. ne se spuscat na osebni nivo pa tut ce vas kdo jebe v glavo. to je pac forum in bo za vedno ostal forum.
zakaj bi zaprli najbolj pikantno temo?
to so pomembne teme v katerih se nonstop popra in soli,navadite se.
Nedasemiveč je izjavil:
Ne ne.
Dolgoročno res nevemo ali so ta cepiva varna ali ne, pa nisem nek zagrižen antivaxx. Se mislim cepiti januarja-februarja. Ampak imam pomisleke. Vse skupaj na trenutke res deluje čudno. Je tudi dosti zdravnikov, ki imajo velike pomisleke glede trenutnih cepiv, pa več kot pozornosti po družbenih medijih ne dobijo. Spomni se samo prašičje gripe in mnogih škandalov glede cepiva.
se strinjam, ampak rahlo sem sit ustrahovanja s tem da bodo vsi pomrli. bomo videli kaj se bo zgodilo - sumljivo je pa zelo zelo. zelo zelo zelo zelo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: hyuga ()
Imam svoje sume, zelo resne...
Razni viri potrjujejo.
Počakajmo pa bomo videli.
Upam da bo sicer vse ok.
Če bo vse ok, pomeni da so vlade zajebale ukaze svojih gospodarjev...
Ampak počakajmo še.
LightBit ::
Kako veš, da ne?
WTF!? Lahko vsak dan napišem, da bo jutri konec sveta in argumentiram "kako veš, da ne?".
Jaz nisem nič trdil kaj se bo zgodilo. Prerokbe se večinoma vaša domena.
kamiKaZaA se celo hvali kako dobro napovedujete prihodnost. Morda je on šel v prihodnost.
PersonaRuda ::
Ključna bo tale zima.
Imam svoje sume, zelo resne...
Razni viri potrjujejo.
Počakajmo pa bomo videli.
Upam da bo sicer vse ok.
Če bo vse ok, pomeni da so vlade zajebale ukaze svojih gospodarjev...
Ampak počakajmo še.
Še enkrat moj isti komentar, ker očitno ga nisi prebral, ker drugače ne bi pisal to kar pišeš:
Zdaj sem spet začel malo povezovati stvari in bom napisal v stilu: Kaj če je takšen tudi plan?
Če sedaj od cepljenih umre samo 1 promil (tisočinka), se več nihče ne cepi in bi to bil šah-mat za depopulacijo s cepivi. Kaj šele, če jih umre več od tega. Torej definitivno odpade, da bi sedaj to zimo ali naslednjo začeli prekomerno umirati vsi do sedaj cepljeni.
Če želijo torej s cepivi izvesti depopulacijo, morajo vzpostaviti sistem, kjer se bo več let zapored cepilo vsaj 98% prebivalstva. Torej, kdor se ne cepi pristane v taborišču in vsak, ki se bo potem cepil leta 2023, bo vedel, da se bo moral tudi leta 2024, 2025... ker če ne sledi taborišče. In ko nas bo enkrat imela elita v takšnem šahu, potem lahko izvedejo depopulacijo s cepivi. Prej pač ne. Torej takrat, ko se bo vsak cepil in bo totalni nadzor, bodo lahko naredili od istega proizvajalca 9 serij cepiv. serija 01 bo neškodljiva, vseh ostalih 8 serij pa bo povzročilo nenadne različne bolezni v roku 3-5 let in bodo vsi cepljeni s temi serijami umrli.
In voila, ker se cepi vsaj 98%, se lahko odločijo, da jih 80% ali 90% poradirajo. In poradirali bodo takšne, ki pojedo preveč nezdrave hrane, pa manj inteligentne od drugih in še par parametrov bodo izbrali, podobno kot je Hitler želel ustvariti arijsko raso, bo elita obdržala tiste bolj pametne in z bolj zdravim načinom življenja, da bomo potem služili eliti in nas bo po potrebi še imela za rezervne dele (srce, ledvice,...).
sbawe64 ::
Ena in edina Delta.
PrihajaNodi je izjavil:
Slovenija ze v oranznem
Ta Kacin se pa vedno pojavi ko se barva menja. Najraje ima oranzno in rdeco.
clovek je kacinogen :)
Vlada spet našla semafor ?
Saj so ga sami pospravili, domačega in ecdc, ko sta postala zelena.
Corona World order
mirator ::
bluefish, zakaj ne zakleneš te teme, ki že kar nekaj časa ne prinese nobene dodane vrednosti in je eno samo trolanje?
kdo si pa ti,
VOYEUR?
meni je tema ql, in boli me ce me kdo napade. Dover me je nekaj jebal v glavo jaz pa imam njega rad. In se normalno meniva,pa tut ce me zabije - saj pa nisem pussy. sem iz zeleza. ne se spuscat na osebni nivo pa tut ce vas kdo jebe v glavo. to je pac forum in bo za vedno ostal forum.
zakaj bi zaprli najbolj pikantno temo?
to so pomembne teme v katerih se nonstop popra in soli,navadite se.
[
Sem uporabnik foruma kot ti.
Zakaj predlagam zaklep? Zato, ker že nekaj časa ni nobene informacije, ki bi prinesla dodano vrednost ampak samo trolanje in citiranje nekih nepreverjenih izjav in študij.
Kdor se bo cepil, se pač bo cepil, kaj to koga briga. Če se cepiti nočeš, se pač ne boš cepil, kar prav tako nikogar ne briga.
Torej, kakšna debata je še potrebna?
kamiKaZaA se celo hvali kako dobro napovedujete prihodnost. Morda je on šel v prihodnost.
Za napovedovanje prihodnosti, kaj nam pripravlja elita, ti ni potrebno oditi v prihodnost. Dovolj je, da vidiš kaj se dogaja trenutno in v katero smer gremo, ter to povežeš z direktnimi izjavami elite iz preteklosti (ne od tretjih oseb iz YouTube, Facebook,... ampak povzemaš to kar točno oni javno rečejo in kasneje to sestavljaš kot puzzle). Dejansko nam elita po koščkih izjavlja njihove želje in potem počasi te želje uresničujejo par deset/sto let pozneje, ko dosežemo dovolj napredno tehnologijo s katero je to možno realizirati.
In za to ni potrebno, da si prerokovalec iz kristalne kugle, če ti pa oni dajo vse na pladnju, kjer moraš uporabiti le malo kmečke pameti in vse skupaj povezati.
Sem uporabnik foruma kot ti.
Zakaj predlagam zaklep? Zato, ker že nekaj časa ni nobene informacije, ki bi prinesla dodano vrednost...
Potem pa se pojdi igrat v drugi peskovnik, ne pa, da nam želiš, ker se ti tukaj več ne misliš igrati, da nam ta peskovnik zabetonirajo s cementom.
Nihče te ne sili, da bereš to temo. Na Slo-Tech imaš na 1000 drugih. A zdaj bomo, kar vse teme zapirali, če te določena tema več ne zanima? Ne, ne bomo. Preskoči enostavno takšne teme in se ne sekiraj, kaj se piše v njih.
Poskrbi v prvi vrsti za svoje zdravje, ker sekiranje povzroča stres, stres pa škodi zdravju.